Τιμές λεωφορείου Λίμπεκ - Όλντενμπουργκ από 18,99 €

14/07/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα Περισσότερο
Αύριο Περισσότερο
2 ημέρες Περισσότερο
3 ημέρες Περισσότερο

Λίμπεκ σε Όλντενμπουργκ από λεωφορείο

Το ταξίδι από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ με λεωφορείο είναι 182,64 χλμ. και διαρκεί 3 ώ. 47 λ.. Υπάρχουν 4 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 11:40 π.μ. και την τελευταία στο 6:10 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Λίμπεκ σε Όλντενμπουργκ με λεωφορείο για μόλις 18,99 € ή έως και 32,26 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 18,99 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ18,99 €
Διάρκεια Ταξιδίου3 ώ. 47 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα4
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ18,99 €
Υψηλότερη Τιμή32,26 €
Πρώτη Αναχώρηση11:40 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση6:10 μ.μ.
Απόσταση182,64 χλμ.
ΑναχώρησηΛίμπεκ
ΆφιξηΌλντενμπουργκ
TransportistasFlixBus

Λεωφορείο Εισιτήρια από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 14 Ιουλ 2024

Ταξιδεύοντας από Λίμπεκ προς Όλντενμπουργκ με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Λίμπεκ προς Όλντενμπουργκ; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Λίμπεκ προς Όλντενμπουργκ και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πώς μπορώ να πάρω τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Λίμπεκ προς Όλντενμπουργκ;

Οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου από Λίμπεκ προς Όλντενμπουργκ διαφέρουν λόγω παραγόντων, όπως πόσο διάστημα πριν κάνετε την κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε την κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Λίμπεκ προς Όλντενμπουργκ θα κοστίσουν 18,99 €. Η μέση τιμή ενός εισιτήριου με λεωφορείο είναι περίπου 25,49 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές στα εισιτήρια χαμηλού κόστους, για αυτόν τον λόγο σας συνιστούμε να κάνετε έλεγχο πριν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Λίμπεκ προς Όλντενμπουργκ. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Λίμπεκ προς Όλντενμπουργκ. Παρ' όλα αυτά, κατά μέσο όρο, θα πληρώσετε περίπου 25,49 € για ένα εισιτήριο λεωφορείου. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Επίσης συχνά μπορείτε να βρείτε πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου για συγκεκριμένες ώρες της ημέρας ή για συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές στα πιο φθηνά τους εισιτήρια λεωφορείου.

Πόση ώρα χρειάζεται για να παω με λεωφορείο από Λίμπεκ προς Όλντενμπουργκ;

Η απόσταση μεταξύ Λίμπεκ και Όλντενμπουργκ είναι περίπου 182,64 χλμ.. Γενικά, θα χρειαστείτε περίπου 3 ώ. 47 λ. για να ολοκληρώσετε το ταξίδι μεταξύ των δύο πόλεων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η διάρκεια των ταξιδιών μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με παράγοντες, όπως οι εποχικές καιρικές συνθήκες, οι τοπικές εορτές ή οι παρακάμψεις και το είδος του δρόμου που χρειάζεται να διασχίσετε. Μην το ξεχνάτε αν σκοπεύετε να κάνετε μια σύνδεση αργότερα και προγραμματίστε πάντα αναλόγως. Για να πάτε από Λίμπεκ προς Όλντενμπουργκ πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Λίμπεκ και Όλντενμπουργκ θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή σε 3 ώ. 40 λ.. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστείτε περίπου 3 ώ. 47 λ. για να ταξιδέψετε το 182,64 χλμ. μεταξύ Λίμπεκ και Όλντενμπουργκ.

Τι ώρα είναι οι αναχωρήσεις από Λίμπεκ προς Όλντενμπουργκ;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Λίμπεκ προς Όλντενμπουργκ, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 11:40 π.μ.. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση της ημέρας κανονικά είναι στις 6:10 μ.μ.. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους. Γενικά, το πρώτο δρομολόγιο το βράδυ από Λίμπεκ αναχωρεί στις 11:40 π.μ. και το τελευταίο στις 6:10 μ.μ.. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Λίμπεκ προς Όλντενμπουργκ μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω στη διαδρομή από Λίμπεκ προς Όλντενμπουργκ;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Λίμπεκ χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως Adlerstraße, Lübeck,Luebeck-Travemuende,Lubeck Travemunde Strand. Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως Oldenburg Oldenburg,Erlenweg, Oldenburg (Oldenburg),Marienstraße, Oldenburg (Oldenburg) σε Όλντενμπουργκ. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Λίμπεκ ή στο Όλντενμπουργκ ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Λίμπεκ προς Όλντενμπουργκ;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 4 καθημερινές αναχωρήσεις από Λίμπεκ προς Όλντενμπουργκ. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 4 αναχωρήσεις από Λίμπεκ που πηγαίνουν απευθείας Όλντενμπουργκ. Υπάρχουν 0 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Λίμπεκ προς Όλντενμπουργκ. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ

Φτηνά εισιτήρια λεωφορείο από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Λίμπεκ στο Όλντενμπουργκ.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Λίμπεκ - Όλντενμπουργκ με 11,50 € αν είστε τυχεροί ή 18,10 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 26,33 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Όλντενμπουργκ με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Όλντενμπουργκ με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω FlixBus από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ κατά bus.
Εγκαταστάσεις FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check

Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
12.78kg
Λεωφορείο
13.7kg
Πτήση
36.53kg
Αυτοκίνητο
29.22kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ είναι 25,49 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 18,99 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Λίμπεκ προς Όλντενμπουργκ;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ είναι 18,99 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Λίμπεκ και Όλντενμπουργκ από λεωφορείο;
Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ είναι 182,64 χλμ..
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Λίμπεκ και Όλντενμπουργκ;
Το Λίμπεκ έως το Όλντενμπουργκ είναι κατά μέσο όρο 3 ώ. 47 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 3 ώ. 40 λ..
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Λίμπεκ σε Όλντενμπουργκ;
Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ έχει 4 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ αναχωρεί στο 11:40 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ αναχωρεί στο 6:10 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 18,99 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Λίμπεκ σε Όλντενμπουργκ;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 4 από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Λίμπεκ και Όλντενμπουργκ είναι 3 ώ. 40 λ..
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Λίμπεκ και Όλντενμπουργκ.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λίμπεκ έως Όλντενμπουργκ από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Λίμπεκ στο Όλντενμπουργκ δημιουργεί εκπομπές CO2 13.7kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Λίμπεκ

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Λίμπεκ

Διεθνή δρομολόγια από Λίμπεκ και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Λίμπεκ

Κύριες διαδρομές προς Όλντενμπουργκ

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές