Τιμές λεωφορείου Peiraiéfs - Θεσσαλονίκη από 70,79€

Ξεκίνα από
70,79€
Ανακαλύπτω

Peiraiéfs σε Θεσσαλονίκη από λεωφορείο

Το ταξίδι από Peiraiéfs έως Θεσσαλονίκη με λεωφορείο είναι 305,9 km και διαρκεί 18 ω 45 λεπτά. Υπάρχουν 4 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 18:30 και την τελευταία στο 18:30. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Peiraiéfs σε Θεσσαλονίκη με λεωφορείο για μόλις 70,79€ ή έως και 168,78€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 70,79€.

Καλύτερη τιμή 70,79€
Διάρκεια Ταξιδίου 18 ω 45 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 4
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 70,79€
Υψηλότερη Τιμή 168,78€
Πρώτη Αναχώρηση 18:30
Τελευταία Αναχώρηση 18:30
Απόσταση 305,9 km
Αναχώρηση Peiraiéfs
Άφιξη Θεσσαλονίκη
Transportistas Union Ivkoni

Λεωφορείο Εισιτήρια από Peiraiéfs έως Θεσσαλονίκη

  Sep 30
  Περισσότερα
  24°
  Oct 01
  Περισσότερα
  24°
  Oct 02
  Περισσότερα
  24°
  Oct 03
  Περισσότερα
  22°
  Oct 04
  Περισσότερα
  22°
  Oct 05
  Περισσότερα
  23°
  Oct 06
  Περισσότερα
  22°
  Oct 07
  Περισσότερα
  21°
  Oct 08
  Περισσότερα
  23°
  Oct 09
  Περισσότερα
  21°
  Oct 10
  Περισσότερα
  19°
  Oct 11
  Περισσότερα
  20°
  Oct 12
  Περισσότερα
  22°
  Oct 13
  Περισσότερα
  23°
  Oct 14
  Περισσότερα
  24°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
24°

Ταξιδεύοντας από Peiraiéfs προς Θεσσαλονίκη με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Peiraiéfs προς Θεσσαλονίκη. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου για να πάω από Peiraiéfs προς Θεσσαλονίκη;

Τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Peiraiéfs για Θεσσαλονίκη κοστίζουν 70,34€. Κατά μέσο όρο αναμένεται να πληρώσετε περίπου 80,93€ για το εισιτήριο λεωφορείου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως έχετε τη δυνατότητα να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία ημέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Peiraiéfs για Θεσσαλονίκη.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Peiraiéfs έως Θεσσαλονίκη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Peiraiéfs έως Θεσσαλονίκη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Peiraiéfs έως Θεσσαλονίκη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Peiraiéfs στο Θεσσαλονίκη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες λεωφορείων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 41€ έως 86€, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 52% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Peiraiéfs έως Θεσσαλονίκη

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Peiraiéfs - Θεσσαλονίκη με -64€ αν είστε τυχεροί ή 46€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 85€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Θεσσαλονίκη με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Θεσσαλονίκη με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Union Ivkoni είναι μια βουλγαρική εταιρεία λεωφορείων που δραστηριοποιείται στο εσωτερικό και διεθνώς. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1992 και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εκμετάλλευσης λεωφορείων στη Βουλγαρία, με στόλο άνω των 1.000 λεωφορείων. Η Union Ivkoni προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων τακτικών λεωφορειακών γραμμών, ναυλωμένων υπηρεσιών και διεθνών δρομολογίων προς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη. Η εταιρεία είναι γνωστή για τον σύγχρονο στόλο της, τα άνετα λεωφορεία και την αξιόπιστη εξυπηρέτηση.

Υπηρεσίες εν πλω Union Ivkoni από Peiraiéfs έως Θεσσαλονίκη
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Peiraiéfs έως Θεσσαλονίκη κατά λεωφορείο.
Εγκαταστάσεις Union Ivkoni
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Κλιματισμός

Peiraiéfs έως Θεσσαλονίκη Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
8.8kg
Λεωφορείο
58.5kg
Πτήση
2,338.4kg
Αυτοκίνητο
225.5kg

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Peiraiéfs έως Θεσσαλονίκη;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Peiraiéfs έως Θεσσαλονίκη είναι 83,46€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 70,79€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Peiraiéfs προς Θεσσαλονίκη;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Peiraiéfs έως Θεσσαλονίκη είναι 70,79€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Peiraiéfs και Θεσσαλονίκη από λεωφορείο;
Peiraiéfs έως Θεσσαλονίκη είναι 305,9 km.
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Peiraiéfs και Θεσσαλονίκη;
Το Peiraiéfs έως το Θεσσαλονίκη είναι κατά μέσο όρο 25 ω 58 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 18 ω 45 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Peiraiéfs έως Θεσσαλονίκη;
Το Peiraiéfs έως το Θεσσαλονίκη καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Union Ivkoni που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Peiraiéfs σε Θεσσαλονίκη;
Peiraiéfs έως Θεσσαλονίκη έχει 4 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Peiraiéfs έως Θεσσαλονίκη;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Peiraiéfs έως Θεσσαλονίκη αναχωρεί στο 18:30. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Peiraiéfs έως Θεσσαλονίκη;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Peiraiéfs έως Θεσσαλονίκη αναχωρεί στο 18:30. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Peiraiéfs έως Θεσσαλονίκη;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 70,79€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Peiraiéfs στο Θεσσαλονίκη;
Υπάρχουν σταθμοί 1 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Peiraiéfs για να μεταβείτε στο Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να πάτε από Piraeus Port Astiggos και μπορείτε να φτάσετε στο Thessaloniki, Central Bus Station Makedonia.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Peiraiéfs έως Θεσσαλονίκη από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Peiraiéfs και Θεσσαλονίκη είναι 18 ω 45 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Peiraiéfs έως Θεσσαλονίκη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Peiraiéfs και Θεσσαλονίκη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Peiraiéfs έως Θεσσαλονίκη από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Peiraiéfs στο Θεσσαλονίκη δημιουργεί εκπομπές CO2 58.5kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Peiraiéfs

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Peiraiéfs

Διεθνή δρομολόγια από Peiraiéfs και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Peiraiéfs

Κύριες διαδρομές προς Θεσσαλονίκη

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές