Βρείτε λεωφορείο από Θεσσαλονίκη προς Σόφια

Ξεκίνα από
14,98 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Από 14,98 €

Αύριο

Από 14,98 €

2 Μέρες

Από 14,98 €

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Σόφια

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Σόφια. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του λεωφορείου από Θεσσαλονίκη προς Σόφια;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Σόφια. Παρ' όλα αυτά, κατά μέσο όρο, θα πληρώσετε περίπου 25,82 € για ένα εισιτήριο λεωφορείου. Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια λεωφορείου με τιμές τόσο χαμηλές που φτάνουν τα 7,48 €, αλλά ίσως να απαιτείται ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Επίσης συχνά μπορείτε να βρείτε πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου για συγκεκριμένες ώρες της ημέρας ή για συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές στα πιο φθηνά τους εισιτήρια λεωφορείου.Σύνοψη ταξιδιού με Λεωφορείο

Το ταξίδι από Θεσσαλονίκη έως Σόφια με Bus είναι 231 km και διαρκεί 20 ω 55 λεπτά. Υπάρχουν 4 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 01:30 και την τελευταία στο 15:30. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη σε Σόφια με Bus για μόλις 7,48 € ή έως και 80,70 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 14,98 €.

Καλύτερη τιμή 14,95 €
Διάρκεια Ταξιδίου 35 ω 47 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 4
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 14,95 €
Υψηλότερη Τιμή 80,70 €
Πρώτη Αναχώρηση 14:30
Τελευταία Αναχώρηση 15:30
Απόσταση 231 km
Αναχώρηση Θεσσαλονίκη
Άφιξη Σόφια
Transportistas Arda Tur, Union Ivkoni (International),

Λεωφορείο Εισιτήρια από Θεσσαλονίκη έως Σόφια

  Jan 27
  19.92
  Jan 28
  14.98
  Jan 29
  14.98
  Jan 30
  14.98
  Jan 31
  14.98
  Feb 01
  14.98
  Feb 02
  14.97
  Feb 03
  14.99
  11°
  Feb 04
  14.98
  Feb 05
  14.98
  Feb 06
  14.98
  11°
  Feb 07
  14.97
  10°
  Feb 08
  14.99
  Feb 09
  14.98
  Feb 10
  14.96
  12°
Departure date
Friday,Jan 27 2023

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια

 
Jan 27
Friday
19,92 €
Jan 28
Saturday
14,98 €
Jan 29
Sunday
14,98 €
Jan 30
Monday
14,98 €
Jan 31
Tuesday
14,98 €
Feb 01
Wednesday
14,98 €
Feb 02
Thursday
14,97 €

Καλύτερη ώρα για κράτηση Θεσσαλονίκη - Σόφια Ταξίδι

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Θεσσαλονίκη έως Σόφια Εκπομπές Co2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Πτήση
65.835kg
Τρένου
3.234kg
Λεωφορείο
15.708kg
Αυτοκίνητο
11.319kg

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Σόφια

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα θα χρειαστεί από Θεσσαλονίκη προς Σόφια με το λεωφορείο;

Για να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Σόφια πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σόφια θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή σε 4 ω 15 λεπτά. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστείτε περίπου 20 ω 55 λεπτά για να ταξιδέψετε το 231 km μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σόφια.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σόφια;

Γενικά, το πρώτο δρομολόγιο το βράδυ από Θεσσαλονίκη αναχωρεί στις 01:30 και το τελευταίο στις 15:30. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Σόφια μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Ποιοι σταθμοί χρησιμοποιούνται στο ταξίδι από Θεσσαλονίκη για Σόφια;

Κατά το ταξίδι σας με λεωφορείο από Ελλάδα, θα μπορέσετε να αναχωρήσετε από σταθμούς όπως Thessaloniki Simeonidis Tours Office, Thessaloniki Салоники, Bus Station "Macedonia" Thessaloniki KTEL Intercity, Thessaloniki САЛОНІКИ GR (ГОРУШКО), парковка_магазину_"Лидл",Monastirio_232, Macedonia Intercity Bus Station, Monastiriou, SELANİK (GR) and Κ.Τ.Ε.Λ. Αυτά τα δρομολόγια θα συνδεθούν με σταθμούς όπως Sofia Bus station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100, Airport (SOF) T2, Serdika, Sofia Sofia, Sofia, Sofia София, АВ "Центральный" б-р Кн. Марии Луизы, 100, Sofia Bus station Serdika / Traffic Market, blvd. Knyaginya Maria Luiza, Sofia Airport (SOF) Departure terminal 1, boulevard Christopher Columbus 1, Sofia, Sofia Airport (SOF) Terminal 2, Sofia airport and Sofia Avtobusna Spirka στο Βουλγαρία. Ένα διεθνές ταξίδι ίσως είναι περίπλοκο και ανάλογα με τις πόλεις στις οποίες ταξιδεύετε, ίσως χρειαστεί μια αλλαγή κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Η Virail θα σας εμφανίσει ποιοι σταθμοί σε Ελλάδα και Βουλγαρία έχουν απευθείας σύνδεση μεταξύ τους και ποιοι απαιτούν μια μη απευθείας διαδρομή. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε σταθμό κατά τη διαδρομή για να πάτε από τον σταθμό της προτίμησής σας Ελλάδα στο σημείο άφιξής σας Βουλγαρία.

Θα μπορέσετε να φύγετε από Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως Thessaloniki Simeonidis Tours Office, Thessaloniki Салоники, Bus Station "Macedonia" Thessaloniki KTEL Intercity, Thessaloniki САЛОНІКИ GR (ГОРУШКО), парковка_магазину_"Лидл",Monastirio_232, Macedonia Intercity Bus Station, Monastiriou, SELANİK (GR) and Κ.Τ.Ε.Λ. Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως Sofia Bus station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100, Airport (SOF) T2, Serdika, Sofia Sofia, Sofia, Sofia София, АВ "Центральный" б-р Кн. Марии Луизы, 100, Sofia Bus station Serdika / Traffic Market, blvd. Knyaginya Maria Luiza, Sofia Airport (SOF) Departure terminal 1, boulevard Christopher Columbus 1, Sofia, Sofia Airport (SOF) Terminal 2, Sofia airport and Sofia Avtobusna Spirka σε Σόφια. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Θεσσαλονίκη ή στο Σόφια ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σόφια;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Θεσσαλονίκη προς Σόφια μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 10 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως Arda Tur, Union Ivkoni (International), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Arda-Tur / Арда-Тур, Citylines, ILIAS TRAVEL, Vip arda tur, ТКCARAVAN(ФОП ГОРУШКО С.Є.), Tourist Service, LikeBus and Distribusion. Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως 46 αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Σόφια. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Θεσσαλονίκη προς Σόφια διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 10 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 0 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές