Τιμές λεωφορείου Σέρρες - Μπλαγκόεβγκραντ από 5,40 €

14/07/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα Περισσότερο
Αύριο Περισσότερο
2 ημέρες Περισσότερο
3 ημέρες Περισσότερο

Σέρρες σε Μπλαγκόεβγκραντ από λεωφορείο

Το ταξίδι από Σέρρες έως Μπλαγκόεβγκραντ με λεωφορείο είναι 110,21 χλμ. και διαρκεί 2 ώ. 40 λ.. Υπάρχουν 4 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 10:45 π.μ. και την τελευταία στο 5:00 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Σέρρες σε Μπλαγκόεβγκραντ με λεωφορείο για μόλις 5,40 € ή έως και 17,12 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 5,40 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ5,40 €
Διάρκεια Ταξιδίου2 ώ. 40 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα4
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ5,40 €
Υψηλότερη Τιμή17,12 €
Πρώτη Αναχώρηση10:45 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση5:00 μ.μ.
Απόσταση110,21 χλμ.
ΑναχώρησηΣέρρες
ΆφιξηΜπλαγκόεβγκραντ
TransportistasUnion Ivkoni

Λεωφορείο Εισιτήρια από Σέρρες έως Μπλαγκόεβγκραντ

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 14 Ιουλ 2024

Ταξιδεύοντας από Σέρρες προς Μπλαγκόεβγκραντ με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Σέρρες προς Μπλαγκόεβγκραντ. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πώς μπορώ να πάρω τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Σέρρες προς Μπλαγκόεβγκραντ;

Όταν ταξιδεύετε από Σέρρες προς Μπλαγκόεβγκραντ, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 11,26 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 5,40 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, αποφύγετε τις ώρες αιχμής, όταν οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου είναι συχνά μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του ταξιδιού πριν την κράτηση, καθώς κάποιες φορές στα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου δεν ισχύουν οι αλλαγές ή η επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Σέρρες προς Μπλαγκόεβγκραντ. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου από Σέρρες προς Μπλαγκόεβγκραντ διαφέρουν λόγω παραγόντων, όπως πόσο διάστημα πριν κάνετε την κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Η μέση τιμή ενός εισιτήριου με λεωφορείο είναι περίπου 11,26 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές στα εισιτήρια χαμηλού κόστους, για αυτόν τον λόγο σας συνιστούμε να κάνετε έλεγχο πριν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας.

Πόση ώρα είναι η διαδρομή από Σέρρες προς Μπλαγκόεβγκραντ με λεωφορείο;

Το ταξίδι από Σέρρες προς Μπλαγκόεβγκραντ με λεωφορείο συνήθως χρειάζεται 2 ώ. 40 λ.. Αυτή η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση 110,21 χλμ.. Όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας μην ξεχνάτε ότι 2 ώ. 40 λ. είναι μέσος όρος και η διάρκεια των διαδρομών μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καιρικές συνθήκες, τα προβλήματα με την κίνηση, οι μη αναμενόμενες παρακάμψεις και οι τοπικές εορτές μπορεί να προκαλέσουν καθυστέρηση στο ταξίδι σας. Έχετε τις πιθανότητες αυτών των εξαιρετικών γεγονότων πάντα υπόψη σας όταν κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια. Η απόσταση μεταξύ Σέρρες και Μπλαγκόεβγκραντ είναι περίπου 110,21 χλμ.. Ανάλογα με το ακριβές δρομολόγιο και με την εταιρεία που ταξιδεύετε η διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδρομή διαρκεί περίπου 2 ώ. 40 λ.. Ωστόσο, τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Σέρρες και Μπλαγκόεβγκραντ διαρκούν 2 ώ. 30 λ.. Αν για εσάς μια γρήγορη διαδρομή είναι προτεραιότητα, αναζητήστε δρομολόγια express που μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας πιο γρήγορα. Όταν κάνετε κράτηση ενδέχεται να είναι απαραίτητη λίγη ευελιξία. Συχνά αυτές οι υπηρεσίες αναχωρούν συγκεκριμένες ώρες ή ακόμα και σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως βρείτε μια πιο γρήγορη διαδρομή παίρνοντας ένα μη απευθείας δρομολόγιο και κάνοντας σύνδεση με έναν άλλο σταθμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πότε υπάρχουν αναχωρήσεις από Σέρρες προς Μπλαγκόεβγκραντ;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Σέρρες είναι στις 10:45 π.μ. και η τελευταία στις 5:00 μ.μ.. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Σέρρες προς Μπλαγκόεβγκραντ μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων. Το πρώτο δρομολόγιο το βράδυ αναχωρεί από Σέρρες στις 10:45 π.μ.. Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε πιο αργά το βράδυ, το τελευταίο δρομολόγιο αναχωρεί στις 5:00 μ.μ.. Μην ξεχνάτε, αυτές είναι οι γενικές ώρες δρομολογίων μεταξύ Σέρρες και Μπλαγκόεβγκραντ. Ωστόσο, είναι σχετικά ευμετάβλητες καθώς μπορεί να επηρεαστούν από τοπικές εορτές ή αργίες, εποχές μεγάλης κίνησης ή άλλους παράγοντες. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε πάντα τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας εκ των προτέρων για να είστε σίγουροι.

Στο ταξίδι με λεωφορείο από Σέρρες προς Μπλαγκόεβγκραντ, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Σέρρες και Μπλαγκόεβγκραντ. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Σέρρες σε σταθμούς όπως Lefkonas OAED. Αυτοί συνδέονται με σταθμούς όπως Blagoevgrad, Bus Station σε Μπλαγκόεβγκραντ. Ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών στις δύο περιοχές. Κάποιες εταιρείες εξυπηρετούν μόνο ορισμένους σταθμούς και ίσως χρειαστεί να μεταβείτε μετά από την άφιξή σας από τον έναν σταθμό στον άλλον στην ίδια πόλη για να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Σέρρες προς Μπλαγκόεβγκραντ.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Σέρρες προς Μπλαγκόεβγκραντ;

Το δρομολόγιο από Σέρρες προς Μπλαγκόεβγκραντ εξυπηρετείται από εταιρείες όπως . Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Σέρρες 4 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Σέρρες προς Μπλαγκόεβγκραντ, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 4 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 0 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Σέρρες προς Μπλαγκόεβγκραντ. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Σέρρες έως Μπλαγκόεβγκραντ

Φτηνά εισιτήρια λεωφορείο από Σέρρες έως Μπλαγκόεβγκραντ
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Σέρρες έως Μπλαγκόεβγκραντ.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Σέρρες έως Μπλαγκόεβγκραντ, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Σέρρες στο Μπλαγκόεβγκραντ.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Σέρρες έως Μπλαγκόεβγκραντ

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Μπλαγκόεβγκραντ με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Μπλαγκόεβγκραντ με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω Union Ivkoni από Σέρρες έως Μπλαγκόεβγκραντ
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Σέρρες έως Μπλαγκόεβγκραντ κατά bus.
Εγκαταστάσεις Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
air_con Κλιματισμός check

Σέρρες έως Μπλαγκόεβγκραντ Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
7.71kg
Λεωφορείο
8.27kg
Πτήση
22.04kg
Αυτοκίνητο
17.63kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Σέρρες έως Μπλαγκόεβγκραντ;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Σέρρες έως Μπλαγκόεβγκραντ είναι 11,26 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 5,40 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Σέρρες προς Μπλαγκόεβγκραντ;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Σέρρες έως Μπλαγκόεβγκραντ είναι 5,40 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Σέρρες και Μπλαγκόεβγκραντ από λεωφορείο;
Σέρρες έως Μπλαγκόεβγκραντ είναι 110,21 χλμ..
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Σέρρες και Μπλαγκόεβγκραντ;
Το Σέρρες έως το Μπλαγκόεβγκραντ είναι κατά μέσο όρο 2 ώ. 40 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 2 ώ. 30 λ..
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Σέρρες σε Μπλαγκόεβγκραντ;
Σέρρες έως Μπλαγκόεβγκραντ έχει 4 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Σέρρες έως Μπλαγκόεβγκραντ;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Σέρρες έως Μπλαγκόεβγκραντ αναχωρεί στο 10:45 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Σέρρες έως Μπλαγκόεβγκραντ;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Σέρρες έως Μπλαγκόεβγκραντ αναχωρεί στο 5:00 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Σέρρες έως Μπλαγκόεβγκραντ;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 5,40 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Σέρρες σε Μπλαγκόεβγκραντ;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 4 από Σέρρες έως Μπλαγκόεβγκραντ.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Σέρρες έως Μπλαγκόεβγκραντ από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Σέρρες και Μπλαγκόεβγκραντ είναι 2 ώ. 30 λ..
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Σέρρες έως Μπλαγκόεβγκραντ;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Σέρρες και Μπλαγκόεβγκραντ.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Σέρρες έως Μπλαγκόεβγκραντ από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Σέρρες στο Μπλαγκόεβγκραντ δημιουργεί εκπομπές CO2 8.27kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Σέρρες

Τάσεις διαδρομές

Διεθνή δρομολόγια από Σέρρες και κοντινές περιοχές

Κύριες διαδρομές προς Μπλαγκόεβγκραντ

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές