Βρείτε λεωφορείο από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 52 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση: 01:30
Τελευταία αναχώρηση: 13:15
Απόσταση 120km

Βρείτε τις λεωφορειακές γραμμές σας από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα στο virail

Το virail συγκρίνει για εσάς περισσότερους από 200 παρόχους για να βρείτε τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας για να βρείτε την καλύτερη λύση για το ταξίδι σας από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα.

Πόσο κοστίζουν τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα

Από πού φεύγουν τα λεωφορεία από Λάρισα

Οι σταθμοί που εξυπηρετούνται από τα λεωφορεία από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα είναι Thessaloniki Macedonia KTEL Bus Station και Larisa Regional Bus Station NIAVIS.

Τιμή εισιτηρίου Θεσσαλονίκη - Λάρισα κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Λεωφορεία από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα


Για την κοντινή απόσταση μεταξύ Θεσσαλονίκη και Λάρισα, θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε να ταξιδέψετε με τρένο ή με συνεπιβατισμό. Ξοδεύοντας λίγο περισσότερα χρήματα, το ταξίδι σας θα γίνει πιο άνετο.

Για σχετικά σύντομα ταξίδια όπως αυτό από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα, θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε να ταξιδέψετε με συνεπιβατισμό, φθηνότερη εναλλακτική λύση ή με τρένο, μια οικολογική επιλογή.

Πόσες καθημερινές γραμμές υπάρχουν προς Λάρισα από Θεσσαλονίκη με λεωφορείο

Οι γραμμές 2 είναι διαθέσιμες κάθε μέρα για να ταξιδεύετε από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα με λεωφορείο. Παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των γραμμών υπάρχουν διαδρομές 0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι διαδρομών 2 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, επιλέγοντας μια προσφορά με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά εάν υπάρχουν πολύ λίγες γραμμές και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή ακόμα κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Παρόλα αυτά, παρακαλώ πάρτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν δεν θέλετε καμία αλλαγή.

Πότε είναι προγραμματισμένα τα λεωφορεία από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα

Το πρώτο λεωφορείο προς Λάρισα φεύγει στις 01:03, ενώ το τελευταίο είναι προγραμματισμένο στις 13:03. Το ταξίδι διαρκεί κατά μέσο όρο 1 hour and 52 minutes, αλλά οι ταχύτερες γραμμές διαρκούν μόνο 1 hour and 45 minutes.

Ποιες γραμμές λεωφορείων μπορούν να σας μεταφέρουν από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα

Το virail υπολογίζει μεταξύ των συνεργατών του επίσης Union Ivkoni (International), με λεωφορεία από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα.