• Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε πτήση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Πτήση

Σήμερα

Μέσω Πτήση

Αύριο

Μέσω Πτήση

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Αθήνα

Ταξιδεύοντας από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα με τη Virail

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Πόσο θα πληρώσω για αεροπορικά εισιτήρια από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα;

Τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα κοστίζουν 20,61 €. Κατά προσέγγιση αναμένεται να ξοδέψετε περίπου 58,46 € για τα αεροπορικά σας εισιτήρια. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Αθήνα.Θεσσαλονίκη προς το Αθήνα μέσω πτήση

Καλύτερη τιμή 20,61 €
Διάρκεια ταξιδιού 52 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 30
Πρώτη αναχώρηση 22:55
Τελευταία αναχώρηση 23:00
απόσταση 304 km

Τιμή εισιτηρίου Θεσσαλονίκη - Αθήνα κάθε μέρα

 
Σήμερα
Αύριο
Σε 2 ημέρες
Σε 3 ημέρες
Σε 4 ημέρες
Σε 5 ημέρες
Σε 6 ημέρες
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
45,58 €
50,59 €
38,59 €
68,29 €
32,97 €
33,33 €
28,33 €

Σύνοψη Διαδρομής με plane

συνδέσεις
4
Transportistas
41
Ελάχιστη τιμή
20,61 €
Μέγιστη τιμή
2.045 €
Olympic Air-logo
Olympic Air
Διάρκεια: 50 λεπτά
Αερολιμένας Θεσσαλονίκης - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
13:05 - 13:55
26,59 €
Sky Express-logo
Sky Express
Διάρκεια: 50 λεπτά
Αερολιμένας Θεσσαλονίκης - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
22:55 - 23:45
28,33 €
Sky Express-logo
Sky Express
Διάρκεια: 50 λεπτά
Αερολιμένας Θεσσαλονίκης - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
12:45 - 13:35
38,33 €
Sky Express-logo
Sky Express
Διάρκεια: 50 λεπτά
Αερολιμένας Θεσσαλονίκης - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
08:35 - 09:25
42,33 €
Olympic Air-logo
Olympic Air
Διάρκεια: 50 λεπτά
Αερολιμένας Θεσσαλονίκης - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
23:00 - 23:50
43,93 €
Sky Express-logo
Sky Express
Διάρκεια: 50 λεπτά
Αερολιμένας Θεσσαλονίκης - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
19:50 - 20:40
48,99 €
Olympic Air-logo
Olympic Air
Διάρκεια: 50 λεπτά
Αερολιμένας Θεσσαλονίκης - Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
21:30 - 22:20
50,75 €

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω αεροπορικώς από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα;

Το ταξίδι αεροπορικώς μεταξύ Θεσσαλονίκη και Αθήνα συνήθως χρειάζεται 1 ω 8 λεπτά για να καλυφθεί μια απόσταση 304 km. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα θα χρειαστείτε 45 λεπτά. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Αθήνα γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Ποια ώρα της ημέρας μπορώ να ταξιδέψω από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 20:55. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση το βράδυ κανονικά είναι στις 23:00. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Ποια είναι τα αεροδρόμια στο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα;

Σε Θεσσαλονίκη τα αεροδρόμια αναχώρησης περιλαμβάνουν Makedonia Apt. and Αερολιμένας Θεσσαλονίκης. Όταν φτάσετε Αθήνα, ίσως μπορέσετε να αποβιβαστείτε σε αεροδρόμια όπως Athene and Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Μην ξεχνάτε όμως ότι τα ακριβή αεροδρόμια που εξυπηρετούνται σε κάθε δρομολόγιο μπορεί να διαφέρουν. Διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες μπορεί να αναχωρούν και να φτάνουν σε διαφορετικά αεροδρόμια. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε με μια πτήση express, ο αριθμός των αεροδρομίων μπορεί να είναι περιορισμένος και τα ακριβή αεροδρόμια που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο ενδέχεται να διαφέρουν από τη μία μέρα στην άλλη. Ελέγξτε προσεκτικά εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι η άφιξη και η αναχώρησή σας εκτελούνται σε αεροδρόμιο που σας βολεύει.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα;

Το δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα εξυπηρετείται από εταιρείες όπως Aegean Airlines, Olympic Air, Ryanair, Ellinair, KLM, TAROM, Lufthansa, , TAP AIR PORTUGAL, Air Serbia, Turkish Airlines, SAS, Astra Airlines, Hahn Air Systems, Blue Air, Austrian Airlines, Aeroflot, SWISS, Eurowings, ไทยสมายล์, EasyJet, Alitalia, KLMオランダ航空, TUI Fly Belgium, Air France, AirBaltic, Wizz Air, Transavia, Sky Express, Qatar Airways, Cyprus Airways, Tri-MG Intra Asia Airlines, British Airways, Laudamotion, Lauda, Wizz Air UK, EL AL, Delta, Volotea, Israir and LOT. Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως 37 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Θεσσαλονίκη 17 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 17 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 0 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες.