• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Σίνδος προς Βόλος

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Βόλος

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Σίνδος προς Βόλος στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Σίνδος προς Βόλος. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Σίνδος προς Βόλος

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Σίνδος - Βόλος.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 28 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 5
Πρώτη αναχώρηση 08:47
Τελευταία αναχώρηση 17:41
απόσταση 146 km
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 2 ω 44 λεπτά
Σίνδος - Βόλος
08:47 - 11:31
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 2 ω 41 λεπτά
Σίνδος - Βόλος
10:42 - 13:23
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 ω 52 λεπτά
Σίνδος - Βόλος
17:41 - 22:33

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Σίνδος προς Βόλος και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 ω 28 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Βόλος σε 2 ω 23 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Σίνδος στις 08:47, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 17:41.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Σίνδος και Βόλος

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Βόλος από τον σταθμό Σίνδος, το οποίο φτάνει στον σταθμό Βόλος.

Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Σίνδος προς Βόλος: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν επιθυμείτε να πάτε από Σίνδος προς Βόλος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 5. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 5 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Βόλος από την πόλη Σίνδος, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 5. Παρακαλούμε να προσέξετε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή τα δρομολόγια 5, έχουν μία αλλαγή. Κατά συνέπεια, θα χρειαστεί να αλλάξετε τρένα.

Σταθμοί αναχώρησης

Σίνδος

Σταθμοί προορισμού

Βόλος
Logo

Σχετικά με εμάς