Βρείτε τρένο από Μέγαρα προς Ασπρόπυργος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 16 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 18
Πρώτη αναχώρηση: 06:39
Τελευταία αναχώρηση: 23:39
Απόσταση 23km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Μέγαρα προς Ασπρόπυργος

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Τρένα από Μέγαρα προς Ασπρόπυργος: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Μέγαρα - Ασπρόπυργος.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Μέγαρα προς Ασπρόπυργος

Τρένα από Μέγαρα προς Ασπρόπυργος


Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Μέγαρα και Ασπρόπυργος

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Μέγαρα από τον σταθμό Μέγαρα και φτάνουν στον σταθμό Ασπρόπυργος.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Μέγαρα προς Ασπρόπυργος: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 18 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Μέγαρα προς Ασπρόπυργος με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 18 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Ασπρόπυργος και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Χρειάζεται χρόνος 16 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 16 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 06:03, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Μέγαρα στις 12:03.