Βρείτε τρένο από Σίνδος προς Κατερίνη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 37 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 4
Πρώτη αναχώρηση 10:42
Τελευταία αναχώρηση 20:30
απόσταση 51 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Σίνδος προς Κατερίνη

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Σίνδος προς Κατερίνη

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Σίνδος και Κατερίνη.

Τρένα από Σίνδος προς Κατερίνη

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Σίνδος προς Κατερίνη και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 37 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Κατερίνη σε 37 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Σίνδος στις 10:42, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 20:30.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Σίνδος - Κατερίνη

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Κατερίνη από τον σταθμό Σίνδος, το οποίο φτάνει στον σταθμό Κατερίνη.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Σίνδος και Κατερίνη, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Σίνδος προς Κατερίνη με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Σίνδος προς Κατερίνη με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 4. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 4 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Κατερίνη την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Σίνδος προς Κατερίνη με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 4 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 4, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.