Train Illustration

Βρείτε λεωφορείο από Αθήνα προς Σόφια

Starting from
34,40 €
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Λεωφορείο

Σήμερα

Από 53,70 €
Μέσω Λεωφορείο

Αύριο

Από 50 €
Μέσω Λεωφορείο

2 Μέρες

Από 50 €

Το ταξίδι σας από Αθήνα προς Σόφια με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Αθήνα προς Σόφια; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Αθήνα προς Σόφια και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του λεωφορείου από Αθήνα προς Σόφια;

Οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου από Αθήνα προς Σόφια διαφέρουν λόγω παραγόντων, όπως πόσο διάστημα πριν κάνετε την κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε την κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Αθήνα προς Σόφια θα κοστίσουν 34,40 €. Η μέση τιμή ενός εισιτήριου με λεωφορείο είναι περίπου 58,37 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές στα εισιτήρια χαμηλού κόστους, για αυτόν τον λόγο σας συνιστούμε να κάνετε έλεγχο πριν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας.Αθήνα προς το Σόφια μέσω λεωφορείο

Καλύτερη τιμή 50 €
Διάρκεια ταξιδιού 13 ω 6 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 7
Πρώτη αναχώρηση 18:30
Τελευταία αναχώρηση 18:30
απόσταση 526 km
Αναχώρηση Αθήνα
Άφιξη Σόφια
Transportistas Arda Tur, Union Ivkoni (International), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Arda-Tur / Арда-Тур, ILIAS TRAVEL, Union Ivkoni, Citylines, Union ivkoni unibus, LikeBus, Distribusion

Τιμή εισιτηρίου Αθήνα - Σόφια κάθε μέρα

 
Σήμερα
53,70 €
242,99 €
Αύριο
53,70 €
134,74 €
Σε 2 ημέρες
50 €
178,99 €
Σε 3 ημέρες
50 €
157 €
Σε 4 ημέρες
50 €
208,98 €
Σε 5 ημέρες
50 €
95,99 €
Σε 6 ημέρες
50 €
137,79 €

Σύνοψη Διαδρομής με Λεωφορείο

συνδέσεις
12
Transportistas
10
Ελάχιστη τιμή
34,40 €
Μέγιστη τιμή
89,19 €

Αθήνα - Σόφια

Μηνιαία
Φτηνότερες

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

Τα φθηνότερα εισιτήρια για

Μέσω Λεωφορείο

50 €

Ημερομηνία
Τρίτη, Οκτώβριος, th, 2022
Citylines-logo
Athens Bus stop, Karolou St 26 - Sofia Bus station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100
19:00 - 06:45
Citylines
11 ω 45 λεπτά
CO2: 18.5kg
Φτηνότερες
Μέσω Πτήση

97 €

Ημερομηνία
Τρίτη, Οκτώβριος, th, 2022
Bulgaria Air-logo
Aéroport d'Elefthérios-Venizélos - Aéroport Intl de Sofia (Vrajdebna)
17:05 - 18:15
Bulgaria Air
1 ω 10 λεπτά
CO2: 97.24kg

Πόση ώρα είναι η διαδρομή από Αθήνα προς Σόφια με λεωφορείο;

Η διαδρομή μεταξύ Αθήνα και Σόφια με λεωφορείο συνήθως διαρκεί 13 ω 25 λεπτά για να καλύψει μια απόσταση 526 km. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Αθήνα προς Σόφια θα χρειαστείτε 10 ω. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Σόφια γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Αθήνα προς Σόφια;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Αθήνα είναι στις 16:30 και η τελευταία στις 18:30. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Αθήνα προς Σόφια μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω στη διαδρομή από Αθήνα προς Σόφια;

Η οργάνωση του διεθνούς σας ταξιδιού από Ελλάδα προς Βουλγαρία είναι πιο εύκολη όταν γίνεται με τη Virail. Κατά την αναχώρησή σας από Ελλάδα, θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε σταθμούς όπως 34-36 Akominatu str., Athens, Athens Bus stop, Karaiskaki square 2, Athens Akominatou, Karolou str., Athens Karolou, Athens Athens Karolou, Karolou 26, Athens Bus stop (next to Karaiskaki square), Agiou Konstantinou street 47, Athens Athens, Athens and Athens Афины, Bus Station «Kifissos» Leof. Kifisou , 100. Κατά την άφιξή σας σε Βουλγαρία οι επιλογές σας περιλαμβάνουν Serdika, Sofia Serdika, Sofia Airport (SOF) Terminal 2, Sofia airport, Sofia Airport (SOF) Departure terminal 1, boulevard Christopher Columbus 1, Sofia Central Bus Station, Sofia Airport Arrivals Terminal 2, Airport (SOF) T2, Sofia International Airport, Sofia Airport Departure Terminal 1 and Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100. Δεν έχει κάθε σταθμός σε Ελλάδα απευθείας δρομολόγιο που να συνδέεται με κάθε σταθμό σε Βουλγαρία. Για αυτόν τον λόγο ίσως χρειαστεί να κάνετε κράτηση ενός δρομολογίου που δεν είναι απευθείας για να συνδεθείτε με άλλη πόλη ή ακόμα και να κάνετε πολλαπλές συνδέσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί να είναι πιο γρήγορο από ένα απευθείας δρομολόγιο. Και στις δύο περιπτώσεις η Virail μπορεί να σας καθοδηγήσει στις διαθέσιμες διαδρομές για να είμαστε σίγουροι ότι θα φτάσετε στον προορισμό που επιθυμείτε.

Ανάλογα με τον τύπο της μετακίνησης και την εταιρεία την οποία θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε για το ταξίδι σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αναχωρήσετε Αθήνα από τους ακόλουθους σταθμούς: 34-36 Akominatu str., Athens, Athens Bus stop, Karaiskaki square 2, Athens Akominatou, Karolou str., Athens Karolou, Athens Athens Karolou, Karolou 26, Athens Bus stop (next to Karaiskaki square), Agiou Konstantinou street 47, Athens Athens, Athens and Athens Афины, Bus Station «Kifissos» Leof. Kifisou , 100. Μέχρι την άφιξή σας σε Σόφια, η διαδρομή σας θα περάσει από όλους ή μερικούς από τους ακόλουθους σταθμούς: Serdika, Sofia Serdika, Sofia Airport (SOF) Terminal 2, Sofia airport, Sofia Airport (SOF) Departure terminal 1, boulevard Christopher Columbus 1, Sofia Central Bus Station, Sofia Airport Arrivals Terminal 2, Airport (SOF) T2, Sofia International Airport, Sofia Airport Departure Terminal 1 and Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100. Δεν εξυπηρετούν όλες οι ταξιδιωτικές εταιρείες κάθε σταθμό, για αυτόν τον λόγο πραγματοποιήστε από πριν έλεγχο για να δείτε ακριβώς από πού περνάει το δρομολόγιο σας. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο τρόπο μετακίνησης για να μεταβείτε από τον έναν σταθμό στον άλλο ή στον τελικό προορισμό σας όταν φτάσετε Σόφια.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Αθήνα προς Σόφια;

Το δρομολόγιο από Αθήνα προς Σόφια εξυπηρετείται από εταιρείες όπως Arda Tur, Union Ivkoni (International), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Arda-Tur / Арда-Тур, ILIAS TRAVEL, Union Ivkoni, Citylines, Union ivkoni unibus, LikeBus and Distribusion. Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως 18 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Αθήνα 10 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Αθήνα προς Σόφια, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 10 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 0 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Μέρες
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές