Τιμές λεωφορείου Λίμπεκ - Όλντενμπουργκ από 23,61€

Ξεκίνα από
23,61€
Ανακαλύπτω

Λίμπεκ σε Όλντενμπουργκ από λεωφορείο

Το ταξίδι από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ με λεωφορείο είναι 182,4 km και διαρκεί 3 ω 40 λεπτά. Υπάρχουν 2 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 12:40 και την τελευταία στο 19:10. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Λίμπεκ σε Όλντενμπουργκ με λεωφορείο για μόλις 23,61€ ή έως και 23,61€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 23,61€.

Καλύτερη τιμή 23,61€
Διάρκεια Ταξιδίου 3 ω 40 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 2
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 23,61€
Υψηλότερη Τιμή 23,61€
Πρώτη Αναχώρηση 12:40
Τελευταία Αναχώρηση 19:10
Απόσταση 182,4 km
Αναχώρηση Λίμπεκ
Άφιξη Όλντενμπουργκ
Transportistas FlixBus

Λεωφορείο Εισιτήρια από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ

  Sep 30
  Περισσότερα
  17°
  Oct 01
  Περισσότερα
  17°
  Oct 02
  Περισσότερα
  20°
  Oct 03
  Περισσότερα
  18°
  Oct 04
  Περισσότερα
  15°
  Oct 05
  Περισσότερα
  14°
  Oct 06
  Περισσότερα
  14°
  Oct 07
  Περισσότερα
  17°
  Oct 08
  Περισσότερα
  16°
  Oct 09
  Περισσότερα
  13°
  Oct 10
  Περισσότερα
  13°
  Oct 11
  Περισσότερα
  12°
  Oct 12
  Περισσότερα
  12°
  Oct 13
  Περισσότερα
  12°
  Oct 14
  Περισσότερα
  14°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
17°

Ταξιδεύοντας από Λίμπεκ προς Όλντενμπουργκ με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Λίμπεκ προς Όλντενμπουργκ; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου για να πάω από Λίμπεκ προς Όλντενμπουργκ;

Όταν ταξιδεύετε από Λίμπεκ προς Όλντενμπουργκ, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 23,27€. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 19,33€, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, αποφύγετε τις ώρες αιχμής, όταν οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου είναι συχνά μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του ταξιδιού πριν την κράτηση, καθώς κάποιες φορές στα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου δεν ισχύουν οι αλλαγές ή η επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Λίμπεκ στο Όλντενμπουργκ.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Λίμπεκ - Όλντενμπουργκ με 12€ αν είστε τυχεροί ή 16€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 27€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Όλντενμπουργκ με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Όλντενμπουργκ με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η FlixBus, μια εταιρεία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων, δραστηριοποιείται τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε το 2013 και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων στην Ευρώπη, συνδέοντας περισσότερους από 2.500 προορισμούς σε 30 χώρες. Με καταγωγή από τη Γερμανία, το FlixBus επεκτάθηκε γρήγορα σε γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Δανίας, της Ολλανδίας και της Κροατίας, ενώ προσφέρει επίσης τακτικά δρομολόγια στη Νορβηγία, την Ισπανία και την Αγγλία. Με οικονομικούς ναύλους και άνετες ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και ενσωματωμένες τουαλέτες, το FlixBus προσφέρει μια βολική και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Υπηρεσίες εν πλω FlixBus από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ κατά λεωφορείο.
Εγκαταστάσεις FlixBus
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός

Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
1.3kg
Λεωφορείο
8.5kg
Πτήση
341.3kg
Αυτοκίνητο
32.9kg

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ είναι 23,61€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 23,61€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Λίμπεκ προς Όλντενμπουργκ;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ είναι 23,61€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Λίμπεκ και Όλντενμπουργκ από λεωφορείο;
Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ είναι 182,4 km.
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Λίμπεκ και Όλντενμπουργκ;
Το Λίμπεκ έως το Όλντενμπουργκ είναι κατά μέσο όρο 3 ω 47 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 3 ω 40 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ;
Το Λίμπεκ έως το Όλντενμπουργκ καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail FlixBus που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Λίμπεκ σε Όλντενμπουργκ;
Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ έχει 2 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ αναχωρεί στο 12:40. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ αναχωρεί στο 19:10. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 23,61€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Λίμπεκ στο Όλντενμπουργκ;
Υπάρχουν σταθμοί 1 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Λίμπεκ για να μεταβείτε στο Όλντενμπουργκ. Μπορείτε να πάτε από Lübeck Hbf και μπορείτε να φτάσετε στο Oldenburg.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Λίμπεκ σε Όλντενμπουργκ;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 2 από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Λίμπεκ και Όλντενμπουργκ είναι 3 ω 40 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Λίμπεκ και Όλντενμπουργκ.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Λίμπεκ στο Όλντενμπουργκ δημιουργεί εκπομπές CO2 8.5kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας