Βρείτε λεωφορείο από Peiraiéfs προς Θεσσαλονίκη

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 7 ω 17 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση: 07:00
Τελευταία αναχώρηση: 18:00
Απόσταση 306km

Με λεωφορείο από Peiraiéfs προς Θεσσαλονίκη: είναι πιο εύκολο με το virail

Αν ψάχνετε για εισιτήρια λεωφορείων χαμηλού κόστους από Peiraiéfs προς Θεσσαλονίκη, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Συγκρίνοντας προσφορές από διάφορους παρόχους, μπορείτε να βρείτε την τέλεια λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας.

Ποια είναι η τιμή των φθηνότερων εισιτηρίων για λεωφορεία από Peiraiéfs προς Θεσσαλονίκη

Πώς καλούνται οι σταθμοί αναχώρησης σε Peiraiéfs και Θεσσαλονίκη

Όταν ταξιδεύετε με λεωφορείο από Peiraiéfs προς Θεσσαλονίκη, οι σταθμοί που εξυπηρετούνται είναι Piraeus Port και Thessaloniki Macedonia KTEL Bus Station.

Τιμή εισιτηρίου Peiraiéfs - Θεσσαλονίκη κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Λεωφορεία από Peiraiéfs προς Θεσσαλονίκη


Για σχετικά σύντομα ταξίδια όπως αυτό από Peiraiéfs προς Θεσσαλονίκη, θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε να ταξιδέψετε με συνεπιβατισμό, φθηνότερη εναλλακτική λύση ή με τρένο, μια οικολογική επιλογή.

Για σχετικά σύντομα ταξίδια όπως αυτό από Peiraiéfs προς Θεσσαλονίκη, θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε να ταξιδέψετε με συνεπιβατισμό, φθηνότερη εναλλακτική λύση ή με τρένο, μια οικολογική επιλογή.

Πόσες λεωφορειακές γραμμές υπάρχουν από Peiraiéfs προς Θεσσαλονίκη κάθε μέρα

Αν θέλετε να ταξιδεύετε από Peiraiéfs προς Θεσσαλονίκη με λεωφορείο, υπάρχουν διαθέσιμες γραμμές 2 ανά ημέρα. Το κύριο μέρος αυτών των γραμμών, δηλαδή οι διαδρομές 0, περιλαμβάνει μία ή πολλές αλλαγές και οι υπόλοιπες, δηλαδή οι διαδρομές 2 είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και έχει μεγαλύτερη διάρκεια, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες γραμμές και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή εάν η προτεραιότητά σας είναι να μείνετε στο ίδιο λεωφορείο για όλο το ταξίδι.

Πότε είναι προγραμματισμένα τα λεωφορεία από Peiraiéfs προς Θεσσαλονίκη

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 7 hours and 17 minutes, αλλά οι πιο γρήγορες λεωφορειακές γραμμές θα σας μεταφέρουν προς Θεσσαλονίκη σε 7 hours and 15 minutes. Το πρώτο λεωφορείο είναι προγραμματισμένο στις 07:03 και το τελευταίο στις 18:03.

Με λεωφορείο από Peiraiéfs προς Θεσσαλονίκη: ποιες εταιρείες προσφέρουν την υπηρεσία

Μπορείτε να ταξιδέψετε με λεωφορείο από Peiraiéfs προς Θεσσαλονίκη με Union Ivkoni (International).