Τιμές λεωφορείου Αϊντχόφεν - Φρανκφούρτη από 13,90€

Ξεκίνα από
13,90€
Ανακαλύπτω

Αϊντχόφεν σε Φρανκφούρτη από λεωφορείο

Το ταξίδι από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη με λεωφορείο είναι 269,3 km και διαρκεί 5 ω. Υπάρχουν 16 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 02:50 και την τελευταία στο 00:00. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Αϊντχόφεν σε Φρανκφούρτη με λεωφορείο για μόλις 13,90€ ή έως και 84,98€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 13,90€.

Καλύτερη τιμή 13,90€
Διάρκεια Ταξιδίου 5 ω
Σύνδεση ανά ημέρα 16
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 13,90€
Υψηλότερη Τιμή 84,98€
Πρώτη Αναχώρηση 02:50
Τελευταία Αναχώρηση 00:00
Απόσταση 269,3 km
Αναχώρηση Αϊντχόφεν
Άφιξη Φρανκφούρτη
Transportistas Union Ivkoni International, RegioJet,

Λεωφορείο Εισιτήρια από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη

  Sep 30
  Περισσότερα
  18°
  Oct 01
  Περισσότερα
  21°
  Oct 02
  Περισσότερα
  22°
  Oct 03
  Περισσότερα
  18°
  Oct 04
  Περισσότερα
  16°
  Oct 05
  Περισσότερα
  16°
  Oct 06
  Περισσότερα
  14°
  Oct 07
  Περισσότερα
  15°
  Oct 08
  Περισσότερα
  15°
  Oct 09
  Περισσότερα
  14°
  Oct 10
  Περισσότερα
  15°
  Oct 11
  Περισσότερα
  14°
  Oct 12
  Περισσότερα
  10°
  Oct 13
  Περισσότερα
  12°
  Oct 14
  Περισσότερα
  12°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
18°

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Αϊντχόφεν προς Φρανκφούρτη

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Αϊντχόφεν προς Φρανκφούρτη; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πώς μπορώ να πάρω τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Αϊντχόφεν προς Φρανκφούρτη;

Τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Αϊντχόφεν για Φρανκφούρτη κοστίζουν 11,90€. Κατά μέσο όρο αναμένεται να πληρώσετε περίπου 38,26€ για το εισιτήριο λεωφορείου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως έχετε τη δυνατότητα να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία ημέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Αϊντχόφεν για Φρανκφούρτη.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Αϊντχόφεν στο Φρανκφούρτη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Αϊντχόφεν - Φρανκφούρτη με 7€ αν είστε τυχεροί ή 19€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 50€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Φρανκφούρτη με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Φρανκφούρτη με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η RegioJet είναι μια ιδιωτική σιδηροδρομική εταιρεία που δραστηριοποιείται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Τσεχική Δημοκρατία, η Σλοβακία, η Πολωνία και η Αυστρία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2009 και ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Τσεχική Δημοκρατία το 2011. Η RegioJet προσφέρει διάφορους τύπους σιδηροδρομικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων τρένων μεγάλων αποστάσεων, περιφερειακών τρένων και λεωφορείων.

Η Union Ivkoni είναι μια βουλγαρική εταιρεία λεωφορείων που δραστηριοποιείται στο εσωτερικό και διεθνώς. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1992 και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εκμετάλλευσης λεωφορείων στη Βουλγαρία, με στόλο άνω των 1.000 λεωφορείων. Η Union Ivkoni προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων τακτικών λεωφορειακών γραμμών, ναυλωμένων υπηρεσιών και διεθνών δρομολογίων προς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη. Η εταιρεία είναι γνωστή για τον σύγχρονο στόλο της, τα άνετα λεωφορεία και την αξιόπιστη εξυπηρέτηση.

Η FlixBus, μια εταιρεία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων, δραστηριοποιείται τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε το 2013 και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων στην Ευρώπη, συνδέοντας περισσότερους από 2.500 προορισμούς σε 30 χώρες. Με καταγωγή από τη Γερμανία, το FlixBus επεκτάθηκε γρήγορα σε γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Δανίας, της Ολλανδίας και της Κροατίας, ενώ προσφέρει επίσης τακτικά δρομολόγια στη Νορβηγία, την Ισπανία και την Αγγλία. Με οικονομικούς ναύλους και άνετες ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και ενσωματωμένες τουαλέτες, το FlixBus προσφέρει μια βολική και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το RegioJet όταν ταξιδεύετε από το Αϊντχόφεν στο Φρανκφούρτη.

Low cost

Το χαμηλό κόστος είναι η πιο προσιτή επιλογή για όσους θέλουν να ταξιδέψουν χωρίς επιπλέον ανέσεις. Ωστόσο, οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν Wi-Fi και ένα ήρεμο ταξίδι.

WiFi
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Standard

Το τυπικό εισιτήριο προσφέρει ισορροπία μεταξύ προσιτότητας και άνεσης. Οι επιβάτες μπορούν να περιμένουν πολυτελή καθίσματα και δωρεάν Wi-Fi, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για ταξιδιώτες που δεν έχουν προϋπολογισμό.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Relax

Οι επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν με πολυτέλεια μπορούν να επιλέξουν το εισιτήριο Relax, το οποίο προσφέρει ευρύχωρα δερμάτινα καθίσματα και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Business

Το επαγγελματικό εισιτήριο εγγυάται ιδιωτικότητα και άνεση, με υπηρεσίες προτεραιότητας και εξυπηρετικό προσωπικό επί του σκάφους. Αυτή είναι μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν ένα απρόσκοπτο και χωρίς άγχος ταξίδι.

WiFi
Ήσυχη ζώνη
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο
Υπηρεσίες εν πλω RegioJet, Union Ivkoni και FlixBus από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη κατά λεωφορείο.
Εγκαταστάσεις RegioJet Union Ivkoni FlixBus
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
2.2kg
Λεωφορείο
14.7kg
Πτήση
588.9kg
Αυτοκίνητο
56.8kg

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη είναι 38,76€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 13,90€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Αϊντχόφεν προς Φρανκφούρτη;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη είναι 13,90€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Αϊντχόφεν και Φρανκφούρτη από λεωφορείο;
Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη είναι 269,3 km.
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Αϊντχόφεν και Φρανκφούρτη;
Το Αϊντχόφεν έως το Φρανκφούρτη είναι κατά μέσο όρο 6 ω 32 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 5 ω.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη;
Το Αϊντχόφεν έως το Φρανκφούρτη καλύπτεται από τελεστές 4. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Union Ivkoni International, RegioJet, Union Ivkoni, FlixBus που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Αϊντχόφεν σε Φρανκφούρτη;
Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη έχει 16 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη αναχωρεί στο 02:50. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη αναχωρεί στο 00:00. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 13,90€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Αϊντχόφεν στο Φρανκφούρτη;
Υπάρχουν σταθμοί 5 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Αϊντχόφεν για να μεταβείτε στο Φρανκφούρτη. Μπορείτε να πάτε από John F Kennedylaan, Eindhoven Bus Station Eindhoven, John Kennedy Street, Eindhoven Jf Kennedylaan/limbopad, Eindhoven and Eindhoven Central Station και μπορείτε να φτάσετε στο Hbf, Frankfurt Airport, Frankfurt Am Main Railway Station Frankfurt (south Exit), Mannheimer Strasse; House 2, Frankfurt Am Main Mannheimer Str. Area B, Francfort - Gare Centrale, Flg.,terminal 1, Busparkplatz P36, Frankfurt Am Main Bus Stop, Stuttgarter St 29, Frankfurt Stuttgarterstrasse, Frankfurt Main Central Train Station (southside) and Frankfurt Hbf (tief).
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Αϊντχόφεν σε Φρανκφούρτη;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 7 από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Αϊντχόφεν και Φρανκφούρτη είναι 5 ω.
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Αϊντχόφεν και Φρανκφούρτη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Αϊντχόφεν στο Φρανκφούρτη δημιουργεί εκπομπές CO2 14.7kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Αϊντχόφεν

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Αϊντχόφεν

Διεθνή δρομολόγια από Αϊντχόφεν και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Αϊντχόφεν

Κύριες διαδρομές προς Φρανκφούρτη

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές