Βρείτε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Κατερίνη


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 3,80€
Διάρκεια ταξιδιού 51 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 17
Πρώτη αναχώρηση: 05:13
Τελευταία αναχώρηση: 23:00
Απόσταση 55km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Θεσσαλονίκη προς Κατερίνη

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Θεσσαλονίκη προς Κατερίνη. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Θεσσαλονίκη προς Κατερίνη με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Θεσσαλονίκη και Κατερίνη.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Θεσσαλονίκη προς Κατερίνη

Η μέση τιμή των εισιτηρίων τρένου από Θεσσαλονίκη προς Κατερίνη είναι 6,55 €. Ωστόσο, θα μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια αν κάνετε κράτηση εκ των προτέρων ή αν μπορείτε να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες σας: τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Θεσσαλονίκη προς Κατερίνη μπορεί να είναι γύρω στα 3,80 €.

Τρένα από Θεσσαλονίκη προς Κατερίνη


Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Θεσσαλονίκη και Κατερίνη είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Θεσσαλονίκη προς Κατερίνη

Τα τρένα προς Κατερίνη θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Θεσσαλονίκη και θα αφιχθούν στον σταθμό Κατερίνη.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Κατερίνη με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 17 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Κατερίνη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 17 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς Κατερίνη με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Κατερίνη φεύγει στις 05:09, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 23:09. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 52 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Κατερίνη σε 51 minutes.