Train Illustration
  • Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής
Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε λεωφορείο από Βόλος προς Σόφια

Starting from
11,50 €
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Λεωφορείο

Σήμερα

Από 30,66 €
Μέσω Λεωφορείο

Αύριο

Από 30,66 €
Μέσω Λεωφορείο

2 Μέρες

Από 30,68 €

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Βόλος προς Σόφια

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Βόλος προς Σόφια; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου για να πάω από Βόλος προς Σόφια;

Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο λεωφορείου από Βόλος προς Σόφια θα σας κοστίσει 42,36 €. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι 11,50 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά, μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.Βόλος προς το Σόφια μέσω λεωφορείο

Καλύτερη τιμή 30,63 €
Διάρκεια ταξιδιού 8 ω 19 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 7
Πρώτη αναχώρηση 13:00
Τελευταία αναχώρηση 13:00
απόσταση 372 km
Αναχώρηση Βόλος
Άφιξη Σόφια
Transportistas Union Ivkoni (International), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Citylines, Union ivkoni unibus

Τιμή εισιτηρίου Βόλος - Σόφια κάθε μέρα

 
Σήμερα
30,66 €
Αύριο
30,66 €
Σε 2 ημέρες
30,68 €
Σε 3 ημέρες
30,66 €
Σε 4 ημέρες
Περισσότερα
Σε 5 ημέρες
Περισσότερα
Σε 6 ημέρες
Περισσότερα

Σύνοψη Διαδρομής με Λεωφορείο

συνδέσεις
7
Transportistas
5
Ελάχιστη τιμή
11,50 €
Μέγιστη τιμή
48,60 €

Βόλος - Σόφια

Μηνιαία
Φτηνότερες

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

Τα φθηνότερα εισιτήρια για

Μέσω Λεωφορείο

30,68 €

Ημερομηνία
Τρίτη, Αύγουστος, th, 2022
Union Ivkoni - Unibus-logo
Volos Bus Station - Sofia Central Bus Station
13:00 - 21:00
Union Ivkoni - Unibus
8 ω
CO2: 13.11kg
Φτηνότερες

Πόση ώρα χρειάζεται για να παω με λεωφορείο από Βόλος προς Σόφια;

Η διαδρομή από Βόλος προς Σόφια καλύπτει μια απόσταση 373 km. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 8 ω 19 λεπτά. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 7 ω. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Βόλος προς Σόφια πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Πότε υπάρχουν αναχωρήσεις από Βόλος προς Σόφια;

Γενικά, το πρώτο δρομολόγιο το βράδυ από Βόλος αναχωρεί στις 23:00 και το τελευταίο στις 13:00. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Βόλος προς Σόφια μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Ποιοι είναι οι σταθμοί στη διαδρομή από Βόλος για Σόφια;

Μπορείτε να ταξιδέψετε από Ελλάδα προς Βουλγαρία χρησιμοποιώντας τη μηχανή αναζήτησης της Virail, για να βρείτε το ιδανικό σας ταξίδι μεταξύ όλων των διαθέσιμων επιλογών. Σε Ελλάδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σταθμούς όπως Volos Bus Station, Volos Bus stop, Zachou St 7, Volos, Volos Bus Stop and Volos Bus stop, Nea Ionia. Αυτά θα σας πάνε σε σταθμούς όπως Sofia Avtobusna Spirka, Airport (SOF) T1, Sofia Airport Departure Terminal 1, Sofia Airport Arrivals Terminal 2, Sofia Bus station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100, Serdika, Sofia Airport (SOF) Departure terminal 1, boulevard Christopher Columbus 1, Sofia, Sofia Central Bus Station and Sofia International Airport Terminal 2 σε Βουλγαρία. Ωστόσο, είναι πάντα σημαντικό να ελέγχετε προσεκτικά τις λεπτομέρειες όταν σχεδιάζετε ένα διεθνές ταξίδι. Ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ των επιλεγμένων σταθμών σε Ελλάδα και Βουλγαρία. Αν αυτό ισχύει, θα χρειαστεί να ταξιδέψετε με μετεπιβίβαση, κάνοντας αλλαγή σε έναν ή περισσότερους σταθμούς κατά τη διαδρομή.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Βόλος και Σόφια. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Βόλος σε σταθμούς όπως Volos Bus Station, Volos Bus stop, Zachou St 7, Volos, Volos Bus Stop and Volos Bus stop, Nea Ionia. Αυτοί συνδέονται με σταθμούς όπως Sofia Avtobusna Spirka, Airport (SOF) T1, Sofia Airport Departure Terminal 1, Sofia Airport Arrivals Terminal 2, Sofia Bus station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100, Serdika, Sofia Airport (SOF) Departure terminal 1, boulevard Christopher Columbus 1, Sofia, Sofia Central Bus Station and Sofia International Airport Terminal 2 σε Σόφια. Ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών στις δύο περιοχές. Κάποιες εταιρείες εξυπηρετούν μόνο ορισμένους σταθμούς και ίσως χρειαστεί να μεταβείτε μετά από την άφιξή σας από τον έναν σταθμό στον άλλον στην ίδια πόλη για να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Βόλος προς Σόφια.

Πόσες διαδρομές από Βόλος προς Σόφια πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Το δρομολόγιο από Βόλος προς Σόφια εξυπηρετείται από εταιρείες όπως Union Ivkoni (International), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Citylines and Union ivkoni unibus. Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως 10 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Βόλος 7 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Βόλος προς Σόφια, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 7 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 0 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Μέρες
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές