Βρείτε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Ηράκλειο, Αττική

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 59 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 6
Πρώτη αναχώρηση: 06:27
Τελευταία αναχώρηση: 23:50
Απόσταση 297km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Θεσσαλονίκη προς Ηράκλειο, Αττική στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Θεσσαλονίκη προς Ηράκλειο, Αττική με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Θεσσαλονίκη προς Ηράκλειο, Αττική

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Θεσσαλονίκη προς Ηράκλειο, Αττική που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Θεσσαλονίκη προς Ηράκλειο, Αττική

Τρένα από Θεσσαλονίκη προς Ηράκλειο, Αττική


Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη - Ηράκλειο, Αττική

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Ηράκλειο, Αττική από τον σταθμό Θεσσαλονίκη, το οποίο φτάνει στον σταθμό Ηράκλειο.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Θεσσαλονίκη προς Ηράκλειο, Αττική

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 3 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Ηράκλειο, Αττική με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 3 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Ηράκλειο, Αττική και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Ηράκλειο, Αττική σε 4 hours and 19 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 5 hours and 8 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Ηράκλειο, Αττική είναι στις 06:01, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Θεσσαλονίκη στις 23:01.