Τιμές λεωφορείου Αθήνα - Βαρσοβία από 139,50€

Ξεκίνα από
139,50€
Ανακαλύπτω

Αθήνα σε Βαρσοβία από λεωφορείο

Το ταξίδι από Αθήνα έως Βαρσοβία με λεωφορείο είναι 1.598,3 km και διαρκεί 38 ω. Υπάρχουν 1 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 09:00 και την τελευταία στο 09:00. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Αθήνα σε Βαρσοβία με λεωφορείο για μόλις 139,50€ ή έως και 139,50€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 139,50€.

Καλύτερη τιμή 139,50€
Διάρκεια Ταξιδίου 38 ω
Σύνδεση ανά ημέρα 1
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 139,50€
Υψηλότερη Τιμή 139,50€
Πρώτη Αναχώρηση 09:00
Τελευταία Αναχώρηση 09:00
Απόσταση 1.598,3 km
Αναχώρηση Αθήνα
Άφιξη Βαρσοβία
Transportistas Adamis Tours

Λεωφορείο Εισιτήρια από Αθήνα έως Βαρσοβία

  Sep 30
  Περισσότερα
  23°
  Oct 01
  Περισσότερα
  24°
  Oct 02
  Περισσότερα
  23°
  Oct 03
  Περισσότερα
  22°
  Oct 04
  Περισσότερα
  22°
  Oct 05
  Περισσότερα
  23°
  Oct 06
  Περισσότερα
  22°
  Oct 07
  Περισσότερα
  21°
  Oct 08
  Περισσότερα
  23°
  Oct 09
  Περισσότερα
  21°
  Oct 10
  Περισσότερα
  18°
  Oct 11
  Περισσότερα
  19°
  Oct 12
  Περισσότερα
  21°
  Oct 13
  Περισσότερα
  23°
  Oct 14
  Περισσότερα
  23°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
23°

Μεταβείτε από Αθήνα προς Βαρσοβία με τη Virail

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Βαρσοβία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Πόσο θα πληρώσω για εισιτήρια λεωφορείου από Αθήνα προς Βαρσοβία;

Οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου από Αθήνα προς Βαρσοβία διαφέρουν λόγω παραγόντων, όπως πόσο διάστημα πριν κάνετε την κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε την κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Αθήνα προς Βαρσοβία θα κοστίσουν 137,37€. Η μέση τιμή ενός εισιτήριου με λεωφορείο είναι περίπου 139,51€. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές στα εισιτήρια χαμηλού κόστους, για αυτόν τον λόγο σας συνιστούμε να κάνετε έλεγχο πριν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Αθήνα έως Βαρσοβία

 
Sep 30
Σάββατο
23°
389€
Oct 01
Κυριακή
24°
253€
Oct 02
Δευτέρα
23°
163,52€
Oct 03
Τρίτη
22°
176€
Oct 04
Τετάρτη
22°
219€
Oct 05
Πέμπτη
23°
183,22€
Oct 06
Παρασκευή
22°
172,87€
Φτηνά εισιτήρια από Αθήνα έως Βαρσοβία
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Αθήνα έως Βαρσοβία.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Αθήνα έως Βαρσοβία, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Αθήνα στο Βαρσοβία.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες λεωφορείων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 73€ έως 141€, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 48% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Αθήνα έως Βαρσοβία

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Αθήνα - Βαρσοβία με 112€ αν είστε τυχεροί ή 123€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 143€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Βαρσοβία με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Βαρσοβία με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Αθήνα έως Βαρσοβία Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
12.9kg
Λεωφορείο
85.5kg
Πτήση
3,420.0kg
Αυτοκίνητο
329.8kg

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Αθήνα έως Βαρσοβία;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Αθήνα έως Βαρσοβία είναι 139,50€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 139,50€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Αθήνα προς Βαρσοβία;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Αθήνα έως Βαρσοβία είναι 139,50€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Αθήνα και Βαρσοβία από λεωφορείο;
Αθήνα έως Βαρσοβία είναι 1.598,3 km.
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Αθήνα και Βαρσοβία;
Το Αθήνα έως το Βαρσοβία είναι κατά μέσο όρο 38 ω. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 38 ω.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Αθήνα έως Βαρσοβία;
Το Αθήνα έως το Βαρσοβία καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Adamis Tours που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Αθήνα σε Βαρσοβία;
Αθήνα έως Βαρσοβία έχει 1 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Αθήνα έως Βαρσοβία;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Αθήνα έως Βαρσοβία αναχωρεί στο 09:00. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Αθήνα έως Βαρσοβία;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Αθήνα έως Βαρσοβία αναχωρεί στο 09:00. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Αθήνα έως Βαρσοβία;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 139,50€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Αθήνα στο Βαρσοβία;
Υπάρχουν σταθμοί 2 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Αθήνα για να μεταβείτε στο Βαρσοβία. Μπορείτε να πάτε από Athens Parking Ul. Acharnon 12, and Athens Acharnon και μπορείτε να φτάσετε στο Warsaw Warszawa-zachodnia Bus Station, Al. Jerozolimskie 144, Warsaw Zachodni Bus Station and Dw. Aut. Al. Jerozolimskie 144.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Αθήνα σε Βαρσοβία;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 1 από Αθήνα έως Βαρσοβία.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Αθήνα έως Βαρσοβία από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Αθήνα και Βαρσοβία είναι 38 ω.
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Αθήνα έως Βαρσοβία;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Αθήνα και Βαρσοβία.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Αθήνα έως Βαρσοβία από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Αθήνα στο Βαρσοβία δημιουργεί εκπομπές CO2 85.5kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Αθήνα

Διεθνή δρομολόγια από Αθήνα και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Αθήνα

Κύριες διαδρομές προς Βαρσοβία

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές