Βρείτε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 30 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 289
Πρώτη αναχώρηση: 06:35
Τελευταία αναχώρηση: 00:50
Απόσταση 120km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Λάρισα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα

Τιμή εισιτηρίου Θεσσαλονίκη - Λάρισα κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα


Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Λάρισα από τον σταθμό Θεσσαλονίκη, το οποίο φτάνει στον σταθμό Λάρισα.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 16 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 16 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Λάρισα με τρένο

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Λάρισα φεύγει στις 06:11, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 22:10. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 1 hour and 30 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Λάρισα σε 1 hour and 21 minutes.