Τιμές λεωφορείου Λαμία - Ρζεσζόφ από 100,00 €

14/04/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com
Ξεκίνα από
100,00 €

Λαμία σε Ρζεσζόφ από λεωφορείο

Το ταξίδι από Λαμία έως Ρζεσζόφ με λεωφορείο είναι 1.240,72 χλμ. και διαρκεί 26 ώ. 50 λ.. Υπάρχουν 1 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 11:30 π.μ. και την τελευταία στο 11:30 π.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Λαμία σε Ρζεσζόφ με λεωφορείο για μόλις 100,00 € ή έως και 100,00 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 100,00 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ100,00 €
Διάρκεια Ταξιδίου26 ώ. 50 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα1
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ100,00 €
Υψηλότερη Τιμή100,00 €
Πρώτη Αναχώρηση11:30 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:30 π.μ.
Απόσταση1.240,72 χλμ.
ΑναχώρησηΛαμία
ΆφιξηΡζεσζόφ
Transportistasadamis_tours
Φτηνά εισιτήρια λεωφορείο από Λαμία έως Ρζεσζόφ
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Λαμία έως Ρζεσζόφ.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Λαμία έως Ρζεσζόφ, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Λαμία στο Ρζεσζόφ.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Ρζεσζόφ με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Ρζεσζόφ με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Λαμία έως Ρζεσζόφ Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
86.85kg
Λεωφορείο
93.05kg
Πτήση
248.14kg
Αυτοκίνητο
198.52kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Λαμία έως Ρζεσζόφ;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Λαμία έως Ρζεσζόφ είναι 100,00 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 100,00 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Λαμία προς Ρζεσζόφ;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Λαμία έως Ρζεσζόφ είναι 100,00 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Λαμία και Ρζεσζόφ από λεωφορείο;
Λαμία έως Ρζεσζόφ είναι 1.240,72 χλμ..
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Λαμία και Ρζεσζόφ;
Το Λαμία έως το Ρζεσζόφ είναι κατά μέσο όρο 26 ώ. 50 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 26 ώ. 50 λ..
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Λαμία σε Ρζεσζόφ;
Λαμία έως Ρζεσζόφ έχει 1 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Λαμία έως Ρζεσζόφ;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Λαμία έως Ρζεσζόφ αναχωρεί στο 11:30 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Λαμία έως Ρζεσζόφ;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Λαμία έως Ρζεσζόφ αναχωρεί στο 11:30 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Λαμία έως Ρζεσζόφ;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 100,00 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Λαμία σε Ρζεσζόφ;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 1 από Λαμία έως Ρζεσζόφ.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Λαμία έως Ρζεσζόφ από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Λαμία και Ρζεσζόφ είναι 26 ώ. 50 λ..
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Λαμία έως Ρζεσζόφ;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Λαμία και Ρζεσζόφ.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λαμία έως Ρζεσζόφ από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Λαμία στο Ρζεσζόφ δημιουργεί εκπομπές CO2 93.05kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Λαμία

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Λαμία

Διεθνή δρομολόγια από Λαμία και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Λαμία

Κύριες διαδρομές προς Ρζεσζόφ

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές