Βρείτε τρένο από Μέγαρα προς Ασπρόπυργος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 14 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 18
Πρώτη αναχώρηση 08:39
Τελευταία αναχώρηση 00:39
απόσταση 23 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Μέγαρα προς Ασπρόπυργος στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Τρένα από Μέγαρα προς Ασπρόπυργος: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Μέγαρα προς Ασπρόπυργος που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Μέγαρα προς Ασπρόπυργος

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος με τρένο

Θα χρειαστείτε 14 λεπτά για να φτάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Μέγαρα στις 08:39, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 00:39.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Μέγαρα και Ασπρόπυργος

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Μέγαρα από τον σταθμό Μέγαρα και φτάνουν στον σταθμό Ασπρόπυργος.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Μέγαρα προς Ασπρόπυργος με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Μέγαρα προς Ασπρόπυργος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 18. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 18 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 18 για να φτάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος από την πόλη Μέγαρα κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 18 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.