Τιμές λεωφορείου Μόσχα - Βερολίνο από 170€

Ξεκίνα από
170€
Ανακαλύπτω

Μόσχα σε Βερολίνο από λεωφορείο

Το ταξίδι από Μόσχα έως Βερολίνο με λεωφορείο είναι 1.608 km και διαρκεί 38 ω 45 λεπτά. Υπάρχουν 3 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 18:15 και την τελευταία στο 21:15. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Μόσχα σε Βερολίνο με λεωφορείο για μόλις 170€ ή έως και 170€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 170€.

Καλύτερη τιμή 170€
Διάρκεια Ταξιδίου 38 ω 45 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 3
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 170€
Υψηλότερη Τιμή 170€
Πρώτη Αναχώρηση 18:15
Τελευταία Αναχώρηση 21:15
Απόσταση 1.608 km
Αναχώρηση Μόσχα
Άφιξη Βερολίνο
Transportistas Ecolines

Λεωφορείο Εισιτήρια από Μόσχα έως Βερολίνο

  Sep 30
  170€
  22°
  Oct 01
  Περισσότερα
  17°
  Oct 02
  Περισσότερα
  15°
  Oct 03
  Περισσότερα
  14°
  Oct 04
  Περισσότερα
  16°
  Oct 05
  Περισσότερα
  13°
  Oct 06
  Περισσότερα
  11°
  Oct 07
  Περισσότερα
  14°
  Oct 08
  Περισσότερα
  12°
  Oct 09
  Περισσότερα
  Oct 10
  Περισσότερα
  Oct 11
  Περισσότερα
  Oct 12
  170€
  Oct 13
  Περισσότερα
  10°
  Oct 14
  Περισσότερα
  15°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
22°

Το ταξίδι σας από Μόσχα προς Βερολίνο με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Μόσχα προς Βερολίνο; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Μόσχα προς Βερολίνο και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του λεωφορείου από Μόσχα προς Βερολίνο;

Όταν ταξιδεύετε από Μόσχα προς Βερολίνο, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 170,61€. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 148,50€, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, αποφύγετε τις ώρες αιχμής, όταν οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου είναι συχνά μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του ταξιδιού πριν την κράτηση, καθώς κάποιες φορές στα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου δεν ισχύουν οι αλλαγές ή η επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Μόσχα έως Βερολίνο

 
Sep 30
Σάββατο
22°
170€
Oct 01
Κυριακή
17°
Περισσότερα
Oct 02
Δευτέρα
15°
Περισσότερα
Oct 03
Τρίτη
14°
Περισσότερα
Oct 04
Τετάρτη
16°
Περισσότερα
Oct 05
Πέμπτη
13°
Περισσότερα
Oct 06
Παρασκευή
11°
Περισσότερα
Φτηνά εισιτήρια από Μόσχα έως Βερολίνο
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Μόσχα έως Βερολίνο.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Μόσχα έως Βερολίνο, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Μόσχα στο Βερολίνο.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Μόσχα έως Βερολίνο

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Βερολίνο με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Βερολίνο με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μόσχα έως Βερολίνο Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
14.3kg
Λεωφορείο
94.6kg
Πτήση
3,785.6kg
Αυτοκίνητο
365.1kg

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Μόσχα έως Βερολίνο;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Μόσχα έως Βερολίνο είναι 170€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 170€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Μόσχα προς Βερολίνο;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Μόσχα έως Βερολίνο είναι 170€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Μόσχα και Βερολίνο από λεωφορείο;
Μόσχα έως Βερολίνο είναι 1.608 km.
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Μόσχα και Βερολίνο;
Το Μόσχα έως το Βερολίνο είναι κατά μέσο όρο 42 ω 3 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 38 ω 45 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Μόσχα έως Βερολίνο;
Το Μόσχα έως το Βερολίνο καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Ecolines που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Μόσχα σε Βερολίνο;
Μόσχα έως Βερολίνο έχει 3 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Μόσχα έως Βερολίνο;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Μόσχα έως Βερολίνο αναχωρεί στο 18:15. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Μόσχα έως Βερολίνο;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Μόσχα έως Βερολίνο αναχωρεί στο 21:15. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Μόσχα έως Βερολίνο;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 170€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Μόσχα στο Βερολίνο;
Υπάρχουν σταθμοί 4 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Μόσχα για να μεταβείτε στο Βερολίνο. Μπορείτε να πάτε από Severnye Vorota, Bus Stop "novoyasenevskaya", International Bus Station "severnye Vorota", 7 Dibenko Str., Bldg. 1 (check Platform Number On Display Board) and Moscow Severnyye Vorota Bus Station και μπορείτε να φτάσετε στο Zob, Airport Schönefeld, P Bus - Teminal B, Zob Am Funkturm, Masurenallee 4-6 and Berlin Central Bus Station.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Μόσχα έως Βερολίνο από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Μόσχα και Βερολίνο είναι 38 ω 45 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Μόσχα έως Βερολίνο;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Μόσχα και Βερολίνο.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Μόσχα έως Βερολίνο από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Μόσχα στο Βερολίνο δημιουργεί εκπομπές CO2 94.6kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Μόσχα

Διεθνή δρομολόγια από Μόσχα και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Μόσχα

Κύριες διαδρομές προς Βερολίνο

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές