Βρείτε λεωφορείο από Αθήνα προς Σόφια

Ξεκίνα από
50 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Από 53,69 €

Αύριο

Από 50 €

2 Μέρες

Από 50 €

Το ταξίδι σας από Αθήνα προς Σόφια με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Αθήνα προς Σόφια; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Αθήνα προς Σόφια και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του λεωφορείου από Αθήνα προς Σόφια;

Οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου από Αθήνα προς Σόφια διαφέρουν λόγω παραγόντων, όπως πόσο διάστημα πριν κάνετε την κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε την κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Αθήνα προς Σόφια θα κοστίσουν 34,40 €. Η μέση τιμή ενός εισιτήριου με λεωφορείο είναι περίπου 58,19 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές στα εισιτήρια χαμηλού κόστους, για αυτόν τον λόγο σας συνιστούμε να κάνετε έλεγχο πριν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας.Σύνοψη ταξιδιού με Λεωφορείο

Το ταξίδι από Αθήνα έως Σόφια με Bus είναι 526 km και διαρκεί 13 ω 13 λεπτά. Υπάρχουν 9 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 08:30 και την τελευταία στο 18:30. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Αθήνα σε Σόφια με Bus για μόλις 34,40 € ή έως και 171,04 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 50 €.

Καλύτερη τιμή 50 €
Διάρκεια Ταξιδίου 13 ω 21 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 9
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 50 €
Υψηλότερη Τιμή 170,96 €
Πρώτη Αναχώρηση 08:30
Τελευταία Αναχώρηση 18:30
Απόσταση 526 km
Αναχώρηση Αθήνα
Άφιξη Σόφια
Transportistas Arda Tur, Union Ivkoni (International),

Λεωφορείο Εισιτήρια από Αθήνα έως Σόφια

  Jan 28
  53.69
  12°
  Jan 29
  50
  12°
  Jan 30
  50
  11°
  Jan 31
  50
  11°
  Feb 01
  50
  10°
  Feb 02
  50
  Feb 03
  50
  12°
  Feb 04
  50
  11°
  Feb 05
  50
  Feb 06
  50
  10°
  Feb 07
  Περισσότερα
  10°
  Feb 08
  50
  Feb 09
  Περισσότερα
  13°
  Feb 10
  50
  13°
  Feb 11
  Περισσότερα
  14°
Departure date
Saturday,Jan 28 2023
12°

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια

 
Jan 28
Saturday
12°
50 €
Περισσότερα
Jan 29
Sunday
12°
53,69 €
Περισσότερα
Jan 30
Monday
11°
50 €
Περισσότερα
Jan 31
Tuesday
11°
50 €
Περισσότερα
Feb 01
Wednesday
10°
50 €
40 €
Feb 02
Thursday
50 €
Περισσότερα
Feb 03
Friday
12°
50 €
50 €

Καλύτερη ώρα για κράτηση Αθήνα - Σόφια Ταξίδι

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Αθήνα έως Σόφια Εκπομπές Co2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Πτήση
149.91kg
Τρένου
7.364kg
Λεωφορείο
35.768kg
Αυτοκίνητο
25.774kg

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Σόφια

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα είναι η διαδρομή από Αθήνα προς Σόφια με λεωφορείο;

Η διαδρομή μεταξύ Αθήνα και Σόφια με λεωφορείο συνήθως διαρκεί 13 ω 13 λεπτά για να καλύψει μια απόσταση 526 km. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Αθήνα προς Σόφια θα χρειαστείτε 10 ω. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Σόφια γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Αθήνα προς Σόφια;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Αθήνα είναι στις 08:30 και η τελευταία στις 18:30. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Αθήνα προς Σόφια μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω στη διαδρομή από Αθήνα προς Σόφια;

Η οργάνωση του διεθνούς σας ταξιδιού από Ελλάδα προς Βουλγαρία είναι πιο εύκολη όταν γίνεται με τη Virail. Κατά την αναχώρησή σας από Ελλάδα, θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε σταθμούς όπως 34-36 Akominatu str., Athens, Athens Akominatou, Karolou str., Athens Karolou, Athens Bus stop (next to Karaiskaki square), Agiou Konstantinou street 47, Athens Athens, Athens, Athens Афины, Bus Station «Kifissos» Leof. Kifisou , 100, Athens Bus stop, Leof. Kifisou 100 and Bus stop Athens. Κατά την άφιξή σας σε Βουλγαρία οι επιλογές σας περιλαμβάνουν Sofia Airport (SOF) Terminal 2, Sofia airport, Sofia Airport (SOF) Departure terminal 1, boulevard Christopher Columbus 1, Sofia Zentral Omnibus Bahnhof, Airport (SOF) T2, Sofia Bus station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100, Sofia Bus station Serdika / Traffic Market, blvd. Knyaginya Maria Luiza, Sofia Sofia, Sofia, Odesa София, АВ "Центральный" бульвар Кн. Марии Луизы , дом 100, Sofia Avtobusna Spirka and Sofia Airport. Δεν έχει κάθε σταθμός σε Ελλάδα απευθείας δρομολόγιο που να συνδέεται με κάθε σταθμό σε Βουλγαρία. Για αυτόν τον λόγο ίσως χρειαστεί να κάνετε κράτηση ενός δρομολογίου που δεν είναι απευθείας για να συνδεθείτε με άλλη πόλη ή ακόμα και να κάνετε πολλαπλές συνδέσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί να είναι πιο γρήγορο από ένα απευθείας δρομολόγιο. Και στις δύο περιπτώσεις η Virail μπορεί να σας καθοδηγήσει στις διαθέσιμες διαδρομές για να είμαστε σίγουροι ότι θα φτάσετε στον προορισμό που επιθυμείτε.

Ανάλογα με τον τύπο της μετακίνησης και την εταιρεία την οποία θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε για το ταξίδι σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αναχωρήσετε Αθήνα από τους ακόλουθους σταθμούς: 34-36 Akominatu str., Athens, Athens Akominatou, Karolou str., Athens Karolou, Athens Bus stop (next to Karaiskaki square), Agiou Konstantinou street 47, Athens Athens, Athens, Athens Афины, Bus Station «Kifissos» Leof. Kifisou , 100, Athens Bus stop, Leof. Kifisou 100 and Bus stop Athens. Μέχρι την άφιξή σας σε Σόφια, η διαδρομή σας θα περάσει από όλους ή μερικούς από τους ακόλουθους σταθμούς: Sofia Airport (SOF) Terminal 2, Sofia airport, Sofia Airport (SOF) Departure terminal 1, boulevard Christopher Columbus 1, Sofia Zentral Omnibus Bahnhof, Airport (SOF) T2, Sofia Bus station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100, Sofia Bus station Serdika / Traffic Market, blvd. Knyaginya Maria Luiza, Sofia Sofia, Sofia, Odesa София, АВ "Центральный" бульвар Кн. Марии Луизы , дом 100, Sofia Avtobusna Spirka and Sofia Airport. Δεν εξυπηρετούν όλες οι ταξιδιωτικές εταιρείες κάθε σταθμό, για αυτόν τον λόγο πραγματοποιήστε από πριν έλεγχο για να δείτε ακριβώς από πού περνάει το δρομολόγιο σας. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο τρόπο μετακίνησης για να μεταβείτε από τον έναν σταθμό στον άλλο ή στον τελικό προορισμό σας όταν φτάσετε Σόφια.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Αθήνα προς Σόφια;

Το δρομολόγιο από Αθήνα προς Σόφια εξυπηρετείται από εταιρείες όπως Arda Tur, Union Ivkoni (International), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Arda-Tur / Арда-Тур, ILIAS TRAVEL, Citylines, LikeBus and Distribusion. Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως 18 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Αθήνα 12 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Αθήνα προς Σόφια, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 12 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 0 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές