Τιμές λεωφορείου Ντίσελντορφ - Ρότερνταμ από 10€

Ξεκίνα από
10€
Ανακαλύπτω

Ντίσελντορφ σε Ρότερνταμ από λεωφορείο

Το ταξίδι από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ με λεωφορείο είναι 176,8 km και διαρκεί 3 ω 15 λεπτά. Υπάρχουν 14 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 09:05 και την τελευταία στο 22:45. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Ντίσελντορφ σε Ρότερνταμ με λεωφορείο για μόλις 10€ ή έως και 35,95€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 10€.

Καλύτερη τιμή 10€
Διάρκεια Ταξιδίου 3 ω 15 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 14
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 10€
Υψηλότερη Τιμή 35,95€
Πρώτη Αναχώρηση 09:05
Τελευταία Αναχώρηση 22:45
Απόσταση 176,8 km
Αναχώρηση Ντίσελντορφ
Άφιξη Ρότερνταμ
Transportistas FlixBus, RegioJet,

Λεωφορείο Εισιτήρια από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ

  Sep 30
  Περισσότερα
  20°
  Oct 01
  Περισσότερα
  21°
  Oct 02
  Περισσότερα
  22°
  Oct 03
  Περισσότερα
  18°
  Oct 04
  Περισσότερα
  16°
  Oct 05
  Περισσότερα
  17°
  Oct 06
  Περισσότερα
  14°
  Oct 07
  Περισσότερα
  15°
  Oct 08
  Περισσότερα
  14°
  Oct 09
  Περισσότερα
  15°
  Oct 10
  Περισσότερα
  14°
  Oct 11
  Περισσότερα
  17°
  Oct 12
  Περισσότερα
  21°
  Oct 13
  Περισσότερα
  19°
  Oct 14
  Περισσότερα
  17°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
20°

Το ταξίδι σας από Ντίσελντορφ προς Ρότερνταμ με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Ντίσελντορφ προς Ρότερνταμ; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του λεωφορείου από Ντίσελντορφ προς Ρότερνταμ;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Ντίσελντορφ προς Ρότερνταμ. Παρ' όλα αυτά, κατά μέσο όρο, θα πληρώσετε περίπου 21,09€ για ένα εισιτήριο λεωφορείου. Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια λεωφορείου με τιμές τόσο χαμηλές που φτάνουν τα 9,99€, αλλά ίσως να απαιτείται ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Επίσης συχνά μπορείτε να βρείτε πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου για συγκεκριμένες ώρες της ημέρας ή για συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές στα πιο φθηνά τους εισιτήρια λεωφορείου.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Ντίσελντορφ στο Ρότερνταμ.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Ρότερνταμ με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Ρότερνταμ με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Το BlaBlaCar Bus είναι μια υπηρεσία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων που διατίθεται σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Γερμανίας και της περιοχής Μπενελούξ. Είναι θυγατρική της BlaBlaCar, μιας πλατφόρμας carpooling.BlaBlaCar.Η εταιρεία λειτουργεί λεωφορεία από και προς σταθμούς όπως το Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milan, Barcelona North Bus Station, Charles de Αεροδρόμιο Gaulle 3, τρένο Annecy, αεροδρόμιο Στουτγάρδης και σταθμός λεωφορείων Victoria.

Η RegioJet είναι μια ιδιωτική σιδηροδρομική εταιρεία που δραστηριοποιείται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Τσεχική Δημοκρατία, η Σλοβακία, η Πολωνία και η Αυστρία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2009 και ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Τσεχική Δημοκρατία το 2011. Η RegioJet προσφέρει διάφορους τύπους σιδηροδρομικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων τρένων μεγάλων αποστάσεων, περιφερειακών τρένων και λεωφορείων.

Η Union Ivkoni είναι μια βουλγαρική εταιρεία λεωφορείων που δραστηριοποιείται στο εσωτερικό και διεθνώς. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1992 και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εκμετάλλευσης λεωφορείων στη Βουλγαρία, με στόλο άνω των 1.000 λεωφορείων. Η Union Ivkoni προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων τακτικών λεωφορειακών γραμμών, ναυλωμένων υπηρεσιών και διεθνών δρομολογίων προς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη. Η εταιρεία είναι γνωστή για τον σύγχρονο στόλο της, τα άνετα λεωφορεία και την αξιόπιστη εξυπηρέτηση.

Η FlixBus, μια εταιρεία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων, δραστηριοποιείται τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε το 2013 και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων στην Ευρώπη, συνδέοντας περισσότερους από 2.500 προορισμούς σε 30 χώρες. Με καταγωγή από τη Γερμανία, το FlixBus επεκτάθηκε γρήγορα σε γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Δανίας, της Ολλανδίας και της Κροατίας, ενώ προσφέρει επίσης τακτικά δρομολόγια στη Νορβηγία, την Ισπανία και την Αγγλία. Με οικονομικούς ναύλους και άνετες ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και ενσωματωμένες τουαλέτες, το FlixBus προσφέρει μια βολική και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το RegioJet όταν ταξιδεύετε από το Ντίσελντορφ στο Ρότερνταμ.

Low cost

Το χαμηλό κόστος είναι η πιο προσιτή επιλογή για όσους θέλουν να ταξιδέψουν χωρίς επιπλέον ανέσεις. Ωστόσο, οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν Wi-Fi και ένα ήρεμο ταξίδι.

WiFi
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Standard

Το τυπικό εισιτήριο προσφέρει ισορροπία μεταξύ προσιτότητας και άνεσης. Οι επιβάτες μπορούν να περιμένουν πολυτελή καθίσματα και δωρεάν Wi-Fi, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για ταξιδιώτες που δεν έχουν προϋπολογισμό.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Relax

Οι επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν με πολυτέλεια μπορούν να επιλέξουν το εισιτήριο Relax, το οποίο προσφέρει ευρύχωρα δερμάτινα καθίσματα και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Business

Το επαγγελματικό εισιτήριο εγγυάται ιδιωτικότητα και άνεση, με υπηρεσίες προτεραιότητας και εξυπηρετικό προσωπικό επί του σκάφους. Αυτή είναι μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν ένα απρόσκοπτο και χωρίς άγχος ταξίδι.

WiFi
Ήσυχη ζώνη
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο
Υπηρεσίες εν πλω FlixBus, RegioJet και BlaBlaCar Bus από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ κατά λεωφορείο.
Εγκαταστάσεις FlixBus RegioJet BlaBlaCar Bus Union Ivkoni
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ήσυχη ζώνη
Προσιτότητα
Ποδήλατο

Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
1.5kg
Λεωφορείο
10.2kg
Πτήση
407.8kg
Αυτοκίνητο
39.3kg

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ είναι 14,95€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 10€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Ντίσελντορφ προς Ρότερνταμ;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ είναι 10€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Ντίσελντορφ και Ρότερνταμ από λεωφορείο;
Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ είναι 176,8 km.
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Ντίσελντορφ και Ρότερνταμ;
Το Ντίσελντορφ έως το Ρότερνταμ είναι κατά μέσο όρο 4 ω 31 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 3 ω 15 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ;
Το Ντίσελντορφ έως το Ρότερνταμ καλύπτεται από τελεστές 5. Μπορείτε να βρείτε στο Virail FlixBus, RegioJet, BlaBlaCar Bus, Union Ivkoni International, Union Ivkoni που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Ντίσελντορφ σε Ρότερνταμ;
Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ έχει 14 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ αναχωρεί στο 09:05. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ αναχωρεί στο 22:45. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 10€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Ντίσελντορφ στο Ρότερνταμ;
Υπάρχουν σταθμοί 7 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Ντίσελντορφ για να μεταβείτε στο Ρότερνταμ. Μπορείτε να πάτε από Zob Am Hbf, Dusseldorf Bus Station Central, Worringerstrasse, Dusseldorf Central Bus Station, Düsseldorf Hbf., Worringer Str., Hbf, Düsseldorf, Zob Am Hbf and Düsseldorf και μπορείτε να φτάσετε στο Rotterdam Bus Stop, Busstation Conradstraat Along Green Albeda College, Busstation Rotterdam Centraal, Rotterdam Bus Station Central, Conradstraat Street, Rotterdam Conradstraat and Rotterdam Zuidplein.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Ντίσελντορφ σε Ρότερνταμ;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 11 από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Ντίσελντορφ και Ρότερνταμ είναι 3 ω 15 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Ντίσελντορφ και Ρότερνταμ.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ντίσελντορφ έως Ρότερνταμ από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Ντίσελντορφ στο Ρότερνταμ δημιουργεί εκπομπές CO2 10.2kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Ντίσελντορφ

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Ντίσελντορφ

Διεθνή δρομολόγια από Ντίσελντορφ και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Ντίσελντορφ

Κύριες διαδρομές προς Ρότερνταμ

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές