Train Illustration
  • Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής
Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε λεωφορείο από Θεσσαλονίκη προς Skopje

Starting from
36,97 €
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Λεωφορείο

Σήμερα

Από 36,97 €
Μέσω Λεωφορείο

Αύριο

Ανακαλύπτω
Μέσω Λεωφορείο

2 Μέρες

Από 36,97 €

Ταξιδεύοντας από Θεσσαλονίκη προς Skopje με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Θεσσαλονίκη προς Skopje; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Θεσσαλονίκη προς Skopje και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πώς μπορώ να πάρω τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Θεσσαλονίκη προς Skopje;

Όταν ταξιδεύετε από Θεσσαλονίκη προς Skopje, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 36,97 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 36,97 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, αποφύγετε τις ώρες αιχμής, όταν οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου είναι συχνά μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του ταξιδιού πριν την κράτηση, καθώς κάποιες φορές στα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου δεν ισχύουν οι αλλαγές ή η επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.Θεσσαλονίκη προς το Skopje μέσω λεωφορείο

Καλύτερη τιμή 36,97 €
Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 30 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση 08:30
Τελευταία αναχώρηση 08:30
απόσταση 196 km
Αναχώρηση Θεσσαλονίκη
Άφιξη Skopje
Transportistas Simeonidis Tours

Τιμή εισιτηρίου Θεσσαλονίκη - Skopje κάθε μέρα

 
Σήμερα
Περισσότερα
Αύριο
36,97 €
Σε 2 ημέρες
Περισσότερα
Σε 3 ημέρες
36,97 €
Σε 4 ημέρες
Περισσότερα
Σε 5 ημέρες
36,97 €
Σε 6 ημέρες
Περισσότερα

Σύνοψη Διαδρομής με Λεωφορείο

συνδέσεις
1
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
36,97 €
Μέγιστη τιμή
36,97 €

Θεσσαλονίκη - Skopje

Μηνιαία
Φτηνότερες

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

Τα φθηνότερα εισιτήρια για

Μέσω Λεωφορείο

36,97 €

Ημερομηνία
Τετάρτη, Αύγουστος, th, 2022
Simeonidis Tours-logo
Thessaloniki Simeonidis Tours Office - Avtobuska
08:30 - 12:00
Simeonidis Tours
4 ω 30 λεπτά
CO2: 6.89kg
Φτηνότερες

Πόση ώρα θα χρειαστεί από Θεσσαλονίκη προς Skopje με το λεωφορείο;

Το ταξίδι από Θεσσαλονίκη προς Skopje με λεωφορείο συνήθως χρειάζεται 4 ω 30 λεπτά. Αυτή η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση 196 km. Όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας μην ξεχνάτε ότι 4 ω 30 λεπτά είναι μέσος όρος και η διάρκεια των διαδρομών μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καιρικές συνθήκες, τα προβλήματα με την κίνηση, οι μη αναμενόμενες παρακάμψεις και οι τοπικές εορτές μπορεί να προκαλέσουν καθυστέρηση στο ταξίδι σας. Έχετε τις πιθανότητες αυτών των εξαιρετικών γεγονότων πάντα υπόψη σας όταν κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια.

Πότε υπάρχουν αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη προς Skopje;

Η πρώτη καθημερινή αναχώρηση από Θεσσαλονίκη προς Skopje είναι στις 08:30 ενώ η τελευταία διαδρομή της ημέρας φεύγει στις 08:30. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Θεσσαλονίκη και Skopje. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Θεσσαλονίκη προς Skopje;

Κατά το ταξίδι σας με λεωφορείο από Ελλάδα, θα μπορέσετε να αναχωρήσετε από σταθμούς όπως Thessaloniki Simeonidis Tours Office and Thessaloniki Thessaloniki Simeonidis Tours Office, Monastiriou 28. Αυτά τα δρομολόγια θα συνδεθούν με σταθμούς όπως Avtobuska, Skopje Skopje Central Bus Station, Boulevard Kuzman Josifovski Pitu and Skopje Central Bus Station στο ΠΓΔ Μακεδονίας. Ένα διεθνές ταξίδι ίσως είναι περίπλοκο και ανάλογα με τις πόλεις στις οποίες ταξιδεύετε, ίσως χρειαστεί μια αλλαγή κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Η Virail θα σας εμφανίσει ποιοι σταθμοί σε Ελλάδα και ΠΓΔ Μακεδονίας έχουν απευθείας σύνδεση μεταξύ τους και ποιοι απαιτούν μια μη απευθείας διαδρομή. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε σταθμό κατά τη διαδρομή για να πάτε από τον σταθμό της προτίμησής σας Ελλάδα στο σημείο άφιξής σας ΠΓΔ Μακεδονίας.

Ανάλογα με τον τύπο της μετακίνησης και την εταιρεία την οποία θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε για το ταξίδι σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αναχωρήσετε Θεσσαλονίκη από τους ακόλουθους σταθμούς: Thessaloniki Simeonidis Tours Office and Thessaloniki Thessaloniki Simeonidis Tours Office, Monastiriou 28. Μέχρι την άφιξή σας σε Skopje, η διαδρομή σας θα περάσει από όλους ή μερικούς από τους ακόλουθους σταθμούς: Avtobuska, Skopje Skopje Central Bus Station, Boulevard Kuzman Josifovski Pitu and Skopje Central Bus Station. Δεν εξυπηρετούν όλες οι ταξιδιωτικές εταιρείες κάθε σταθμό, για αυτόν τον λόγο πραγματοποιήστε από πριν έλεγχο για να δείτε ακριβώς από πού περνάει το δρομολόγιο σας. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο τρόπο μετακίνησης για να μεταβείτε από τον έναν σταθμό στον άλλο ή στον τελικό προορισμό σας όταν φτάσετε Skopje.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη προς Skopje;

Θα έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Skopje χρησιμοποιώντας εταιρείες όπως Simeonidis Tours. Αυτές οι εταιρείες συνολικά προσφέρουν κατά μέσο όρο 1 διαδρομές κάθε μέρα. Αυτός ο μέσος όρος δεν εκφράζει απαραίτητα τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Ορισμένες μέρες της εβδομάδας μπορεί να υπάρξουν περισσότερες ή λιγότερες διαδρομές διαθέσιμες. Τις ώρες μεγαλύτερης αιχμής θα υπάρξουν έως 1 αναχωρήσεις διαθέσιμες σε μία μέρα. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Skopje χρησιμοποιώντας απευθείας και μη απευθείας δρομολόγια. Αυτές οι επιλογές θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια διαδρομή που να ταιριάζει στο διαθέσιμο χρηματικό ποσό σας, στο ωράριό σας και στις συνθήκες του ταξιδιού σας. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 1 απευθείας συνδέσεις από Θεσσαλονίκη προς Skopje κάθε μέρα. Οι μη απευθείας συνδέσεις προσθέτουν περισσότερες δυνατότητες και σας δίνουν επιπλέον ευελιξία όταν ταξιδεύετε. Σε μια συνηθισμένη μέρα θα βρείτε 0 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί ίσως να διαφέρουν σε ορισμένες περιόδους του έτους και κάποιες διαδρομές μπορεί να μη λειτουργούν κάθε μέρα.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Μέρες
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές