Βρείτε τρένο από Άνω Λιόσια προς Ασπρόπυργος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 27 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 35
Πρώτη αναχώρηση 08:51
Τελευταία αναχώρηση 01:51
απόσταση 10 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Άνω Λιόσια προς Ασπρόπυργος στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Άνω Λιόσια προς Ασπρόπυργος με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Άνω Λιόσια και Ασπρόπυργος.

Τρένα από Άνω Λιόσια προς Ασπρόπυργος

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Άνω Λιόσια προς Ασπρόπυργος

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Ασπρόπυργος φεύγει στις 08:51, ενώ το τελευταίο στις 01:51. Το ταξίδι διαρκεί 27 λεπτά κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Ασπρόπυργος σε 4 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Άνω Λιόσια - Ασπρόπυργος

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Άνω Λιόσια από τον σταθμό Άνω Λιόσια και φτάνουν στον σταθμό Ασπρόπυργος.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Άνω Λιόσια και Ασπρόπυργος είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Άνω Λιόσια προς Ασπρόπυργος: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν επιθυμείτε να πάτε από Άνω Λιόσια προς Ασπρόπυργος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 35. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 18 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 17 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 35 για να φτάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος από την πόλη Άνω Λιόσια κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 18 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.