Βρείτε τρένο από Χαλκίδα προς Ασπρόπυργος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 30 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 10
Πρώτη αναχώρηση 08:25
Τελευταία αναχώρηση 22:25
απόσταση 45 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Χαλκίδα προς Ασπρόπυργος

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Χαλκίδα προς Ασπρόπυργος με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Χαλκίδα προς Ασπρόπυργος που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Χαλκίδα προς Ασπρόπυργος

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Χαλκίδα προς Ασπρόπυργος και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 ω 30 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Ασπρόπυργος σε 2 ω 30 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Χαλκίδα στις 08:25, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 22:25.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Ασπρόπυργος

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Ασπρόπυργος από τον σταθμό Χαλκίδα, το οποίο φτάνει στον σταθμό Ασπρόπυργος.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Χαλκίδα και Ασπρόπυργος είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Χαλκίδα προς Ασπρόπυργος: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν επιθυμείτε να πάτε από Χαλκίδα προς Ασπρόπυργος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 10. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 10 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Ασπρόπυργος από την πόλη Χαλκίδα, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 10. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 10 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο..