Header background
  • Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής
Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε λεωφορείο από Θεσσαλονίκη προς Καβάλα

Starting from
15 €
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Λεωφορείο

Σήμερα

Από 15 €
Μέσω Λεωφορείο

Αύριο

Από 15 €
Μέσω Λεωφορείο

2 Μέρες

Από 15 €
Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Καβάλα

Ανακαλύπτω

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Θεσσαλονίκη προς Καβάλα με τη Virail

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Καβάλα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του λεωφορείου από Θεσσαλονίκη προς Καβάλα;

Οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου από Θεσσαλονίκη προς Καβάλα διαφέρουν λόγω παραγόντων, όπως πόσο διάστημα πριν κάνετε την κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε την κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Θεσσαλονίκη προς Καβάλα θα κοστίσουν 15 €. Η μέση τιμή ενός εισιτήριου με λεωφορείο είναι περίπου 15,01 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές στα εισιτήρια χαμηλού κόστους, για αυτόν τον λόγο σας συνιστούμε να κάνετε έλεγχο πριν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας.Θεσσαλονίκη προς το Καβάλα μέσω λεωφορείο

Καλύτερη τιμή 15 €
Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 24 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 10
Πρώτη αναχώρηση 16:45
Τελευταία αναχώρηση 22:00
απόσταση 129 km
Αναχώρηση Θεσσαλονίκη
Άφιξη Καβάλα
Transportistas KTEL Kavala

Τιμή εισιτηρίου Θεσσαλονίκη - Καβάλα κάθε μέρα

 
Σήμερα
15 €
Αύριο
15 €
Σε 2 ημέρες
15 €
Σε 3 ημέρες
15 €
Σε 4 ημέρες
15 €
Σε 5 ημέρες
15 €
Σε 6 ημέρες
15 €

Σύνοψη Διαδρομής με Λεωφορείο

συνδέσεις
5
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
15 €
Μέγιστη τιμή
16,97 €

Θεσσαλονίκη - Καβάλα

Μηνιαία
Φτηνότερες

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

Τα φθηνότερα εισιτήρια για

Μέσω Λεωφορείο

15 €

Ημερομηνία
Πέμπτη, Ιούνιος, th, 2022
KTEL Kavala-logo
Thessaloniki Macedonia KTEL Bus Station - Kavala Central Bus Station
22:00 - 00:30
KTEL Kavala
2 ω 30 λεπτά
CO2: 4.52kg
Φτηνότερες

Πόση ώρα διαρκεί η διαδρομή με λεωφορείο από Θεσσαλονίκη προς Καβάλα;

Η διαδρομή μεταξύ Θεσσαλονίκη και Καβάλα με λεωφορείο συνήθως διαρκεί 2 ω 24 λεπτά για να καλύψει μια απόσταση 129 km. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς Καβάλα θα χρειαστείτε 1 ω 48 λεπτά. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Καβάλα γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη προς Καβάλα;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Θεσσαλονίκη προς Καβάλα, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 06:00. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση της ημέρας κανονικά είναι στις 22:00. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Στο ταξίδι με λεωφορείο από Θεσσαλονίκη προς Καβάλα, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως Thessaloniki Bus station KTEL, Giannitson St 244 and Thessaloniki Macedonia KTEL Bus Station. Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως Kavala Kavala Central Bus Station, Mitropolitou Chrisostomou 4, Central Bus Station and Kavala Central Bus Station σε Καβάλα. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Θεσσαλονίκη ή στο Καβάλα ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη προς Καβάλα;

Το δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Καβάλα εξυπηρετείται από εταιρείες όπως KTEL Kavala. Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως 16 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Θεσσαλονίκη 8 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Θεσσαλονίκη προς Καβάλα, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 8 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 0 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Μέρες
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές