Βρείτε τρένο από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Έδεσσα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 48 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 09:21
Τελευταία αναχώρηση 15:56
απόσταση 39 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Έδεσσα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Έδεσσα με τρένο

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία - Έδεσσα.

Τρένα από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Έδεσσα

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Έδεσσα και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Έδεσσα φεύγει στις 09:21, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 15:56. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 48 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Έδεσσα σε 48 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Έδεσσα

Τα τρένα προς Έδεσσα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Αλεξάνδρεια και να φτάνουν στον σταθμό Εδεσσα.

Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Έδεσσα

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 2 για να φθάσετε στην πόλη Έδεσσα από την πόλη Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 2 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Έδεσσα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Έδεσσα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 2, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.