Τιμές πτήσης Αλεξανδρούπολη - Αθήνα από 31€

Ξεκίνα από
31€
Ανακαλύπτω

Αλεξανδρούπολη σε Αθήνα από πτήση

Το ταξίδι από Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα με πτήση είναι 369,2 km και διαρκεί 1 ω. Υπάρχουν 4 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 08:55 και την τελευταία στο 23:05. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Αλεξανδρούπολη σε Αθήνα με πτήση για μόλις 31€ ή έως και 177€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 31€.

Καλύτερη τιμή 31€
Διάρκεια Ταξιδίου 1 ω
Σύνδεση ανά ημέρα 4
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 31€
Υψηλότερη Τιμή 177€
Πρώτη Αναχώρηση 08:55
Τελευταία Αναχώρηση 23:05
Απόσταση 369,2 km
Αναχώρηση Αλεξανδρούπολη
Άφιξη Αθήνα
Transportistas Big Sky Airlines, Olympic Air,

Πτήση Εισιτήρια από Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα

  Sep 29
  157€
  24°
  Sep 30
  36€
  25°
  Oct 01
  68€
  25°
  Oct 02
  35€
  25°
  Oct 03
  66€
  23°
  Oct 04
  55€
  24°
  Oct 05
  66€
  25°
  Oct 06
  74€
  25°
  Oct 07
  38€
  24°
  Oct 08
  84€
  22°
  Oct 09
  61,50€
  18°
  Oct 10
  39€
  19°
  Oct 11
  39€
  20°
  Oct 12
  39€
  21°
  Oct 13
  39€
  19°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
24°

Ταξιδεύοντας από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πώς μπορώ να πάρω τα φθηνότερα εισιτήρια για να ταξιδέψω από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα;

Τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα κοστίζουν 26€. Κατά προσέγγιση αναμένεται να ξοδέψετε περίπου 46,75€ για τα αεροπορικά σας εισιτήρια. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Αλεξανδρούπολη για Αθήνα.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα

 
Sep 29
Παρασκευή
24°
36€
Sep 30
Σάββατο
25°
68€
Oct 01
Κυριακή
25°
35€
Oct 02
Δευτέρα
25°
66€
Oct 03
Τρίτη
23°
55€
Oct 04
Τετάρτη
24°
66€
Oct 05
Πέμπτη
25°
74€
Φτηνά εισιτήρια από Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Αλεξανδρούπολη στο Αθήνα.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι αεροπορικές εταιρείες ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 16€ έως 410€, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 96% στο ταξίδι σας!

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Αθήνα με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Αθήνα με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Aegean Airlines είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού σε περισσότερους από 150 προορισμούς. Η αεροπορική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1987, έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη στην ευρωπαϊκή αεροπορική αγορά, με στόλο άνω των 60 αεροσκαφών και φήμη για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η Aegean Airlines είναι μέλος της Star Alliance, ενός παγκόσμιου αεροπορικού δικτύου που περιλαμβάνει μερικούς από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς του κόσμου. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση πελατών της, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Skytrax για την Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη για εννέα συνεχή χρόνια.

Υπηρεσίες εν πλω Olympic Air and Aegean Airlines από Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα κατά πτήση.
Εγκαταστάσεις Olympic Air Aegean Airlines
WiFi
Αποσκευές
Φαγητό και ποτό

Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
0.4kg
Λεωφορείο
2.5kg
Πτήση
99.5kg
Αυτοκίνητο
9.6kg

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα;
Ένα εισιτήριο πτήση από Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα είναι 92,55€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 31€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα είναι 31€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Αθήνα από πτήση;
Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα είναι 369,2 km.
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Αθήνα;
Το Αλεξανδρούπολη έως το Αθήνα είναι κατά μέσο όρο 1 ω 6 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ω.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα;
Το Αλεξανδρούπολη έως το Αθήνα καλύπτεται από τελεστές 3. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Big Sky Airlines, Olympic Air, Aegean Airlines που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Αλεξανδρούπολη σε Αθήνα;
Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα έχει 4 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα;
Το παλαιότερο πτήση από Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα αναχωρεί στο 08:55. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα αναχωρεί στο 23:05. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 31€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Αλεξανδρούπολη στο Αθήνα;
Υπάρχουν σταθμοί 2 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Αλεξανδρούπολη για να μεταβείτε στο Αθήνα. Μπορείτε να πάτε από Demokritos and Αλεξανδρούπολη και μπορείτε να φτάσετε στο Eleftherios V. and Athens International Airport.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Αλεξανδρούπολη σε Αθήνα;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 4 από Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Αθήνα είναι 1 ω.
Υπάρχει απευθείας πτήση από Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Αθήνα.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Αλεξανδρούπολη στο Αθήνα δημιουργεί εκπομπές CO2 99.5kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Αλεξανδρούπολη

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Αλεξανδρούπολη

Διεθνή δρομολόγια από Αλεξανδρούπολη και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Αλεξανδρούπολη

Κύριες διαδρομές προς Αθήνα

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές