Βρείτε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 19,20€
Διάρκεια ταξιδιού 5 ω 45 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 12
Πρώτη αναχώρηση: 06:27
Τελευταία αναχώρηση: 23:50
Απόσταση 304km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα με τρένο

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Θεσσαλονίκη - Αθήνα.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα

Η μέση τιμή των εισιτηρίων τρένου από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα είναι 33,00 €. Ωστόσο, θα μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια αν κάνετε κράτηση εκ των προτέρων ή αν μπορείτε να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες σας: τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα μπορεί να είναι γύρω στα 19,20 €.

Τιμή εισιτηρίου Θεσσαλονίκη - Αθήνα κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
53,99 €73,80 € Περισσότερα Περισσότερα 29,62 € Περισσότερα Περισσότερα
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αθήνα και πού θα φτάσετε

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αθήνα από τον σταθμό Θεσσαλονίκη, το οποίο φτάνει στον σταθμό Ρουφ or Αθήνα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 11 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 5 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 6 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα;

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Αθήνα σε 3 hours and 57 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 4 hours and 30 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Αθήνα είναι στις 06:05, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Θεσσαλονίκη στις 23:09.