Βρείτε λεωφορείο από Λάρισα προς Θεσσαλονίκη

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 55 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση: 12:15
Τελευταία αναχώρηση: 23:30
Απόσταση 120km

Με το virail βρείτε το λεωφορείο σας από Λάρισα προς Θεσσαλονίκη

Η εύρεση των τέλειων εισιτηρίων λεωφορείων για να ταξιδέψετε από Λάρισα προς Θεσσαλονίκη είναι τόσο εύκολη με το virail. Μόλις επιλέξετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας, το virail θα συγκρίνει εκατοντάδες προσφορές από τον συνεργάτη μας για να βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς.

Πόσο κοστίζουν τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Λάρισα προς Θεσσαλονίκη

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από λεωφορεία από Λάρισα προς Θεσσαλονίκη

Λεωφορεία από Λάρισα φεύγουν από τις Larisa Regional Bus Station NIAVIS, φτάνοντας σε Θεσσαλονίκη στις Thessaloniki Macedonia KTEL Bus Station.

Τιμή εισιτηρίου Λάρισα - Θεσσαλονίκη κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Λεωφορεία από Λάρισα προς Θεσσαλονίκη


Για την κοντινή απόσταση μεταξύ Λάρισα και Θεσσαλονίκη, θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε να ταξιδέψετε με τρένο ή με συνεπιβατισμό. Ξοδεύοντας λίγο περισσότερα χρήματα, το ταξίδι σας θα γίνει πιο άνετο.

Για την κοντινή απόσταση μεταξύ Λάρισα και Θεσσαλονίκη, θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε να ταξιδέψετε με τρένο ή με συνεπιβατισμό. Ξοδεύοντας λίγο περισσότερα χρήματα, το ταξίδι σας θα γίνει πιο άνετο.

Ταξιδεύοντας με λεωφορείο προς Θεσσαλονίκη από Λάρισα: πόσες καθημερινές γραμμές υπάρχουν

Αν θέλετε να ταξιδεύετε από Λάρισα προς Θεσσαλονίκη με λεωφορείο, υπάρχουν διαθέσιμες γραμμές 2 ανά ημέρα. Το κύριο μέρος αυτών των γραμμών, δηλαδή οι διαδρομές 0, περιλαμβάνει μία ή πολλές αλλαγές και οι υπόλοιπες, δηλαδή οι διαδρομές 2 είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και έχει μεγαλύτερη διάρκεια, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες γραμμές και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή εάν η προτεραιότητά σας είναι να μείνετε στο ίδιο λεωφορείο για όλο το ταξίδι.

Τι ώρα είναι τα λεωφορεία προς Θεσσαλονίκη

Το πρώτο λεωφορείο προς Θεσσαλονίκη φεύγει στις 12:03, ενώ το τελευταίο είναι προγραμματισμένο στις 23:03. Το ταξίδι διαρκεί κατά μέσο όρο 1 hour and 55 minutes, αλλά οι ταχύτερες γραμμές διαρκούν μόνο 1 hour and 45 minutes.

Με λεωφορείο από Λάρισα προς Θεσσαλονίκη: ποιες εταιρείες προσφέρουν την υπηρεσία

Το virail υπολογίζει μεταξύ των συνεργατών του επίσης Union Ivkoni (International), με λεωφορεία από Λάρισα προς Θεσσαλονίκη.