Τιμές πτήσης Θεσσαλονίκη - Αθήνα από 35,50 €

14/04/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com
Ξεκίνα από
35,50 €

Θεσσαλονίκη σε Αθήνα από πτήση

Το ταξίδι από Θεσσαλονίκη έως Αθήνα με πτήση είναι 304,19 χλμ. και διαρκεί 0 ώ. 54 λ.. Υπάρχουν 14 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 2:10 π.μ. και την τελευταία στο 11:55 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη σε Αθήνα με πτήση για μόλις 35,50 € ή έως και 309,00 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 35,50 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ35,50 €
Διάρκεια Ταξιδίου0 ώ. 54 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα14
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ35,50 €
Υψηλότερη Τιμή309,00 €
Πρώτη Αναχώρηση2:10 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:55 μ.μ.
Απόσταση304,19 χλμ.
ΑναχώρησηΘεσσαλονίκη
ΆφιξηΑθήνα
TransportistasAegean Airlines, Hahn AirΠερισσότερα

Πτήση Εισιτήρια από Thessaloniki έως Athens

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 14 Απρ 2024

Ταξιδεύοντας από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για να πάω από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα;

Όταν ταξιδεύετε από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 108,48 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 35,50 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε σε ώρα που δεν έχει μεγάλη κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων συχνά είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του εισιτηρίου πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές για τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια δεν ισχύει αλλαγή εισιτηρίου ή επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα με το αεροπλάνο;

Το ταξίδι αεροπορικώς μεταξύ Θεσσαλονίκη και Αθήνα διαρκεί περίπου 304,19 χλμ.. Θα χρειαστείτε περίπου 0 ώ. 54 λ. για να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδρομή. Αυτός ο κατά προσέγγιση αριθμός δεν λαμβάνει υπόψη τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν στο δρομολόγιό σας σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αν σχεδιάζετε να κάνετε μια σύνδεση ή έχετε πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο. Το ταξίδι μεταξύ Θεσσαλονίκη και Αθήνα είναι περίπου 304,19 χλμ. και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 0 ώ. 54 λ.. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 0 ώ. 44 λ.. Αν θέλετε να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Ποια αεροδρόμια χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα;

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Θεσσαλονίκη από αεροδρόμια όπως Thessaloniki Monastiriou,Thessaloniki, Central Bus Station Makedonia,Thessaloniki Limáni,Thessaloniki International Airport Macedonia. Αυτά συνδέουν με αεροδρόμια όπως Athens - Any hotel,Athens Karolou,Siamos Tours Athens στο Αθήνα. Ίσως να μην υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των αεροδρομίων σε αυτές τις δύο τοποθεσίες. Κάποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε μόνο σε επιλεγμένα αεροδρόμια και ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο στην ίδια πόλη μετά την άφιξή για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 14 καθημερινές αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 14 αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη που πηγαίνουν απευθείας Αθήνα. Υπάρχουν 0 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Thessaloniki έως Athens

Φτηνά εισιτήρια πτήση από Θεσσαλονίκη έως Αθήνα
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Θεσσαλονίκη έως Αθήνα.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Θεσσαλονίκη έως Αθήνα, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Θεσσαλονίκη στο Αθήνα.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Thessaloniki έως Athens

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι αεροπορικές εταιρείες ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 50,42 € έως 93,24 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 46% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Θεσσαλονίκη έως Αθήνα

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη - Αθήνα με τόσο χαμηλές τιμές όσο 39,14 € αν είστε τυχεροί ή 66,31 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 86,38 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Αθήνα με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Αθήνα με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Aegean Airlines είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού σε περισσότερους από 150 προορισμούς. Η αεροπορική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1987, έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη στην ευρωπαϊκή αεροπορική αγορά, με στόλο άνω των 60 αεροσκαφών και φήμη για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η Aegean Airlines είναι μέλος της Star Alliance, ενός παγκόσμιου αεροπορικού δικτύου που περιλαμβάνει μερικούς από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς του κόσμου. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση πελατών της, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Skytrax για την Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη για εννέα συνεχή χρόνια.

Η Hahn Air είναι μια γερμανική αεροπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται ως προγραμματισμένη και ναυλωμένη αεροπορική εταιρεία. Ωστόσο, είναι περισσότερο γνωστή για το ρόλο της ως πάροχος υπηρεσιών έκδοσης εισιτηρίων και διανομής για άλλες αεροπορικές εταιρείες. Η Hahn Air έχει συμφωνίες με περισσότερες από 350 αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, επιτρέποντάς τους να πωλούν τις πτήσεις τους μέσω του παγκόσμιου συστήματος διανομής της Hahn Air (GDS). Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιωτικούς πράκτορες να κάνουν κράτηση πτήσεων σε αεροπορικές εταιρείες που ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες μέσω των παραδοσιακών συστημάτων GDS. Η Hahn Air προσφέρει επίσης τις δικές της επώνυμες πτήσεις σε περιορισμένο αριθμό προορισμών στην Ευρώπη. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1994 και έχει την έδρα της στο Dreieich της Γερμανίας.

Υπηρεσίες εν πλω Aegean Airlines, Hahn Air and Olympic Air από Θεσσαλονίκη έως Αθήνα
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Θεσσαλονίκη έως Αθήνα κατά plane.
Εγκαταστάσεις Aegean Airlines Hahn Air Olympic Air
wifi WiFi check check check
luggage Αποσκευές check check check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check check cross

Θεσσαλονίκη έως Αθήνα Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
21.29kg
Λεωφορείο
22.81kg
Πτήση
60.84kg
Αυτοκίνητο
48.67kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Θεσσαλονίκη έως Αθήνα;
Ένα εισιτήριο πτήση από Θεσσαλονίκη έως Αθήνα είναι 108,48 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 35,50 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Θεσσαλονίκη έως Αθήνα είναι 35,50 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Θεσσαλονίκη και Αθήνα από πτήση;
Θεσσαλονίκη έως Αθήνα είναι 304,19 χλμ..
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Θεσσαλονίκη και Αθήνα;
Το Θεσσαλονίκη έως το Αθήνα είναι κατά μέσο όρο 0 ώ. 54 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 0 ώ. 44 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Θεσσαλονίκη έως Αθήνα;
Το Θεσσαλονίκη έως το Αθήνα καλύπτεται από τελεστές 3. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Aegean Airlines, Hahn Air, Olympic Air and Big Sky Airlines που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Θεσσαλονίκη σε Αθήνα;
Θεσσαλονίκη έως Αθήνα έχει 14 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Θεσσαλονίκη έως Αθήνα;
Το παλαιότερο πτήση από Θεσσαλονίκη έως Αθήνα αναχωρεί στο 2:10 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Θεσσαλονίκη έως Αθήνα;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Θεσσαλονίκη έως Αθήνα αναχωρεί στο 11:55 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Θεσσαλονίκη έως Αθήνα;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 35,50 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Θεσσαλονίκη σε Αθήνα;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 14 από Θεσσαλονίκη έως Αθήνα.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Θεσσαλονίκη έως Αθήνα από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Θεσσαλονίκη και Αθήνα είναι 0 ώ. 44 λ..
Υπάρχει απευθείας πτήση από Θεσσαλονίκη έως Αθήνα;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Θεσσαλονίκη έως Αθήνα από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Θεσσαλονίκη στο Αθήνα δημιουργεί εκπομπές CO2 60.84kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Θεσσαλονίκη

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Θεσσαλονίκη

Διεθνή δρομολόγια από Θεσσαλονίκη και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Θεσσαλονίκη

Κύριες διαδρομές προς Αθήνα

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές