Τιμές λεωφορείου Αννόβερο - Γκότα από 12,98€

Ξεκίνα από
12,98€
Ανακαλύπτω

Αννόβερο σε Γκότα από λεωφορείο

Το ταξίδι από Αννόβερο έως Γκότα με λεωφορείο είναι 171,7 km και διαρκεί 6 ω 38 λεπτά. Υπάρχουν 1 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 03:55 και την τελευταία στο 12:55. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Αννόβερο σε Γκότα με λεωφορείο για μόλις 12,98€ ή έως και 43,98€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 12,98€.

Καλύτερη τιμή 12,98€
Διάρκεια Ταξιδίου 6 ω 38 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 1
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 12,98€
Υψηλότερη Τιμή 43,98€
Πρώτη Αναχώρηση 03:55
Τελευταία Αναχώρηση 12:55
Απόσταση 171,7 km
Αναχώρηση Αννόβερο
Άφιξη Γκότα
Transportistas FlixTrain, FlixBus

Λεωφορείο Εισιτήρια από Αννόβερο έως Γκότα

  Sep 30
  Περισσότερα
  18°
  Oct 01
  Περισσότερα
  20°
  Oct 02
  Περισσότερα
  22°
  Oct 03
  Περισσότερα
  18°
  Oct 04
  Περισσότερα
  15°
  Oct 05
  Περισσότερα
  16°
  Oct 06
  Περισσότερα
  14°
  Oct 07
  Περισσότερα
  14°
  Oct 08
  Περισσότερα
  12°
  Oct 09
  Περισσότερα
  15°
  Oct 10
  Περισσότερα
  14°
  Oct 11
  Περισσότερα
  15°
  Oct 12
  Περισσότερα
  19°
  Oct 13
  Περισσότερα
  19°
  Oct 14
  Περισσότερα
  17°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
18°

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Αννόβερο προς Γκότα με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Αννόβερο προς Γκότα; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Αννόβερο προς Γκότα και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Αννόβερο έως Γκότα
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Αννόβερο έως Γκότα.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Αννόβερο έως Γκότα, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Αννόβερο στο Γκότα.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Αννόβερο έως Γκότα

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Αννόβερο - Γκότα με 14€ αν είστε τυχεροί ή 20€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 25€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Γκότα με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Γκότα με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Το Flixtrain είναι μια ευρωπαϊκή επιβατική σιδηροδρομική υπηρεσία χαμηλού κόστους που προσφέρει οικονομικά και άνετα ταξίδια με τρένο σε διάφορους προορισμούς σε ολόκληρη τη Γερμανία. Ανήκει και λειτουργεί από την FlixMobility, τη μητρική εταιρεία του FlixBus, η οποία είναι μια δημοφιλής υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο στην Ευρώπη. Η Flixtrain λειτουργεί σε πολλά δρομολόγια, μεταξύ άλλων από Βερολίνο προς Στουτγάρδη, Βερολίνο προς Κολωνία και Αμβούργο προς Κολωνία, μεταξύ άλλων.

Η FlixBus, μια εταιρεία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων, δραστηριοποιείται τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε το 2013 και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων στην Ευρώπη, συνδέοντας περισσότερους από 2.500 προορισμούς σε 30 χώρες. Με καταγωγή από τη Γερμανία, το FlixBus επεκτάθηκε γρήγορα σε γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Δανίας, της Ολλανδίας και της Κροατίας, ενώ προσφέρει επίσης τακτικά δρομολόγια στη Νορβηγία, την Ισπανία και την Αγγλία. Με οικονομικούς ναύλους και άνετες ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και ενσωματωμένες τουαλέτες, το FlixBus προσφέρει μια βολική και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Αννόβερο έως Γκότα

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το FlixTrain όταν ταξιδεύετε από το Αννόβερο στο Γκότα.

Standard

Ένα τυπικό εισιτήριο στο FlixTrain είναι ένα κανονικό εισιτήριο / εισιτήριο δεύτερης θέσης. Το τυπικό εισιτήριο Flixtrain σάς προσφέρει ένα άνετο κάθισμα, εγγυημένο Wi-Fi, πρόσβαση σε πρίζες και μία χειραποσκευή και μία παραδοτέα αποσκευή με περιορισμούς μεγέθους.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Ποδήλατο
Υπηρεσίες εν πλω FlixTrain and FlixBus από Αννόβερο έως Γκότα
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Αννόβερο έως Γκότα κατά λεωφορείο.
Εγκαταστάσεις FlixTrain FlixBus
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο
Βαγόνι ύπνου

Αννόβερο έως Γκότα Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
3.1kg
Λεωφορείο
20.3kg
Πτήση
809.9kg
Αυτοκίνητο
78.1kg

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Αννόβερο έως Γκότα;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Αννόβερο έως Γκότα είναι 31,67€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 12,98€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Αννόβερο προς Γκότα;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Αννόβερο έως Γκότα είναι 12,98€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Αννόβερο και Γκότα από λεωφορείο;
Αννόβερο έως Γκότα είναι 171,7 km.
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Αννόβερο και Γκότα;
Το Αννόβερο έως το Γκότα είναι κατά μέσο όρο 8 ω 59 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 6 ω 38 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Αννόβερο έως Γκότα;
Το Αννόβερο έως το Γκότα καλύπτεται από τελεστές 2. Μπορείτε να βρείτε στο Virail FlixTrain, FlixBus που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Αννόβερο σε Γκότα;
Αννόβερο έως Γκότα έχει 1 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Αννόβερο έως Γκότα;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Αννόβερο έως Γκότα αναχωρεί στο 03:55. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Αννόβερο έως Γκότα;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Αννόβερο έως Γκότα αναχωρεί στο 12:55. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Αννόβερο έως Γκότα;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 12,98€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Αννόβερο στο Γκότα;
Υπάρχουν σταθμοί 1 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Αννόβερο για να μεταβείτε στο Γκότα. Μπορείτε να πάτε από Hanover Central Bus Station και μπορείτε να φτάσετε στο Gotha.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Αννόβερο έως Γκότα από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Αννόβερο και Γκότα είναι 6 ω 38 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Αννόβερο έως Γκότα;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Αννόβερο και Γκότα.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Αννόβερο έως Γκότα από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Αννόβερο στο Γκότα δημιουργεί εκπομπές CO2 20.3kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Αννόβερο

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Αννόβερο

Διεθνή δρομολόγια από Αννόβερο και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Αννόβερο

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές