Βρείτε τρένο από Χαλκίδα προς Ασπρόπυργος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 31 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 11
Πρώτη αναχώρηση: 07:26
Τελευταία αναχώρηση: 22:26
Απόσταση 45km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Χαλκίδα προς Ασπρόπυργος

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Τρένα από Χαλκίδα προς Ασπρόπυργος: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Για να φτάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Χαλκίδα προς Ασπρόπυργος

Τρένα από Χαλκίδα προς Ασπρόπυργος


Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Χαλκίδα και Ασπρόπυργος είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Χαλκίδα - Ασπρόπυργος

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Ασπρόπυργος από τον σταθμό Χαλκίδα, το οποίο φτάνει στον σταθμό Ασπρόπυργος.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Χαλκίδα προς Ασπρόπυργος με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 10 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Χαλκίδα προς Ασπρόπυργος με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 10 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος με τρένο

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Ασπρόπυργος σε 2 hours and 31 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 2 hours and 31 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Ασπρόπυργος είναι στις 07:10, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Χαλκίδα στις 16:10.