• Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε πτήση από Αλεξανδρούπολη προς Σύρος Starting from 124,99 €

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Πτήση

Σήμερα

Μέσω Πτήση

Αύριο

Μέσω Πτήση

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Σύρος

Το ταξίδι σας από Αλεξανδρούπολη προς Σύρος με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Αλεξανδρούπολη προς Σύρος; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Αλεξανδρούπολη προς Σύρος και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πόσο θα πληρώσω για αεροπορικά εισιτήρια από Αλεξανδρούπολη προς Σύρος;

Όταν ταξιδεύετε από Αλεξανδρούπολη προς Σύρος, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 197,29 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 124,99 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε σε ώρα που δεν έχει μεγάλη κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων συχνά είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του εισιτηρίου πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές για τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια δεν ισχύει αλλαγή εισιτηρίου ή επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.Αλεξανδρούπολη προς το Σύρος μέσω πτήση

Καλύτερη τιμή 124,99 €
Διάρκεια ταξιδιού 16 ω 19 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 5
Πρώτη αναχώρηση 21:05
Τελευταία αναχώρηση 22:45
απόσταση 388 km

Σύνοψη Διαδρομής με Πτήση

συνδέσεις
5
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
124,99 €
Μέγιστη τιμή
237,30 €

Αλεξανδρούπολη - Σύρος

Μηνιαία
Φτηνότερες

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

Τα φθηνότερα εισιτήρια για

Μέσω Πτήση

176,99 €

Ημερομηνία
Κυριακή, Σεπτέμβριος, th, 2021
Sky Express-logo
Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης - Αερολιμένας Σύρου
21:55 - 12:45
Sky Express
14 ω 50 λεπτά
1 αλλαγές
CO2: 77.96kg
Φτηνότερες
Sky Express-logo
Sky Express
Διάρκεια: 14 ω 50 λεπτά
Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης - Αερολιμένας Σύρου
21:55 - 12:45
176,99 €
Sky Express-logo
Sky Express
Διάρκεια: 25 ω 20 λεπτά
Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης - Αερολιμένας Σύρου
11:25 - 12:45
180,99 €
Olympic Air-logo
Olympic Air
Διάρκεια: 14 ω
Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης - Αερολιμένας Σύρου
22:45 - 12:45
206 €

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω από Αλεξανδρούπολη προς Σύρος αεροπορικώς;

Η διαδρομή από Αλεξανδρούπολη προς Σύρος καλύπτει μια απόσταση 388 km. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 16 ω 19 λεπτά. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 3 ω 55 λεπτά. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Αλεξανδρούπολη προς Σύρος πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Ποια ώρα της ημέρας μπορώ να ταξιδέψω από Αλεξανδρούπολη προς Σύρος;

Αν προτιμάτε να ταξιδεύετε βράδυ, συνήθως θα βρείτε ότι το πρώτο δρομολόγιο από Αλεξανδρούπολη προς Σύρος αναχωρεί στις 21:05. Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία αναχώρηση το βράδυ είναι στις 22:45. Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες.

Ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω στο δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη προς Σύρος;

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Σύρος. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Αλεξανδρούπολη από αεροδρόμια όπως Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης. Αυτά συνδέουν με αεροδρόμια όπως Αερολιμένας Σύρου στο Σύρος. Ίσως να μην υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των αεροδρομίων σε αυτές τις δύο τοποθεσίες. Κάποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε μόνο σε επιλεγμένα αεροδρόμια και ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο στην ίδια πόλη μετά την άφιξή για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Αλεξανδρούπολη προς Σύρος.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη προς Σύρος;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Αλεξανδρούπολη προς Σύρος μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 5 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως Sky Express. Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως 5 αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Αλεξανδρούπολη προς Σύρος. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Αλεξανδρούπολη προς Σύρος διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 5 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.