Βρείτε λεωφορείο από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 15 €
Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 35 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση 10:00
Τελευταία αναχώρηση 19:00
απόσταση 129 km

Στο virail οι καλύτερες προσφορές για λεωφορεία από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη

Χάρη στο virail μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για εισιτήρια λεωφορείου από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη σε λίγα βήματα. Αφού εισάγετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας, μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Ποια είναι η τιμή των φθηνότερων εισιτηρίων για λεωφορεία από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη

Κατά μέσο όρο, μπορείτε να βρείτε εισιτήρια λεωφορείου από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη για 15,01 €. Ωστόσο, αν γνωρίζετε ήδη την ημερομηνία του ταξιδιού σας, μη χάνετε χρόνο και κάντε κράτηση εισιτηρίων χαμηλού κόστους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από 15 €.

Τιμή εισιτηρίου - κάθε μέρα

15 € 15 € 15 € Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Λεωφορεία από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη

Πότε είναι προγραμματισμένα τα λεωφορεία από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη

Το συντομότερο δυνατόν που μπορείτε να φύγετε από Καβάλα είναι στις 07:00, ενώ το τελευταίο λεωφορείο είναι στις 19:00. Το ταξίδι διαρκεί κατά μέσο όρο 2 ω 34 λεπτά αλλά μπορεί επίσης να διαρκέσει :2 ω 15 λεπτά με τις ταχύτερες γραμμές.

Εάν αναζητάτε διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις για να ταξιδέψετε από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη, οι λύσεις τρένων και συνεπιβατισμού θα μπορούσαν να θεωρηθούν πολύ καλές δεδομένης της μικρής απόστασης.

Πόσες λεωφορειακές γραμμές υπάρχουν για να μεταβείτε από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη ανά ημέρα

Αν θέλετε να ταξιδεύετε από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη με λεωφορείο, υπάρχουν διαθέσιμες γραμμές 3.5 ανά ημέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των γραμμών υπάρχουν απευθείας γραμμές 3.5 κατά διαδρομών0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι ακόμα και αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες γραμμές και αν ψάχνετε για ένα εισιτήριο την τελευταία στιγμή.

Αν θέλετε να ταξιδεύετε από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη με λεωφορείο, υπάρχουν διαθέσιμες γραμμές 3.5 ανά ημέρα. Παρακαλώ παρατηρήστε ότι όλες αυτές οι γραμμές, δηλαδή οι διαδρομές 3.5, είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστείτε ποτέ να αλλάξετε λεωφορεία.