Βρείτε τρένο από Σιδηρόκαστρο προς Ροδόπολη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 54 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 11:05
Τελευταία αναχώρηση 14:56
απόσταση 33 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Σιδηρόκαστρο προς Ροδόπολη

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Σιδηρόκαστρο προς Ροδόπολη

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Σιδηρόκαστρο και Ροδόπολη.

Τρένα από Σιδηρόκαστρο προς Ροδόπολη

Πότε φεύγουν τα τρένα για Ροδόπολη και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Ροδόπολη σε 51 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 54 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Ροδόπολη είναι στις 11:05, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Σιδηρόκαστρο στις 14:56.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Ροδόπολη

Τα τρένα προς Ροδόπολη αναχωρούν από Σιδηρόκαστρο από τον σταθμό Σιδηρόκαστρο και φτάνουν στον σταθμό Ροδόπολις.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Σιδηρόκαστρο και Ροδόπολη είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Σιδηρόκαστρο προς Ροδόπολη με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 2 για να φθάσετε στην πόλη Ροδόπολη από την πόλη Σιδηρόκαστρο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 2 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Ροδόπολη την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 2 για να φτάσετε στην πόλη Ροδόπολη από την πόλη Σιδηρόκαστρο κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 2 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.