Τιμές λεωφορείου Αϊντχόφεν - Φρανκφούρτη από 15,98 €

14/07/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα Περισσότερο
Αύριο Περισσότερο
2 ημέρες Περισσότερο
3 ημέρες Περισσότερο

Αϊντχόφεν σε Φρανκφούρτη από λεωφορείο

Το ταξίδι από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη με λεωφορείο είναι 269,6 χλμ. και διαρκεί 7 ώ. 27 λ.. Υπάρχουν 20 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 1:50 π.μ. και την τελευταία στο 10:45 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Αϊντχόφεν σε Φρανκφούρτη με λεωφορείο για μόλις 15,98 € ή έως και 68,97 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 15,98 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ15,98 €
Διάρκεια Ταξιδίου7 ώ. 27 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα20
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ15,98 €
Υψηλότερη Τιμή68,97 €
Πρώτη Αναχώρηση1:50 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση10:45 μ.μ.
Απόσταση269,6 χλμ.
ΑναχώρησηΑϊντχόφεν
ΆφιξηΦρανκφούρτη
TransportistasUnion Ivkoni International, FlixBus DACH GmbHΠερισσότερα

Λεωφορείο Εισιτήρια από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 14 Ιουλ 2024

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Αϊντχόφεν προς Φρανκφούρτη με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Αϊντχόφεν προς Φρανκφούρτη; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο κοστίζει να πάω από Αϊντχόφεν προς Φρανκφούρτη με λεωφορείο;

Όταν ταξιδεύετε από Αϊντχόφεν προς Φρανκφούρτη, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 30,49 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 15,98 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, αποφύγετε τις ώρες αιχμής, όταν οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου είναι συχνά μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του ταξιδιού πριν την κράτηση, καθώς κάποιες φορές στα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου δεν ισχύουν οι αλλαγές ή η επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Αϊντχόφεν προς Φρανκφούρτη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου από Αϊντχόφεν προς Φρανκφούρτη διαφέρουν λόγω παραγόντων, όπως πόσο διάστημα πριν κάνετε την κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Η μέση τιμή ενός εισιτήριου με λεωφορείο είναι περίπου 30,49 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές στα εισιτήρια χαμηλού κόστους, για αυτόν τον λόγο σας συνιστούμε να κάνετε έλεγχο πριν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας.

Πόση ώρα διαρκεί η διαδρομή με λεωφορείο από Αϊντχόφεν προς Φρανκφούρτη;

Το ταξίδι από Αϊντχόφεν προς Φρανκφούρτη με λεωφορείο συνήθως χρειάζεται 7 ώ. 27 λ.. Αυτή η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση 269,6 χλμ.. Όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας μην ξεχνάτε ότι 7 ώ. 27 λ. είναι μέσος όρος και η διάρκεια των διαδρομών μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καιρικές συνθήκες, τα προβλήματα με την κίνηση, οι μη αναμενόμενες παρακάμψεις και οι τοπικές εορτές μπορεί να προκαλέσουν καθυστέρηση στο ταξίδι σας. Έχετε τις πιθανότητες αυτών των εξαιρετικών γεγονότων πάντα υπόψη σας όταν κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια. Για να πάτε από Αϊντχόφεν προς Φρανκφούρτη πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Αϊντχόφεν και Φρανκφούρτη θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή σε 5 ώ. 0 λ.. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστείτε περίπου 7 ώ. 27 λ. για να ταξιδέψετε το 269,6 χλμ. μεταξύ Αϊντχόφεν και Φρανκφούρτη.

Ποιοι σταθμοί χρησιμοποιούνται στο ταξίδι από Αϊντχόφεν για Φρανκφούρτη;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Αϊντχόφεν χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως Eindhoven Airport, EIN,Eindhoven Cederlaan,Eindhoven, Centraal. Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως Brauerei, Frankfurt a.M.,Frankfurt am Main Hbf,Falkstraße, Frankfurt a.M. σε Φρανκφούρτη. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Αϊντχόφεν ή στο Φρανκφούρτη ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Αϊντχόφεν προς Φρανκφούρτη;

Το δρομολόγιο από Αϊντχόφεν προς Φρανκφούρτη εξυπηρετείται από εταιρείες όπως . Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Αϊντχόφεν 20 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Αϊντχόφεν προς Φρανκφούρτη, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 9 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 11 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Αϊντχόφεν προς Φρανκφούρτη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη

Φτηνά εισιτήρια λεωφορείο από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Αϊντχόφεν στο Φρανκφούρτη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Αϊντχόφεν - Φρανκφούρτη με 7,32 € αν είστε τυχεροί ή 15,34 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 17,63 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Φρανκφούρτη με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Φρανκφούρτη με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η FlixBus, μια εταιρεία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων, δραστηριοποιείται τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε το 2013 και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων στην Ευρώπη, συνδέοντας περισσότερους από 2.500 προορισμούς σε 30 χώρες. Με καταγωγή από τη Γερμανία, το FlixBus επεκτάθηκε γρήγορα σε γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Δανίας, της Ολλανδίας και της Κροατίας, ενώ προσφέρει επίσης τακτικά δρομολόγια στη Νορβηγία, την Ισπανία και την Αγγλία. Με οικονομικούς ναύλους και άνετες ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και ενσωματωμένες τουαλέτες, το FlixBus προσφέρει μια βολική και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Η Union Ivkoni είναι μια βουλγαρική εταιρεία λεωφορείων που δραστηριοποιείται στο εσωτερικό και διεθνώς. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1992 και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εκμετάλλευσης λεωφορείων στη Βουλγαρία, με στόλο άνω των 1.000 λεωφορείων. Η Union Ivkoni προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων τακτικών λεωφορειακών γραμμών, ναυλωμένων υπηρεσιών και διεθνών δρομολογίων προς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη. Η εταιρεία είναι γνωστή για τον σύγχρονο στόλο της, τα άνετα λεωφορεία και την αξιόπιστη εξυπηρέτηση.

Υπηρεσίες εν πλω Union Ivkoni, FlixBus and RegioJet από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη κατά bus.
Εγκαταστάσεις Union Ivkoni FlixBus RegioJet
wifi WiFi check check check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check check check
luggage Αποσκευές check check check
air_con Κλιματισμός check check check
food_and_drink Φαγητό και ποτό cross check check
quiet_zone Ήσυχη ζώνη cross cross check
accessibility Προσιτότητα cross cross check
bicycle Ποδήλατο cross cross check

Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
18.87kg
Λεωφορείο
20.22kg
Πτήση
53.92kg
Αυτοκίνητο
43.14kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη είναι 30,49 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 15,98 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Αϊντχόφεν προς Φρανκφούρτη;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη είναι 15,98 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Αϊντχόφεν και Φρανκφούρτη από λεωφορείο;
Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη είναι 269,6 χλμ..
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Αϊντχόφεν και Φρανκφούρτη;
Το Αϊντχόφεν έως το Φρανκφούρτη είναι κατά μέσο όρο 7 ώ. 27 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 5 ώ. 0 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη;
Το Αϊντχόφεν έως το Φρανκφούρτη καλύπτεται από τελεστές 4. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Union Ivkoni International, FlixBus DACH GmbH, Union Ivkoni, FlixBus and RegioJet που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Αϊντχόφεν σε Φρανκφούρτη;
Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη έχει 20 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη αναχωρεί στο 1:50 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη αναχωρεί στο 10:45 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 15,98 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Αϊντχόφεν σε Φρανκφούρτη;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 9 από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Αϊντχόφεν και Φρανκφούρτη είναι 5 ώ. 0 λ..
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Αϊντχόφεν και Φρανκφούρτη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Αϊντχόφεν έως Φρανκφούρτη από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Αϊντχόφεν στο Φρανκφούρτη δημιουργεί εκπομπές CO2 20.22kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Αϊντχόφεν

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Αϊντχόφεν

Διεθνή δρομολόγια από Αϊντχόφεν και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Αϊντχόφεν

Κύριες διαδρομές προς Φρανκφούρτη

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές