Βρείτε τρένο από Μεταμόρφωση προς Αθήνα


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 1,40€
Διάρκεια ταξιδιού 19 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 48
Πρώτη αναχώρηση: 06:38
Τελευταία αναχώρηση: 23:23
Απόσταση 10km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Μεταμόρφωση προς Αθήνα στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Μεταμόρφωση προς Αθήνα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Μεταμόρφωση προς Αθήνα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Μεταμόρφωση και Αθήνα.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Μεταμόρφωση προς Αθήνα

Κατά μέσον όρο, τα εισιτήρια τρένων από Μεταμόρφωση προς Αθήνα κοστίζουν 5,30 €, αλλά, αν μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων ή να επιλέξετε λιγότερο δημοφιλείς ημερομηνίες και ώρες, θα μπορούσατε να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένων από 1,40 €.

Τρένα από Μεταμόρφωση προς Αθήνα


Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Μεταμόρφωση και Αθήνα

Τα τρένα προς Αθήνα αναχωρούν από Μεταμόρφωση από τον σταθμό Μεταμόρφωση και φτάνουν στον σταθμό Αθήνα or Ρουφ.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Μεταμόρφωση προς Αθήνα

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Αθήνα από την πόλη Μεταμόρφωση, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 48. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 13 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 35 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Αθήνα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Αθήνα φεύγει στις 07:10, ενώ το τελευταίο στις 15:10. Το ταξίδι διαρκεί 17 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Αθήνα σε 14 minutes.