Βρείτε λεωφορείο από Θεσσαλονίκη προς Βόλος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 45 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση: 13:15
Τελευταία αναχώρηση: 13:15
Απόσταση 143km

Με το virail βρείτε το λεωφορείο σας από Θεσσαλονίκη προς Βόλος

Αν ψάχνετε για εισιτήρια λεωφορείων χαμηλού κόστους από Θεσσαλονίκη προς Βόλος, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Συγκρίνοντας προσφορές από διάφορους παρόχους, μπορείτε να βρείτε την τέλεια λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας.

Πόσο κοστίζουν τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Θεσσαλονίκη προς Βόλος

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης όταν ταξιδεύετε με λεωφορείο προς Βόλος

Λεωφορεία από Θεσσαλονίκη προς Βόλος φεύγουν από τις Thessaloniki Macedonia KTEL Bus Station και φτάνουν στις Volos Bus Station.

Τιμή εισιτηρίου Θεσσαλονίκη - Βόλος κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Λεωφορεία από Θεσσαλονίκη προς Βόλος


Για την κοντινή απόσταση μεταξύ Θεσσαλονίκη και Βόλος, θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε να ταξιδέψετε με τρένο ή με συνεπιβατισμό. Ξοδεύοντας λίγο περισσότερα χρήματα, το ταξίδι σας θα γίνει πιο άνετο.

Για σχετικά σύντομα ταξίδια όπως αυτό από Θεσσαλονίκη προς Βόλος, θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε να ταξιδέψετε με συνεπιβατισμό, φθηνότερη εναλλακτική λύση ή με τρένο, μια οικολογική επιλογή.

Πόσες λεωφορειακές γραμμές υπάρχουν για να μεταβείτε από Θεσσαλονίκη προς Βόλος ανά ημέρα

Οι γραμμές 1 είναι διαθέσιμες κάθε μέρα για να ταξιδεύετε από Θεσσαλονίκη προς Βόλος με λεωφορείο. Παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των γραμμών υπάρχουν διαδρομές 0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι διαδρομών 1 που είναι απευθείας γραμμές. Συνεπώς, παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι ακόμα και αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες γραμμές και αν ψάχνετε για ένα εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε λεωφορεία.

Τι ώρα είναι τα λεωφορεία προς Βόλος

Ενώ το πρώτο λεωφορείο φεύγει στις 13:07, το τελευταίο φεύγει από Θεσσαλονίκη στις 13:07. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι κατά μέσο όρο 2 hours and 45 minutes, αλλά μπορεί να σας πάρει μόνο 2 hours and 45 minutes με τις πιο γρήγορες γραμμές.

Με λεωφορείο από Θεσσαλονίκη προς Βόλος: ποιες εταιρείες προσφέρουν την υπηρεσία

Μεταξύ των διαφόρων εταίρων του virail, μπορείτε επίσης να βρείτε Union Ivkoni (International), προσφέροντας λεωφορεία από Θεσσαλονίκη προς Βόλος.