Βρείτε λεωφορείο από Καβάλα προς Αθήνα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 56,19 €
Διάρκεια ταξιδιού 9 ω 55 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση 08:30
Τελευταία αναχώρηση 08:30
απόσταση 334 km

Με λεωφορείο από Καβάλα προς Αθήνα: είναι πιο εύκολο με το virail

Το virail συγκρίνει για εσάς περισσότερους από 200 παρόχους για να βρείτε τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας για να βρείτε την καλύτερη λύση για το ταξίδι σας από Καβάλα προς Αθήνα.

Πόσο κοστίζουν τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Καβάλα προς Αθήνα

Εάν έχετε τη δυνατότητα, κάντε κράτηση εκ των προτέρων ή προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι όταν επιλέγετε τις ημερομηνίες. Με αυτό τον τρόπο, θα βρείτε φθηνά εισιτήρια λεωφορείων από XXX προς Καβάλα από 55 €, ενώ η μέση τιμή είναι 56,19 €.

Τιμή εισιτηρίου - κάθε μέρα

56,19 € Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα
Περισσότερα 90,82 € Περισσότερα Περισσότερα 70,99 € Περισσότερα Περισσότερα

Λεωφορεία από Καβάλα προς Αθήνα

Πότε φεύγουν τα πρώτα και τελευταία λεωφορεία από Καβάλα προς Αθήνα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 9 ω 55 λεπτά, αλλά οι πιο γρήγορες λεωφορειακές γραμμές θα σας μεταφέρουν προς Αθήνα σε :9 ω 55 λεπτά. Το πρώτο λεωφορείο είναι προγραμματισμένο στις 21:00 και το τελευταίο στις 08:30.

Για σχετικά σύντομα ταξίδια όπως αυτό από Καβάλα προς Αθήνα, θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε να ταξιδέψετε με συνεπιβατισμό, φθηνότερη εναλλακτική λύση ή με τρένο, μια οικολογική επιλογή.

Πόσες γραμμές υπάρχουν για να πάτε Αθήνα από Καβάλα ανά λεωφορείο ανά ημέρα

Οι γραμμές 1.5 είναι διαθέσιμες κάθε μέρα για να ταξιδεύετε από Καβάλα προς Αθήνα με λεωφορείο. Το κύριο μέρος αυτών των γραμμών, δηλαδή οι διαδρομές 1.5, είναι απευθείας γραμμές και το υπόλοιπο, δηλαδή οι διαδρομές 0 περιλαμβάνουν μία ή πολλές αλλαγές. Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι ακόμα και αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες γραμμές και αν ψάχνετε για ένα εισιτήριο την τελευταία στιγμή.

Οι γραμμές 1.5 είναι διαθέσιμες κάθε μέρα για να ταξιδεύετε από Καβάλα προς Αθήνα με λεωφορείο. Να γνωρίζετε ότι όλες αυτές οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει καμία γραμμή μεταξύ αυτών των δύο πόλεων με μια αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο λεωφορείο.