Train Illustration
  • Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής
Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε λεωφορείο από Peiraiéfs προς Σόφια

Starting from
23,20 €
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Λεωφορείο

Σήμερα

Από 50 €
Μέσω Λεωφορείο

Αύριο

Ανακαλύπτω
Μέσω Λεωφορείο

2 Μέρες

Από 50 €

Το ταξίδι σας από Peiraiéfs προς Σόφια με τη Virail

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Peiraiéfs προς Σόφια. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Πώς μπορώ να πάρω τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Peiraiéfs προς Σόφια;

Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο λεωφορείου από Peiraiéfs προς Σόφια θα σας κοστίσει 60,55 €. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι 23,20 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά, μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.Peiraiéfs προς το Σόφια μέσω λεωφορείο

Καλύτερη τιμή 44 €
Διάρκεια ταξιδιού 14 ω 38 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 26
Πρώτη αναχώρηση 07:30
Τελευταία αναχώρηση 17:55
απόσταση 529 km
Αναχώρηση Peiraiéfs
Άφιξη Σόφια
Transportistas Arda Tur, Union Ivkoni (International), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Arda-Tur / Арда-Тур, Citylines, Union Ivkoni, Union ivkoni unibus

Τιμή εισιτηρίου Peiraiéfs - Σόφια κάθε μέρα

 
Σήμερα
Περισσότερα
Αύριο
50 €
Σε 2 ημέρες
Περισσότερα
Σε 3 ημέρες
50 €
Σε 4 ημέρες
Περισσότερα
Σε 5 ημέρες
Περισσότερα
Σε 6 ημέρες
Περισσότερα

Σύνοψη Διαδρομής με Λεωφορείο

συνδέσεις
22
Transportistas
7
Ελάχιστη τιμή
23,20 €
Μέγιστη τιμή
89,19 €

Peiraiéfs - Σόφια

Μηνιαία
Φτηνότερες

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

Τα φθηνότερα εισιτήρια για

Μέσω Λεωφορείο

50 €

Ημερομηνία
Τετάρτη, Αύγουστος, th, 2022
Citylines-logo
Piraeus Port - Sofia Serdica Bus Station
17:30 - 06:45
Citylines
13 ω 15 λεπτά
CO2: 18.61kg
Φτηνότερες

Πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάω από Peiraiéfs προς Σόφια με το λεωφορείο;

Η διαδρομή από Peiraiéfs προς Σόφια καλύπτει μια απόσταση 529 km. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 14 ω 9 λεπτά. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 11 ω 55 λεπτά. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Peiraiéfs προς Σόφια πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Τι ώρα είναι οι αναχωρήσεις από Peiraiéfs προς Σόφια;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Peiraiéfs είναι στις 17:30 και η τελευταία στις 17:55. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Peiraiéfs προς Σόφια μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Ποιοι σταθμοί χρησιμοποιούνται στο ταξίδι από Peiraiéfs για Σόφια;

Ένα διεθνές ταξίδι από Ελλάδα προς Βουλγαρία μπορεί να ξεκινήσει από διάφορα σημεία αναχώρησης. Σε Ελλάδα θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στους ακόλουθους σταθμούς: Piraeus Port, Piraeus Port Astiggos, Piraeus Port, Akti Kondili St 60, Akti Kondili 62, Piraeus Port Astiggos, Astiggos street 4, Piraeus Port 3 and Piraeus Port Gate A2. Ανάλογα με τον σταθμό αναχώρησής σας, μπορείτε να φτάσετε Βουλγαρία σε σταθμούς όπως Sofia Central Bus Station, Sofia Airport Departure Terminal 1, Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Serdika, Sofia Airport (SOF) Departure terminal 1, boulevard Christopher Columbus 1, Sofia Airport (SOF) Terminal 2, Sofia airport, Airport (SOF) T2, Sofia Airport Arrivals Terminal 2, Sofia International Airport and Sofia Avtobusna Spirka. Κάποιες εταιρείες ταξιδεύουν από και προς ορισμένους μόνο από αυτούς τους σταθμούς, οπότε ίσως να είναι απαραίτητο να κάνετε μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για να φτάσετε στον προορισμό της προτίμησής σας. Δείτε στη Virail τα απευθείας και με αλλαγή δρομολόγια για την ολοκλήρωση του διεθνούς αυτού ταξιδιού.

Σε Peiraiéfs, οι σταθμοί άφιξης περιλαμβάνουν Piraeus Port, Piraeus Port Astiggos, Piraeus Port, Akti Kondili St 60, Akti Kondili 62, Piraeus Port Astiggos, Astiggos street 4, Piraeus Port 3 and Piraeus Port Gate A2. Όταν φτάσετε Σόφια, ίσως έχετε τη δυνατότητα να αποβιβαστείτε σε σταθμούς όπως Sofia Central Bus Station, Sofia Airport Departure Terminal 1, Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Serdika, Sofia Airport (SOF) Departure terminal 1, boulevard Christopher Columbus 1, Sofia Airport (SOF) Terminal 2, Sofia airport, Airport (SOF) T2, Sofia Airport Arrivals Terminal 2, Sofia International Airport and Sofia Avtobusna Spirka. Μην ξεχνάτε όμως ότι οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε κάθε διαδρομή ενδέχεται να ποικίλλουν. Διαφορετικές εταιρείες μπορεί να έχουν αναχώρηση και άφιξη σε διαφορετικούς σταθμούς. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε σε μια γραμμή express, ο αριθμός των σταθμών μπορεί να είναι περιορισμένος και οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την ώρα ή την ημέρα. Ελέγξτε από πριν για να βεβαιωθείτε ότι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξής σας είναι βολικοί για το ταξίδι σας.

Πόσες διαδρομές από Peiraiéfs προς Σόφια υπάρχουν κάθε μέρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Peiraiéfs προς Σόφια, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως Arda Tur, Union Ivkoni (International), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Arda-Tur / Арда-Тур, Citylines, Union Ivkoni and Union ivkoni unibus. Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό 31 αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 24 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 24 απευθείας διαδρομές μεταξύ Peiraiéfs και Σόφια. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 0 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Μέρες
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές