Βρείτε τρένο από Φλώρινα προς Άδενδρο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 14 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση 18:09
Τελευταία αναχώρηση 18:09
απόσταση 101 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Φλώρινα προς Άδενδρο

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Φλώρινα προς Άδενδρο με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Φλώρινα προς Άδενδρο

Αν θέλετε να πάτε από Φλώρινα προς Άδενδρο με τρένο, υπάρχει μόνο μία σύνδεση την ημέρα. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν επιλέγετε το εισιτήριό σας.

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Φλώρινα και Άδενδρο.

Τρένα από Φλώρινα προς Άδενδρο

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Φλώρινα προς Άδενδρο με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς Άδενδρο φεύγει στις 18:09, ενώ το τελευταίο στις 18:09. Για να φτάσετε από την πόλη Φλώρινα στην πόλη Άδενδρο με τρένο, θα χρειαστείτε 2 ω 14 λεπτά.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Φλώρινα και Άδενδρο

Τα τρένα προς Άδενδρο αναχωρούν από Φλώρινα από τον σταθμό Φλώρινα και φτάνουν στον σταθμό Άδενδρο.

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Φλώρινα προς Άδενδρο με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 1 για να φθάσετε στην πόλη Άδενδρο από την πόλη Φλώρινα. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 1 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Άδενδρο την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 1 για να φτάσετε στην πόλη Άδενδρο από την πόλη Φλώρινα κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 1 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.