Τιμές λεωφορείου Λάρισα - Κιέλτσε από 115,00 €

19/05/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Λάρισα σε Κιέλτσε από λεωφορείο

Το ταξίδι από Λάρισα έως Κιέλτσε με λεωφορείο είναι 1.258,24 χλμ. και διαρκεί 29 ώ. 0 λ.. Υπάρχουν 1 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 1:30 μ.μ. και την τελευταία στο 1:30 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Λάρισα σε Κιέλτσε με λεωφορείο για μόλις 115,00 € ή έως και 115,00 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 115,00 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ115,00 €
Διάρκεια Ταξιδίου29 ώ. 0 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα1
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ115,00 €
Υψηλότερη Τιμή115,00 €
Πρώτη Αναχώρηση1:30 μ.μ.
Τελευταία Αναχώρηση1:30 μ.μ.
Απόσταση1.258,24 χλμ.
ΑναχώρησηΛάρισα
ΆφιξηΚιέλτσε
Transportistasadamis_tours
Φτηνά εισιτήρια λεωφορείο από Λάρισα έως Κιέλτσε
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Λάρισα έως Κιέλτσε.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Λάρισα έως Κιέλτσε, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Λάρισα στο Κιέλτσε.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Κιέλτσε με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Κιέλτσε με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Λάρισα έως Κιέλτσε Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
88.08kg
Λεωφορείο
94.37kg
Πτήση
251.65kg
Αυτοκίνητο
201.32kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Λάρισα έως Κιέλτσε;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Λάρισα έως Κιέλτσε είναι 115,00 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 115,00 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Λάρισα προς Κιέλτσε;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Λάρισα έως Κιέλτσε είναι 115,00 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Λάρισα και Κιέλτσε από λεωφορείο;
Λάρισα έως Κιέλτσε είναι 1.258,24 χλμ..
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Λάρισα και Κιέλτσε;
Το Λάρισα έως το Κιέλτσε είναι κατά μέσο όρο 29 ώ. 0 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 29 ώ. 0 λ..
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Λάρισα σε Κιέλτσε;
Λάρισα έως Κιέλτσε έχει 1 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Λάρισα έως Κιέλτσε;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Λάρισα έως Κιέλτσε αναχωρεί στο 1:30 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Λάρισα έως Κιέλτσε;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Λάρισα έως Κιέλτσε αναχωρεί στο 1:30 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Λάρισα έως Κιέλτσε;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 115,00 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Λάρισα σε Κιέλτσε;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 1 από Λάρισα έως Κιέλτσε.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Λάρισα έως Κιέλτσε από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Λάρισα και Κιέλτσε είναι 29 ώ. 0 λ..
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Λάρισα έως Κιέλτσε;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Λάρισα και Κιέλτσε.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λάρισα έως Κιέλτσε από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Λάρισα στο Κιέλτσε δημιουργεί εκπομπές CO2 94.37kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Λάρισα

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Λάρισα

Διεθνή δρομολόγια από Λάρισα και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Λάρισα

Κύριες διαδρομές προς Κιέλτσε

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές