Train Illustration
  • Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής
Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε λεωφορείο από Θεσσαλονίκη προς Βουκουρέστι

Starting from
40,54 €
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Λεωφορείο

Σήμερα

Ανακαλύπτω
Μέσω Λεωφορείο

Αύριο

Από 52,26 €
Μέσω Λεωφορείο

2 Μέρες

Ανακαλύπτω

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Βουκουρέστι

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Θεσσαλονίκη προς Βουκουρέστι; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Θεσσαλονίκη προς Βουκουρέστι και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πώς μπορώ να πάρω τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Θεσσαλονίκη προς Βουκουρέστι;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Βουκουρέστι. Παρ' όλα αυτά, κατά μέσο όρο, θα πληρώσετε περίπου 59,61 € για ένα εισιτήριο λεωφορείου. Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια λεωφορείου με τιμές τόσο χαμηλές που φτάνουν τα 40,54 €, αλλά ίσως να απαιτείται ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Επίσης συχνά μπορείτε να βρείτε πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου για συγκεκριμένες ώρες της ημέρας ή για συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές στα πιο φθηνά τους εισιτήρια λεωφορείου.Θεσσαλονίκη προς το Βουκουρέστι μέσω λεωφορείο

Καλύτερη τιμή 52,26 €
Διάρκεια ταξιδιού 13 ω 2 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 5
Πρώτη αναχώρηση 16:00
Τελευταία αναχώρηση 16:15
απόσταση 495 km
Αναχώρηση Θεσσαλονίκη
Άφιξη Βουκουρέστι
Transportistas Union Ivkoni, Union ivkoni unibus, LikeBus

Τιμή εισιτηρίου Θεσσαλονίκη - Βουκουρέστι κάθε μέρα

 
Σήμερα
Περισσότερα
24,50 €
Αύριο
52,26 €
Περισσότερα
Σε 2 ημέρες
Περισσότερα
Περισσότερα
Σε 3 ημέρες
Περισσότερα
Περισσότερα
Σε 4 ημέρες
58,86 €
Περισσότερα
Σε 5 ημέρες
Περισσότερα
Περισσότερα
Σε 6 ημέρες
Περισσότερα
Περισσότερα

Σύνοψη Διαδρομής με Λεωφορείο

συνδέσεις
8
Transportistas
3
Ελάχιστη τιμή
40,54 €
Μέγιστη τιμή
60,89 €

Θεσσαλονίκη - Βουκουρέστι

Μηνιαία
Φτηνότερες

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

Τα φθηνότερα εισιτήρια για

Μέσω Λεωφορείο

52,26 €

Ημερομηνία
Τρίτη, Αύγουστος, th, 2022
LIKEBUS-logo
Thessaloniki Bus station KTEL, Giannitson St 244 - Bucharest Bus stop (near the railway station), Grivitei St 140
17:30 - 04:50
LIKEBUS
11 ω 20 λεπτά
CO2: 17.42kg
Φτηνότερες

Πόση ώρα είναι η διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς Βουκουρέστι με λεωφορείο;

Η διαδρομή μεταξύ Θεσσαλονίκη και Βουκουρέστι με λεωφορείο συνήθως διαρκεί 13 ω 4 λεπτά για να καλύψει μια απόσταση 496 km. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς Βουκουρέστι θα χρειαστείτε 11 ω 20 λεπτά. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Βουκουρέστι γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πότε είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη προς Βουκουρέστι;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Θεσσαλονίκη είναι στις 15:30 και η τελευταία στις 16:15. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Βουκουρέστι μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Στο ταξίδι με λεωφορείο από Θεσσαλονίκη προς Βουκουρέστι, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Η οργάνωση του διεθνούς σας ταξιδιού από Ελλάδα προς Ρουμανία είναι πιο εύκολη όταν γίνεται με τη Virail. Κατά την αναχώρησή σας από Ελλάδα, θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε σταθμούς όπως Thessaloniki Bus station KTEL, Giannitson street 244, Thessaloniki Simeonidis Tours Office, Thessaloniki Macedonia KTEL Bus Station, Thessaloniki Thessaloniki, Thessaloniki and Thessaloniki Bus stop, Monastiriou St 28. Κατά την άφιξή σας σε Ρουμανία οι επιλογές σας περιλαμβάνουν Bucharest Bus stop (near the railway station), Grivitei St 140, OTP Airport, Bucharest Bucharest, Bucharest, Autogara Filaret, Bucharest Bus station Militari, Valea Cascadelor St 1 and Bucharest Henri Coandă Airport (outside The Airport). Δεν έχει κάθε σταθμός σε Ελλάδα απευθείας δρομολόγιο που να συνδέεται με κάθε σταθμό σε Ρουμανία. Για αυτόν τον λόγο ίσως χρειαστεί να κάνετε κράτηση ενός δρομολογίου που δεν είναι απευθείας για να συνδεθείτε με άλλη πόλη ή ακόμα και να κάνετε πολλαπλές συνδέσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί να είναι πιο γρήγορο από ένα απευθείας δρομολόγιο. Και στις δύο περιπτώσεις η Virail μπορεί να σας καθοδηγήσει στις διαθέσιμες διαδρομές για να είμαστε σίγουροι ότι θα φτάσετε στον προορισμό που επιθυμείτε.

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Θεσσαλονίκη από σταθμούς όπως Thessaloniki Bus station KTEL, Giannitson street 244, Thessaloniki Simeonidis Tours Office, Thessaloniki Macedonia KTEL Bus Station, Thessaloniki Thessaloniki, Thessaloniki and Thessaloniki Bus stop, Monastiriou St 28. Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Βουκουρέστι στους ακόλουθους σταθμούς: Bucharest Bus stop (near the railway station), Grivitei St 140, OTP Airport, Bucharest Bucharest, Bucharest, Autogara Filaret, Bucharest Bus station Militari, Valea Cascadelor St 1 and Bucharest Henri Coandă Airport (outside The Airport). Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Θεσσαλονίκη και Βουκουρέστι. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες διαδρομές από Θεσσαλονίκη προς Βουκουρέστι υπάρχουν κάθε μέρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Βουκουρέστι, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως Union Ivkoni, Union ivkoni unibus and LikeBus. Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό 8 αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 7 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 7 απευθείας διαδρομές μεταξύ Θεσσαλονίκη και Βουκουρέστι. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 0 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Μέρες
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές