Τιμές λεωφορείου Ντίσελντορφ - Ρότερνταμ από 14,99 €

14/07/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα Περισσότερο
Αύριο Περισσότερο
2 ημέρες Περισσότερο
3 ημέρες Περισσότερο

Ντίσελντορφ σε Ρότερνταμ από λεωφορείο

Το ταξίδι από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ με λεωφορείο είναι 177,03 χλμ. και διαρκεί 5 ώ. 4 λ.. Υπάρχουν 15 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 4:40 π.μ. και την τελευταία στο 9:19 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Ντίσελντορφ σε Ρότερνταμ με λεωφορείο για μόλις 14,99 € ή έως και 143,98 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 14,99 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ14,99 €
Διάρκεια Ταξιδίου5 ώ. 4 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα15
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ14,99 €
Υψηλότερη Τιμή143,98 €
Πρώτη Αναχώρηση4:40 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση9:19 μ.μ.
Απόσταση177,03 χλμ.
ΑναχώρησηΝτίσελντορφ
ΆφιξηΡότερνταμ
TransportistasEuropean Sleeper, FlixBusΠερισσότερα

Λεωφορείο Εισιτήρια από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 14 Ιουλ 2024

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Ντίσελντορφ προς Ρότερνταμ με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Ντίσελντορφ προς Ρότερνταμ; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Ντίσελντορφ προς Ρότερνταμ και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του λεωφορείου από Ντίσελντορφ προς Ρότερνταμ;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Ντίσελντορφ προς Ρότερνταμ. Παρ' όλα αυτά, κατά μέσο όρο, θα πληρώσετε περίπου 34,27 € για ένα εισιτήριο λεωφορείου. Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια λεωφορείου με τιμές τόσο χαμηλές που φτάνουν τα 14,99 €, αλλά ίσως να απαιτείται ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Επίσης συχνά μπορείτε να βρείτε πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου για συγκεκριμένες ώρες της ημέρας ή για συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές στα πιο φθηνά τους εισιτήρια λεωφορείου.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Ντίσελντορφ προς Ρότερνταμ. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο λεωφορείου από Ντίσελντορφ προς Ρότερνταμ θα σας κοστίσει 34,27 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά, μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.

Πόση ώρα χρειάζεται για να παω με λεωφορείο από Ντίσελντορφ προς Ρότερνταμ;

Η απόσταση μεταξύ Ντίσελντορφ και Ρότερνταμ είναι περίπου 177,03 χλμ.. Γενικά, θα χρειαστείτε περίπου 5 ώ. 4 λ. για να ολοκληρώσετε το ταξίδι μεταξύ των δύο πόλεων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η διάρκεια των ταξιδιών μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με παράγοντες, όπως οι εποχικές καιρικές συνθήκες, οι τοπικές εορτές ή οι παρακάμψεις και το είδος του δρόμου που χρειάζεται να διασχίσετε. Μην το ξεχνάτε αν σκοπεύετε να κάνετε μια σύνδεση αργότερα και προγραμματίστε πάντα αναλόγως. Το ταξίδι μεταξύ Ντίσελντορφ και Ρότερνταμ είναι περίπου 177,03 χλμ. και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 5 ώ. 4 λ.. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 3 ώ. 15 λ.. Αν θέλετε να πάτε από Ντίσελντορφ προς Ρότερνταμ όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Ποιοι σταθμοί χρησιμοποιούνται στο ταξίδι από Ντίσελντορφ για Ρότερνταμ;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Ντίσελντορφ από σταθμούς όπως Eichelstraße, Düsseldorf,Markenstraße, Düsseldorf,Sonnenstraße, Düsseldorf,Fuldaer Straße, Düsseldorf,Düsseldorf,Benrath Btf, Düsseldorf,Duesseldorf Airport. Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Ρότερνταμ στους ακόλουθους σταθμούς: Schiedam Center,Rotterdam - Centraal,Rotterdam, Zuidplein,Rotterdam Lombardijen. Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Ντίσελντορφ και Ρότερνταμ. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Ντίσελντορφ προς Ρότερνταμ;

Θα έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε από Ντίσελντορφ προς Ρότερνταμ χρησιμοποιώντας εταιρείες όπως . Αυτές οι εταιρείες συνολικά προσφέρουν κατά μέσο όρο 15 διαδρομές κάθε μέρα. Αυτός ο μέσος όρος δεν εκφράζει απαραίτητα τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Ορισμένες μέρες της εβδομάδας μπορεί να υπάρξουν περισσότερες ή λιγότερες διαδρομές διαθέσιμες. Τις ώρες μεγαλύτερης αιχμής θα υπάρξουν έως αναχωρήσεις διαθέσιμες σε μία μέρα. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε από Ντίσελντορφ προς Ρότερνταμ χρησιμοποιώντας απευθείας και μη απευθείας δρομολόγια. Αυτές οι επιλογές θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια διαδρομή που να ταιριάζει στο διαθέσιμο χρηματικό ποσό σας, στο ωράριό σας και στις συνθήκες του ταξιδιού σας. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 9 απευθείας συνδέσεις από Ντίσελντορφ προς Ρότερνταμ κάθε μέρα. Οι μη απευθείας συνδέσεις προσθέτουν περισσότερες δυνατότητες και σας δίνουν επιπλέον ευελιξία όταν ταξιδεύετε. Σε μια συνηθισμένη μέρα θα βρείτε 6 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί ίσως να διαφέρουν σε ορισμένες περιόδους του έτους και κάποιες διαδρομές μπορεί να μη λειτουργούν κάθε μέρα. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Ντίσελντορφ προς Ρότερνταμ. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ

Φτηνά εισιτήρια λεωφορείο από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Ντίσελντορφ στο Ρότερνταμ.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες λεωφορείων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 12,99 € έως 19,19 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 32% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Ντίσελντορφ - Ρότερνταμ με 14,40 € αν είστε τυχεροί ή 15,40 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 16,99 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Ρότερνταμ με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Ρότερνταμ με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Το BlaBlaCar Bus είναι μια υπηρεσία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων που διατίθεται σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Γερμανίας και της περιοχής Μπενελούξ. Είναι θυγατρική της BlaBlaCar, μιας πλατφόρμας carpooling.BlaBlaCar.Η εταιρεία λειτουργεί λεωφορεία από και προς σταθμούς όπως το Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milan, Barcelona North Bus Station, Charles de Αεροδρόμιο Gaulle 3, τρένο Annecy, αεροδρόμιο Στουτγάρδης και σταθμός λεωφορείων Victoria.

Η FlixBus, μια εταιρεία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων, δραστηριοποιείται τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε το 2013 και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων στην Ευρώπη, συνδέοντας περισσότερους από 2.500 προορισμούς σε 30 χώρες. Με καταγωγή από τη Γερμανία, το FlixBus επεκτάθηκε γρήγορα σε γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Δανίας, της Ολλανδίας και της Κροατίας, ενώ προσφέρει επίσης τακτικά δρομολόγια στη Νορβηγία, την Ισπανία και την Αγγλία. Με οικονομικούς ναύλους και άνετες ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και ενσωματωμένες τουαλέτες, το FlixBus προσφέρει μια βολική και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Η RegioJet είναι μια ιδιωτική σιδηροδρομική εταιρεία που δραστηριοποιείται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Τσεχική Δημοκρατία, η Σλοβακία, η Πολωνία και η Αυστρία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2009 και ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Τσεχική Δημοκρατία το 2011. Η RegioJet προσφέρει διάφορους τύπους σιδηροδρομικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων τρένων μεγάλων αποστάσεων, περιφερειακών τρένων και λεωφορείων.

Η Thalys είναι ένας φορέας εκμετάλλευσης τρένων υψηλής ταχύτητας που προσφέρει υπηρεσίες μεταξύ Γαλλίας, Βελγίου, Γερμανίας και Ολλανδίας. Τα τρένα Thalys λειτουργούν με υψηλές ταχύτητες, φτάνοντας ταχύτητες έως και 300 km/h, καθιστώντας τους έναν από τους ταχύτερους και πιο βολικούς τρόπους μετακίνησης μεταξύ πόλεων της περιοχής. Τα τρένα διαθέτουν σύγχρονες ανέσεις, όπως άνετα καθίσματα, Wi-Fi και επιλογές φαγητού επί του σκάφους, γεγονός που τα καθιστά δημοφιλή επιλογή τόσο για επαγγελματίες όσο και για ταξιδιώτες αναψυχής.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το RegioJet και Thalys όταν ταξιδεύετε από το Ντίσελντορφ στο Ρότερνταμ.

Standard

Το τυπικό εισιτήριο προσφέρει ισορροπία μεταξύ προσιτότητας και άνεσης. Οι επιβάτες μπορούν να περιμένουν πολυτελή καθίσματα και δωρεάν Wi-Fi, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για ταξιδιώτες που δεν έχουν προϋπολογισμό.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Low cost

Το χαμηλό κόστος είναι η πιο προσιτή επιλογή για όσους θέλουν να ταξιδέψουν χωρίς επιπλέον ανέσεις. Ωστόσο, οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν Wi-Fi και ένα ήρεμο ταξίδι.
wifi WiFi
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Relax

Οι επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν με πολυτέλεια μπορούν να επιλέξουν το εισιτήριο Relax, το οποίο προσφέρει ευρύχωρα δερμάτινα καθίσματα και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Business

Το επαγγελματικό εισιτήριο εγγυάται ιδιωτικότητα και άνεση, με υπηρεσίες προτεραιότητας και εξυπηρετικό προσωπικό επί του σκάφους. Αυτή είναι μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν ένα απρόσκοπτο και χωρίς άγχος ταξίδι.
wifi WiFi
quiet_zone Ήσυχη ζώνη
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Standard

Με το εισιτήριο The Standard, μπορείτε να αποκτήσετε μια οικονομική θέση δεύτερης θέσης με προχωρημένη κράτηση. Δωρεάν ανταλλαγή μέχρι 7 ημέρες πριν την αναχώρηση και επιστροφή χρημάτων έως 7 ημέρες πριν την αναχώρηση, μη επιστρέψιμη τιμή μετά.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Comfort

Μπορείτε να πάρετε μια θέση πρώτης θέσης με ναύλο The Comfort. Δωρεάν ανταλλαγή μέχρι 7 ημέρες πριν την αναχώρηση και επιστροφή χρημάτων έως 7 ημέρες πριν την αναχώρηση, μη επιστρέψιμη τιμή μετά.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Premium

Μπορείτε να ταξιδέψετε με προσαρμοσμένη τιμή με πλήρη προνόμια υπηρεσιών του ναύλου Premium. Ζήστε ένα άνετο ταξίδι και μέγιστη ευελιξία για να κάνετε αλλαγές ή να ακυρώσετε μέχρι την τελευταία στιγμή.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Περιγραφή εγκατάστασης

Μάθετε περισσότερα για τις διαφορετικές εγκαταστάσεις που είναι διαθέσιμες επί του σκάφους με κάθε αερομεταφορέα σε αυτήν τη διαδρομή.

wifi WiFi open icon close icon
Μείνετε συνδεδεμένοι με το δωρεάν Wi-Fi. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Regiojet ή τις οθόνες σε νεότερα τρένα για ψυχαγωγία..
quiet_zone Ήσυχη ζώνη open icon close icon
Οι επιβάτες Business class μπορούν να επωφεληθούν από ένα ήσυχο διαμέρισμα για ένα ήρεμο ταξίδι.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Κάθε κάθισμα είναι εξοπλισμένο με τη δική του πρίζα.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Μη διστάσετε να φέρετε μαζί σας αποσκευές που είναι εύκολο να φορτωθούν. Εάν οι τσάντες σας δεν χωράνε κάτω ή πάνω από το κάθισμά σας, μην ανησυχείτε! Το πλήρωμα είναι εδώ για να βοηθήσει να βρει ένα σημείο που δεν θα εμποδίζει τους άλλους. Απλά ένα κεφάλι ψηλά, βεβαιωθείτε ότι κανένα από τα αντικείμενά σας δεν είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια όλων.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Τα τρένα Regiojet έχουν καθορισμένους χώρους για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Στο σκάφος, ένα ποικίλο μενού με ποτά και σνακ είναι προσβάσιμο μέσω της εφαρμογής Regiojet. Όλοι οι επιβάτες λαμβάνουν ένα δωρεάν μπουκάλι νερό, ενώ όσοι βρίσκονται σε θέση Relax ή Business Class απολαμβάνουν δωρεάν ιταλικό καφέ ή τσάι μέντας.
air_con Κλιματισμός open icon close icon
Όλα τα πούλμαν είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Η RegioJet επιτρέπει τη μεταφορά ποδηλάτων, μικρών σκούτερ και καροτσιών στα τρένα τους με προηγούμενη κράτηση και περιορισμούς. Τα ποδήλατα και τα μικρά σκούτερ πρέπει να τοποθετούνται σε σχάρες ή σε δεσμευμένα διαμερίσματα, ενώ τα καρότσια που δεν διπλώνονται μπορούν να μεταφερθούν στην αρχή ή στο τέλος του σετ τρένου ή σε ειδικά δεσμευμένα σημεία. Ωστόσο, το πλήρωμα μπορεί να αρνηθεί τη μεταφορά για λόγους ασφαλείας ή χώρου.
wifi WiFi open icon close icon
Όλα τα τρένα Thalys διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi. Επιπλέον, περιμένετε σταθερή κάλυψη 3G ή 4G για τις περισσότερες διαδρομές.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Όλα τα καθίσματα σε κάθε κατηγορία διαθέτουν πρίζες 2 ακίδων 220v για να καλύπτουν τις ανάγκες φόρτισής σας.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Όταν ταξιδεύετε με το Thalys, το εισιτήριό σας περιλαμβάνει το προνόμιο να μεταφέρετε μια χειραποσκευή και δύο μεγαλύτερες τσάντες, οι οποίες δεν πρέπει να υπερβαίνουν τις διαστάσεις 75x53x70 cm. Δεν προσδιορίζεται όριο βάρους, ωστόσο, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι οι αποσκευές σας είναι εντός της προσωπικής σας ικανότητας χειρισμού. Οι τσάντες πρέπει να φυλάσσονται στον καθορισμένο χώρο στο τρένο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Στην Standard and Comfort Class, το Thalys Welcome Bar σας περιμένει με μια σειρά από σνακ. Επιλέξτε την προπαραγγελία χρησιμοποιώντας τη συσκευή σας για γρήγορη παραλαβή. Ταξιδεύοντας Premium; Απόλαυση στο γκουρμέ γεύμα του σεφ Frank Fol που σερβίρεται απευθείας στη θέση σας σε ταξίδια άνω των 50 λεπτών.
air_con Κλιματισμός open icon close icon
Κάθε τρένο Thalys εξασφαλίζει ένα δροσερό ταξίδι με ενσωματωμένο κλιματισμό.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Στο Thalys, μπορείτε να φέρετε ένα μη αναδιπλούμενο ποδήλατο εάν είναι αποσυναρμολογημένο και σε τσάντα με διαστάσεις κάτω των 135 x 85 x 30 cm. Πτυσσόμενα ποδήλατα; Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχουν διαστάσεις 75 x 53 x 30 cm και θα θεωρηθούν ως κανονικές αποσκευές. Έχετε σκι; Σκεπάστε τα σε μια θήκη που είναι μικρότερη από 3 μέτρα και βάρος κάτω από 32 κιλά.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Για βοήθεια κατά την επιβίβαση, παρακαλούμε ειδοποιήστε έγκαιρα τον Thalys. Φιλοξενούν αναπηρικά αμαξίδια με συγκεκριμένες διαστάσεις: μέγιστο πλάτος 70 cm, ύψος 120 cm, διάμετρος κύκλου στροφής 150 cm και συνδυασμένο βάρος 300 kg για επιβάτες και αποσκευές.
Υπηρεσίες εν πλω FlixBus, Thalys and RegioJet από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ κατά bus.
Εγκαταστάσεις FlixBus Thalys RegioJet BlaBlaCar Bus FlixTrain
wifi WiFi check check check check check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check check check check check
luggage Αποσκευές check check check check check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check check check cross check
air_con Κλιματισμός check check check check check
quiet_zone Ήσυχη ζώνη cross check check cross check
accessibility Προσιτότητα cross check check cross check
bicycle Ποδήλατο cross check check cross check
sleeper_couchette Βαγόνι ύπνου cross check cross cross check

Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
12.39kg
Λεωφορείο
13.28kg
Πτήση
35.41kg
Αυτοκίνητο
28.32kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ είναι 34,27 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 14,99 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Ντίσελντορφ προς Ρότερνταμ;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ είναι 14,99 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Ντίσελντορφ και Ρότερνταμ από λεωφορείο;
Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ είναι 177,03 χλμ..
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Ντίσελντορφ και Ρότερνταμ;
Το Ντίσελντορφ έως το Ρότερνταμ είναι κατά μέσο όρο 5 ώ. 4 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 3 ώ. 15 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ;
Το Ντίσελντορφ έως το Ρότερνταμ καλύπτεται από τελεστές 5. Μπορείτε να βρείτε στο Virail European Sleeper, FlixBus, Thalys, RegioJet, BlaBlaCar Bus and FlixTrain που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Ντίσελντορφ σε Ρότερνταμ;
Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ έχει 15 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ αναχωρεί στο 4:40 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ αναχωρεί στο 9:19 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 14,99 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Ντίσελντορφ σε Ρότερνταμ;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 9 από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Ντίσελντορφ και Ρότερνταμ είναι 3 ώ. 15 λ..
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Ντίσελντορφ και Ρότερνταμ.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Ντίσελντορφ στο Ρότερνταμ δημιουργεί εκπομπές CO2 13.28kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Ντίσελντορφ

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Ντίσελντορφ

Διεθνή δρομολόγια από Ντίσελντορφ και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Ντίσελντορφ

Κύριες διαδρομές προς Ρότερνταμ

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές