Βρείτε τρένο από Σίνδος προς Έδεσσα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 5 ω 38 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 4
Πρώτη αναχώρηση 08:47
Τελευταία αναχώρηση 15:32
απόσταση 66 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Σίνδος προς Έδεσσα

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Σίνδος προς Έδεσσα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Σίνδος και Έδεσσα.

Τρένα από Σίνδος προς Έδεσσα

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Σίνδος προς Έδεσσα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Έδεσσα φεύγει στις 08:47, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 15:32. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 5 ω 38 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Έδεσσα σε 1 ω 12 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Έδεσσα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Έδεσσα από τον σταθμό Σίνδος, το οποίο φτάνει στον σταθμό Εδεσσα.

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Σίνδος προς Έδεσσα με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Σίνδος προς Έδεσσα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 4. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 2 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 2 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.