Βρείτε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Ασπρόπυργος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 38 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 7
Πρώτη αναχώρηση: 07:27
Τελευταία αναχώρηση: 00:50
Απόσταση 293km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Θεσσαλονίκη προς Ασπρόπυργος

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Θεσσαλονίκη προς Ασπρόπυργος. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Θεσσαλονίκη προς Ασπρόπυργος με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Θεσσαλονίκη και Ασπρόπυργος.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Θεσσαλονίκη προς Ασπρόπυργος

Τρένα από Θεσσαλονίκη προς Ασπρόπυργος


Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Θεσσαλονίκη και Ασπρόπυργος είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη - Ασπρόπυργος

Τα τρένα προς Ασπρόπυργος μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Θεσσαλονίκη και να φτάνουν στον σταθμό Ασπρόπυργος.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Ασπρόπυργος με τρένο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Ασπρόπυργος από την πόλη Θεσσαλονίκη, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 5. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 5 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς Ασπρόπυργος με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Ασπρόπυργος σε 4 hours and 30 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 4 hours and 54 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Ασπρόπυργος είναι στις 07:01, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Θεσσαλονίκη στις 00:01.