Τιμές λεωφορείου Μύνστερ - Βερολίνο από 21,89 €

14/07/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας σήμερα και αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές!

Σήμερα Περισσότερο
Αύριο Περισσότερο
2 ημέρες 21,89 €
3 ημέρες Περισσότερο

Μύνστερ σε Βερολίνο από λεωφορείο

Το ταξίδι από Μύνστερ έως Βερολίνο με λεωφορείο είναι 399,12 χλμ. και διαρκεί 7 ώ. 38 λ.. Υπάρχουν 24 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 12:40 π.μ. και την τελευταία στο 7:45 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Μύνστερ σε Βερολίνο με λεωφορείο για μόλις 21,89 € ή έως και 29,29 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 21,89 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ21,89 €
Διάρκεια Ταξιδίου7 ώ. 38 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα24
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ21,89 €
Υψηλότερη Τιμή29,29 €
Πρώτη Αναχώρηση12:40 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση7:45 μ.μ.
Απόσταση399,12 χλμ.
ΑναχώρησηΜύνστερ
ΆφιξηΒερολίνο
TransportistasFlixTrain, FlixBus

Λεωφορείο Εισιτήρια από Μύνστερ έως Βερολίνο

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 14 Ιουλ 2024

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Μύνστερ έως Βερολίνο

Φτηνά εισιτήρια λεωφορείο από Μύνστερ έως Βερολίνο
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Μύνστερ έως Βερολίνο.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Μύνστερ έως Βερολίνο, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Μύνστερ στο Βερολίνο.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Μύνστερ έως Βερολίνο

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Μύνστερ έως Βερολίνο

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Μύνστερ - Βερολίνο με 20,07 € αν είστε τυχεροί ή 33,07 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 56,41 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Βερολίνο με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Βερολίνο με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Το Flixtrain είναι μια ευρωπαϊκή επιβατική σιδηροδρομική υπηρεσία χαμηλού κόστους που προσφέρει οικονομικά και άνετα ταξίδια με τρένο σε διάφορους προορισμούς σε ολόκληρη τη Γερμανία. Ανήκει και λειτουργεί από την FlixMobility, τη μητρική εταιρεία του FlixBus, η οποία είναι μια δημοφιλής υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο στην Ευρώπη. Η Flixtrain λειτουργεί σε πολλά δρομολόγια, μεταξύ άλλων από Βερολίνο προς Στουτγάρδη, Βερολίνο προς Κολωνία και Αμβούργο προς Κολωνία, μεταξύ άλλων.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Μύνστερ έως Βερολίνο

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το FlixTrain όταν ταξιδεύετε από το Μύνστερ στο Βερολίνο.

Standard

Ένα τυπικό εισιτήριο στο FlixTrain είναι ένα κανονικό εισιτήριο / εισιτήριο δεύτερης θέσης. Το τυπικό εισιτήριο Flixtrain σάς προσφέρει ένα άνετο κάθισμα, εγγυημένο Wi-Fi, πρόσβαση σε πρίζες και μία χειραποσκευή και μία παραδοτέα αποσκευή με περιορισμούς μεγέθους.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
bicycle Ποδήλατο

Περιγραφή εγκατάστασης

Μάθετε περισσότερα για τις διαφορετικές εγκαταστάσεις που είναι διαθέσιμες επί του σκάφους με κάθε αερομεταφορέα σε αυτήν τη διαδρομή.

wifi WiFi open icon close icon
Συνδεθείτε αβίαστα στο FlixTrain και απολαύστε δωρεάν WiFi, είτε προλαβαίνετε τη δουλειά, είτε συνομιλείτε είτε απλώς περιηγείστε.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Διατηρήστε τις συσκευές σας φορτισμένες και έτοιμες. Τα καθίσματα FlixTrain είναι εξοπλισμένα με πρίζες και πρίζες USB.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Για την ασφάλειά σας και την άνεση όλων των επιβαινόντων, το FlixBus σάς επιτρέπει να φέρετε μια χειραποσκευή που θα πρέπει να χωράει κάτω από το κάθισμα ή στην εναέρια θήκη. Επιτρέπεται επίσης μία παραδοτέα τσάντα, αλλά βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να τη φορτώσετε και να την ξεφορτώσετε μόνοι σας και να την αποθηκεύσετε στον επάνω χώρο ή κάτω από το κάθισμά σας. Βεβαιωθείτε ότι οι αποσκευές σας δεν είναι ογκώδεις ή δεν αποτελούν κίνδυνο για τους άλλους. Θυμηθείτε, είναι στο χέρι σας να παρακολουθείτε τα υπάρχοντά σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Το FlixTrain δίνει προτεραιότητα στην άνεση για όλους. Οι επιβάτες με προβλήματα κινητικότητας μπορούν να κάνουν κράτηση για καθορισμένες θέσεις και να χρησιμοποιήσουν δωρεάν μεταφορά για πτυσσόμενα αναπηρικά καροτσάκια και βοηθήματα κινητικότητας. Επικοινωνήστε με το FlixTrain για οποιαδήποτε βοήθεια απαιτείται.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Αν και το FlixTrain δεν προσφέρει τροφοδοσία εν πλω, μπορείτε να φέρετε μαζί σας τα δικά σας σνακ και ποτά.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Με το FlixTrain, μπορείτε να ετοιμάσετε μια επιπλέον αποσκευή, αλλά είναι καλή ιδέα να κάνετε κράτηση νωρίς, καθώς ο χώρος του τρένου είναι περιορισμένος. Έχετε αθλητικό εξοπλισμό ή ένα μεγάλο μουσικό όργανο; Είναι επίσης ευπρόσδεκτοι, αν και ενδέχεται να ισχύει επιπλέον χρέωση. Αν κάνετε ποδήλατο, μπορείτε να παρκάρετε το ποδήλατό σας σε συγκεκριμένες περιοχές με μόλις 9 ευρώ, αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι κανονικού μεγέθους και χωρίς επιπλέον εξαρτήματα. Θυμηθείτε να κάνετε κράτηση θέσης για το ποδήλατό σας νωρίς, καθώς ο χώρος γεμίζει γρήγορα
Υπηρεσίες εν πλω FlixTrain and FlixBus από Μύνστερ έως Βερολίνο
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Μύνστερ έως Βερολίνο κατά bus.
Εγκαταστάσεις FlixTrain FlixBus
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check cross
wifi WiFi check check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check check
luggage Αποσκευές check check
accessibility Προσιτότητα check cross
food_and_drink Φαγητό και ποτό check check
air_con Κλιματισμός check check
bicycle Ποδήλατο check cross
sleeper_couchette Βαγόνι ύπνου check cross

Μύνστερ έως Βερολίνο Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
27.94kg
Λεωφορείο
29.93kg
Πτήση
79.82kg
Αυτοκίνητο
63.86kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Μύνστερ έως Βερολίνο;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Μύνστερ έως Βερολίνο είναι 24,97 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 21,89 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Μύνστερ προς Βερολίνο;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Μύνστερ έως Βερολίνο είναι 21,89 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Μύνστερ και Βερολίνο από λεωφορείο;
Μύνστερ έως Βερολίνο είναι 399,12 χλμ..
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Μύνστερ και Βερολίνο;
Το Μύνστερ έως το Βερολίνο είναι κατά μέσο όρο 7 ώ. 38 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 6 ώ. 0 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Μύνστερ έως Βερολίνο;
Το Μύνστερ έως το Βερολίνο καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail FlixTrain and FlixBus που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Μύνστερ σε Βερολίνο;
Μύνστερ έως Βερολίνο έχει 24 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Μύνστερ έως Βερολίνο;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Μύνστερ έως Βερολίνο αναχωρεί στο 12:40 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Μύνστερ έως Βερολίνο;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Μύνστερ έως Βερολίνο αναχωρεί στο 7:45 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Μύνστερ έως Βερολίνο;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 21,89 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Μύνστερ σε Βερολίνο;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 16 από Μύνστερ έως Βερολίνο.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Μύνστερ έως Βερολίνο από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Μύνστερ και Βερολίνο είναι 6 ώ. 0 λ..
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Μύνστερ έως Βερολίνο;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Μύνστερ και Βερολίνο.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Μύνστερ έως Βερολίνο από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Μύνστερ στο Βερολίνο δημιουργεί εκπομπές CO2 29.93kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Μύνστερ

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Μύνστερ

Διεθνή δρομολόγια από Μύνστερ και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Μύνστερ

Κύριες διαδρομές προς Βερολίνο

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές