Βρείτε λεωφορείο από Βόλος προς Θεσσαλονίκη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 50 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση: 11:30
Τελευταία αναχώρηση: 11:30
Απόσταση 143km

Με το virail βρείτε το λεωφορείο σας από Βόλος προς Θεσσαλονίκη

Αν ψάχνετε για εισιτήρια λεωφορείων χαμηλού κόστους από Βόλος προς Θεσσαλονίκη, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Συγκρίνοντας προσφορές από διάφορους παρόχους, μπορείτε να βρείτε την τέλεια λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας.

Πόσο κοστίζουν τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Βόλος προς Θεσσαλονίκη

Από πού φεύγουν τα λεωφορεία από Θεσσαλονίκη

Λεωφορεία από Βόλος προς Θεσσαλονίκη φεύγουν από τις Volos Bus Station και φτάνουν στις Thessaloniki Macedonia KTEL Bus Station.

Τιμή εισιτηρίου Βόλος - Θεσσαλονίκη κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Λεωφορεία από Βόλος προς Θεσσαλονίκη


Αν οι προσφορές που προσφέρονται από τα λεωφορεία δεν ταιριάζουν στις ανάγκες σας, τα τρένα και ο συνεπιβατισμός θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια καλή εναλλακτική λύση για αυτή την απόσταση.

Για σχετικά σύντομα ταξίδια όπως αυτό από Βόλος προς Θεσσαλονίκη, θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε να ταξιδέψετε με συνεπιβατισμό, φθηνότερη εναλλακτική λύση ή με τρένο, μια οικολογική επιλογή.

Πόσες λεωφορειακές γραμμές υπάρχουν από Βόλος προς Θεσσαλονίκη κάθε μέρα

Οι γραμμές 1 είναι διαθέσιμες κάθε μέρα για να ταξιδεύετε από Βόλος προς Θεσσαλονίκη με λεωφορείο. Παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των γραμμών υπάρχουν διαδρομές 0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι διαδρομών 1 που είναι απευθείας γραμμές. Συνεπώς, παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι ακόμα και αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες γραμμές και αν ψάχνετε για ένα εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε λεωφορεία.

Πότε φεύγουν τα πρώτα και τελευταία λεωφορεία από Βόλος προς Θεσσαλονίκη

Το πρώτο λεωφορείο προς Θεσσαλονίκη φεύγει στις 11:03, ενώ το τελευταίο είναι προγραμματισμένο στις 11:03. Το ταξίδι διαρκεί κατά μέσο όρο 2 hours and 50 minutes, αλλά οι ταχύτερες γραμμές διαρκούν μόνο 2 hours and 50 minutes.

Με λεωφορείο από Βόλος προς Θεσσαλονίκη: ποιες εταιρείες προσφέρουν την υπηρεσία

Μεταξύ των διαφόρων εταίρων του virail, μπορείτε επίσης να βρείτε Union Ivkoni (International), προσφέροντας λεωφορεία από Βόλος προς Θεσσαλονίκη.