Βρείτε λεωφορείο από Λάρισα προς Βόλος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω
Συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση: 15:00
Τελευταία αναχώρηση: 15:00
Απόσταση 54km

Με λεωφορείο από Λάρισα προς Βόλος: είναι πιο εύκολο με το virail

Αν ψάχνετε για εισιτήρια λεωφορείων χαμηλού κόστους από Λάρισα προς Βόλος, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Συγκρίνοντας προσφορές από διάφορους παρόχους, μπορείτε να βρείτε την τέλεια λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας.

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο χαμηλού κόστους για λεωφορεία από Λάρισα προς Βόλος

Πώς καλούνται οι σταθμοί αναχώρησης σε Λάρισα και Βόλος

Όταν ταξιδεύετε με λεωφορείο από Λάρισα προς Βόλος, οι σταθμοί που εξυπηρετούνται είναι Larisa Regional Bus Station NIAVIS και Volos Bus Station.

Τιμή εισιτηρίου Λάρισα - Βόλος κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Λεωφορεία από Λάρισα προς Βόλος


Εάν αναζητάτε διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις για να ταξιδέψετε από Λάρισα προς Βόλος, οι λύσεις τρένων και συνεπιβατισμού θα μπορούσαν να θεωρηθούν πολύ καλές δεδομένης της μικρής απόστασης.

Δεδομένου ότι το ταξίδι από Λάρισα προς Βόλος δεν είναι τόσο μεγάλο, το λεωφορείο είναι μια καλή λύση, αλλά αν ψάχνετε περισσότερες προσφορές ή ώρες αναχώρησης, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά σε αμαξοστοιχίες και λύσεις συνεπιβατισμού.

Πόσες λεωφορειακές γραμμές υπάρχουν για να μεταβείτε από Λάρισα προς Βόλος ανά ημέρα

Αν θέλετε να ταξιδεύετε από Λάρισα προς Βόλος με λεωφορείο, υπάρχουν διαθέσιμες γραμμές 1 ανά ημέρα. Το κύριο μέρος αυτών των γραμμών, δηλαδή οι διαδρομές 0, περιλαμβάνει μία ή πολλές αλλαγές και οι υπόλοιπες, δηλαδή οι διαδρομές 1 είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, επιλέγοντας μια προσφορά με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά εάν υπάρχουν πολύ λίγες γραμμές και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή ακόμα κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Παρόλα αυτά, παρακαλώ πάρτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν δεν θέλετε καμία αλλαγή.

Πότε είναι προγραμματισμένα τα λεωφορεία από Λάρισα προς Βόλος

Το συντομότερο δυνατόν που μπορείτε να φύγετε από Λάρισα είναι στις 15:03, ενώ το τελευταίο λεωφορείο είναι στις 15:03. Το ταξίδι διαρκεί κατά μέσο όρο 1 hour αλλά μπορεί επίσης να διαρκέσει 1 hour με τις ταχύτερες γραμμές.

Ποιες γραμμές λεωφορείων μπορούν να σας μεταφέρουν από Λάρισα προς Βόλος

Με Union Ivkoni (International) θα μπορείτε να ταξιδέψετε από Λάρισα προς Βόλος με λεωφορείο.