Τιμές λεωφορείου Λάρισα - Φιλιππούπολη από 36,35 €

14/04/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com
Ξεκίνα από
36,35 €

Λάρισα σε Φιλιππούπολη από λεωφορείο

Το ταξίδι από Λάρισα έως Φιλιππούπολη με λεωφορείο είναι 341,71 χλμ. και διαρκεί 9 ώ. 17 λ.. Υπάρχουν 4 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 10:00 μ.μ. και την τελευταία στο 11:30 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Λάρισα σε Φιλιππούπολη με λεωφορείο για μόλις 36,35 € ή έως και 49,86 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 36,35 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ36,35 €
Διάρκεια Ταξιδίου9 ώ. 17 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα4
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ36,35 €
Υψηλότερη Τιμή49,86 €
Πρώτη Αναχώρηση10:00 μ.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:30 μ.μ.
Απόσταση341,71 χλμ.
ΑναχώρησηΛάρισα
ΆφιξηΦιλιππούπολη
Transportistastourist-service-holding-ad, Tourist Service Holding ADΠερισσότερα

Λεωφορείο Εισιτήρια από Larissa έως Plovdiv

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 14 Απρ 2024

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Λάρισα προς Φιλιππούπολη με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Λάρισα προς Φιλιππούπολη; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Λάρισα προς Φιλιππούπολη και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πώς μπορώ να πάρω τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Λάρισα προς Φιλιππούπολη;

Όταν ταξιδεύετε από Λάρισα προς Φιλιππούπολη, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 44,50 €. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 36,35 €, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, αποφύγετε τις ώρες αιχμής, όταν οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου είναι συχνά μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του ταξιδιού πριν την κράτηση, καθώς κάποιες φορές στα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου δεν ισχύουν οι αλλαγές ή η επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Λάρισα προς Φιλιππούπολη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο λεωφορείου από Λάρισα προς Φιλιππούπολη θα σας κοστίσει 44,50 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά, μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.

Πόση ώρα είναι η διαδρομή από Λάρισα προς Φιλιππούπολη με λεωφορείο;

Η απόσταση μεταξύ Λάρισα και Φιλιππούπολη είναι περίπου 341,71 χλμ.. Γενικά, θα χρειαστείτε περίπου 9 ώ. 17 λ. για να ολοκληρώσετε το ταξίδι μεταξύ των δύο πόλεων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η διάρκεια των ταξιδιών μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με παράγοντες, όπως οι εποχικές καιρικές συνθήκες, οι τοπικές εορτές ή οι παρακάμψεις και το είδος του δρόμου που χρειάζεται να διασχίσετε. Μην το ξεχνάτε αν σκοπεύετε να κάνετε μια σύνδεση αργότερα και προγραμματίστε πάντα αναλόγως. Η διαδρομή από Λάρισα προς Φιλιππούπολη καλύπτει μια απόσταση 341,71 χλμ.. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 9 ώ. 17 λ.. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 9 ώ. 0 λ.. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Λάρισα προς Φιλιππούπολη πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Πότε είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Λάρισα προς Φιλιππούπολη;

Η πρώτη καθημερινή αναχώρηση από Λάρισα προς Φιλιππούπολη είναι στις 10:00 μ.μ. ενώ η τελευταία διαδρομή της ημέρας φεύγει στις 11:30 μ.μ.. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Λάρισα και Φιλιππούπολη. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας. Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Λάρισα προς Φιλιππούπολη, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 10:00 μ.μ.. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση το βράδυ κανονικά είναι στις 11:30 μ.μ.. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Στο ταξίδι με λεωφορείο από Λάρισα προς Φιλιππούπολη, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Λάρισα από σταθμούς όπως Larisa, Larissa,Larisa Regional Bus Station NIAVIS,Larissa, Bus Station,Georgiadou, Larisa 412 21. Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Φιλιππούπολη στους ακόλουθους σταθμούς: Plovdiv Central Train Station. Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Λάρισα και Φιλιππούπολη. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες διαδρομές από Λάρισα προς Φιλιππούπολη πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Λάρισα προς Φιλιππούπολη μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 4 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως . Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Λάρισα προς Φιλιππούπολη. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Λάρισα προς Φιλιππούπολη διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 4 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 0 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Λάρισα προς Φιλιππούπολη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Larissa έως Plovdiv

Φτηνά εισιτήρια λεωφορείο από Λάρισα έως Φιλιππούπολη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Λάρισα έως Φιλιππούπολη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Λάρισα έως Φιλιππούπολη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Λάρισα στο Φιλιππούπολη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Larissa έως Plovdiv

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Λάρισα έως Φιλιππούπολη

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Λάρισα - Φιλιππούπολη με 35,00 € αν είστε τυχεροί ή 37,44 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 41,60 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Φιλιππούπολη με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Φιλιππούπολη με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω City Lines από Λάρισα έως Φιλιππούπολη
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Λάρισα έως Φιλιππούπολη κατά bus.
Εγκαταστάσεις City Lines
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
air_con Κλιματισμός check

Λάρισα έως Φιλιππούπολη Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
23.92kg
Λεωφορείο
25.63kg
Πτήση
68.34kg
Αυτοκίνητο
54.67kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Λάρισα έως Φιλιππούπολη;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Λάρισα έως Φιλιππούπολη είναι 44,50 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 36,35 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Λάρισα προς Φιλιππούπολη;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Λάρισα έως Φιλιππούπολη είναι 36,35 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Λάρισα και Φιλιππούπολη από λεωφορείο;
Λάρισα έως Φιλιππούπολη είναι 341,71 χλμ..
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Λάρισα και Φιλιππούπολη;
Το Λάρισα έως το Φιλιππούπολη είναι κατά μέσο όρο 9 ώ. 17 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 9 ώ. 0 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Λάρισα έως Φιλιππούπολη;
Το Λάρισα έως το Φιλιππούπολη καλύπτεται από τελεστές 3. Μπορείτε να βρείτε στο Virail tourist-service-holding-ad, Tourist Service Holding AD, Tourist Service and City Lines που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Λάρισα σε Φιλιππούπολη;
Λάρισα έως Φιλιππούπολη έχει 4 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Λάρισα έως Φιλιππούπολη;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Λάρισα έως Φιλιππούπολη αναχωρεί στο 10:00 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Λάρισα έως Φιλιππούπολη;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Λάρισα έως Φιλιππούπολη αναχωρεί στο 11:30 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Λάρισα έως Φιλιππούπολη;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 36,35 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Λάρισα σε Φιλιππούπολη;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 4 από Λάρισα έως Φιλιππούπολη.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Λάρισα έως Φιλιππούπολη από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Λάρισα και Φιλιππούπολη είναι 9 ώ. 0 λ..
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Λάρισα έως Φιλιππούπολη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Λάρισα και Φιλιππούπολη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λάρισα έως Φιλιππούπολη από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Λάρισα στο Φιλιππούπολη δημιουργεί εκπομπές CO2 25.63kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Λάρισα

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Λάρισα

Διεθνή δρομολόγια από Λάρισα και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Λάρισα

Κύριες διαδρομές προς Φιλιππούπολη

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές