Βρείτε λεωφορείο από Θεσσαλονίκη προς Peiraiéfs

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 7 ω 12 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση: 01:30
Τελευταία αναχώρηση: 13:15
Απόσταση 306km

Στο virail οι καλύτερες προσφορές για λεωφορεία από Θεσσαλονίκη προς Peiraiéfs

Με το virail είναι εύκολο να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για εσάς: μη χάσετε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Θεσσαλονίκη προς Peiraiéfs. Επιλέξτε την ημερομηνία και φιλτράρετε τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση: η τέλεια λύση σάς περιμένει.

Πόσο κοστίζουν τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Θεσσαλονίκη προς Peiraiéfs

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης

Τα λεωφορεία της διαδρομής Θεσσαλονίκη - Peiraiéfs φεύγουν από τις Thessaloniki Macedonia KTEL Bus Station και φτάνουν στις Piraeus Port.

Τιμή εισιτηρίου Θεσσαλονίκη - Peiraiéfs κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Λεωφορεία από Θεσσαλονίκη προς Peiraiéfs


Για την κοντινή απόσταση μεταξύ Θεσσαλονίκη και Peiraiéfs, θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε να ταξιδέψετε με τρένο ή με συνεπιβατισμό. Ξοδεύοντας λίγο περισσότερα χρήματα, το ταξίδι σας θα γίνει πιο άνετο.

Αν οι προσφορές που προσφέρονται από τα λεωφορεία δεν ταιριάζουν στις ανάγκες σας, τα τρένα και ο συνεπιβατισμός θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια καλή εναλλακτική λύση για αυτή την απόσταση.

Πόσες λεωφορειακές γραμμές υπάρχουν από Θεσσαλονίκη προς Peiraiéfs κάθε μέρα

Οι γραμμές 2 είναι διαθέσιμες κάθε μέρα για να ταξιδεύετε από Θεσσαλονίκη προς Peiraiéfs με λεωφορείο. Παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των γραμμών υπάρχουν διαδρομές 0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι διαδρομών 2 που είναι απευθείας γραμμές. Συνεπώς, παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι ακόμα και αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες γραμμές και αν ψάχνετε για ένα εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε λεωφορεία.

Πότε είναι προγραμματισμένα τα λεωφορεία της γραμμής Θεσσαλονίκη - Peiraiéfs

Το συντομότερο δυνατόν που μπορείτε να φύγετε από Θεσσαλονίκη είναι στις 01:05, ενώ το τελευταίο λεωφορείο είναι στις 13:05. Το ταξίδι διαρκεί κατά μέσο όρο 7 hours and 12 minutes αλλά μπορεί επίσης να διαρκέσει 7 hours and 10 minutes με τις ταχύτερες γραμμές.

Ποιες εταιρείες λεωφορείων εξυπηρετούν τη διαδρομή Θεσσαλονίκη - Peiraiéfs

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που συνεργάζονται με το virail, μεταξύ των οποίων και Union Ivkoni (International) με λεωφορεία προς Peiraiéfs.