Τιμές λεωφορείου Νίζνι Νόβγκοροντ - Τσεμποξάρι από 6,06 €

14/04/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com
Ξεκίνα από
6,06 €

Νίζνι Νόβγκοροντ σε Τσεμποξάρι από λεωφορείο

Το ταξίδι από Νίζνι Νόβγκοροντ έως Τσεμποξάρι με λεωφορείο είναι 202,26 χλμ. και διαρκεί 3 ώ. 53 λ.. Υπάρχουν 3 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 3:30 π.μ. και την τελευταία στο 10:00 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Νίζνι Νόβγκοροντ σε Τσεμποξάρι με λεωφορείο για μόλις 6,06 € ή έως και 15,15 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 6,06 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ6,06 €
Διάρκεια Ταξιδίου3 ώ. 53 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα3
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ6,06 €
Υψηλότερη Τιμή15,15 €
Πρώτη Αναχώρηση3:30 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση10:00 μ.μ.
Απόσταση202,26 χλμ.
ΑναχώρησηΝίζνι Νόβγκοροντ
ΆφιξηΤσεμποξάρι
Transportistas"Sport Life Tour" LLC, Ecolines

Μεταβείτε από Νίζνι Νόβγκοροντ προς Τσεμποξάρι με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Νίζνι Νόβγκοροντ προς Τσεμποξάρι; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πόσο θα πληρώσω για εισιτήρια λεωφορείου από Νίζνι Νόβγκοροντ προς Τσεμποξάρι;

Οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου από Νίζνι Νόβγκοροντ προς Τσεμποξάρι διαφέρουν λόγω παραγόντων, όπως πόσο διάστημα πριν κάνετε την κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε την κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Νίζνι Νόβγκοροντ προς Τσεμποξάρι θα κοστίσουν 6,06 €. Η μέση τιμή ενός εισιτήριου με λεωφορείο είναι περίπου 8,76 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές στα εισιτήρια χαμηλού κόστους, για αυτόν τον λόγο σας συνιστούμε να κάνετε έλεγχο πριν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Νίζνι Νόβγκοροντ προς Τσεμποξάρι. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές των εισιτηρίων λεωφορείου από Νίζνι Νόβγκοροντ προς Τσεμποξάρι διαφέρουν λόγω παραγόντων, όπως πόσο διάστημα πριν κάνετε την κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Η μέση τιμή ενός εισιτήριου με λεωφορείο είναι περίπου 8,76 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές στα εισιτήρια χαμηλού κόστους, για αυτόν τον λόγο σας συνιστούμε να κάνετε έλεγχο πριν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας.

Πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάω από Νίζνι Νόβγκοροντ προς Τσεμποξάρι με το λεωφορείο;

Με απόσταση 202,26 χλμ. μεταξύ Νίζνι Νόβγκοροντ και Τσεμποξάρι, συνήθως θα χρειαστείτε 3 ώ. 53 λ. για την ολοκλήρωση της διαδρομής. Αυτός ο κατά μέσο όρος αριθμός μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μη αναμενόμενων καιρικών συνθηκών, οδικών έργων ή κατασκευών στο οδικό δίκτυο, τοπικών εορτών η άλλων απρόβλεπτων περιστάσεων. Θυμηθείτε ότι το ταξίδι σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 3 ώ. 53 λ.. Κάντε τα σχέδιά σας λαμβάνοντάς το αυτό υπόψη για να αποφύγετε την απογοήτευση, ιδιαίτερα αν ταξιδεύετε με πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Η απόσταση μεταξύ Νίζνι Νόβγκοροντ και Τσεμποξάρι είναι περίπου 202,26 χλμ.. Ανάλογα με το ακριβές δρομολόγιο και με την εταιρεία που ταξιδεύετε η διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδρομή διαρκεί περίπου 3 ώ. 53 λ.. Ωστόσο, τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Νίζνι Νόβγκοροντ και Τσεμποξάρι διαρκούν 3 ώ. 40 λ.. Αν για εσάς μια γρήγορη διαδρομή είναι προτεραιότητα, αναζητήστε δρομολόγια express που μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας πιο γρήγορα. Όταν κάνετε κράτηση ενδέχεται να είναι απαραίτητη λίγη ευελιξία. Συχνά αυτές οι υπηρεσίες αναχωρούν συγκεκριμένες ώρες ή ακόμα και σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως βρείτε μια πιο γρήγορη διαδρομή παίρνοντας ένα μη απευθείας δρομολόγιο και κάνοντας σύνδεση με έναν άλλο σταθμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιοι είναι οι σταθμοί στη διαδρομή από Νίζνι Νόβγκοροντ για Τσεμποξάρι;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Νίζνι Νόβγκοροντ από σταθμούς όπως Московский вокзал,Nijnii Novgorod (RU). Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Τσεμποξάρι στους ακόλουθους σταθμούς: Cheboksary, Автостанция "привокзальная",Cheboksary, Коллективная,Cheboksary, Дом Мод. Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Νίζνι Νόβγκοροντ και Τσεμποξάρι. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Νίζνι Νόβγκοροντ προς Τσεμποξάρι;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 3 καθημερινές αναχωρήσεις από Νίζνι Νόβγκοροντ προς Τσεμποξάρι. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 3 αναχωρήσεις από Νίζνι Νόβγκοροντ που πηγαίνουν απευθείας Τσεμποξάρι. Υπάρχουν 0 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Νίζνι Νόβγκοροντ προς Τσεμποξάρι. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια λεωφορείο από Νίζνι Νόβγκοροντ έως Τσεμποξάρι
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Νίζνι Νόβγκοροντ έως Τσεμποξάρι.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Νίζνι Νόβγκοροντ έως Τσεμποξάρι, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Νίζνι Νόβγκοροντ στο Τσεμποξάρι.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Νίζνι Νόβγκοροντ έως Τσεμποξάρι

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Νίζνι Νόβγκοροντ - Τσεμποξάρι με 11,21 € αν είστε τυχεροί ή 73,29 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 129,00 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Τσεμποξάρι με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Τσεμποξάρι με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Νίζνι Νόβγκοροντ έως Τσεμποξάρι Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
14.16kg
Λεωφορείο
15.17kg
Πτήση
40.45kg
Αυτοκίνητο
32.36kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Νίζνι Νόβγκοροντ έως Τσεμποξάρι;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Νίζνι Νόβγκοροντ έως Τσεμποξάρι είναι 8,76 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 6,06 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Νίζνι Νόβγκοροντ προς Τσεμποξάρι;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Νίζνι Νόβγκοροντ έως Τσεμποξάρι είναι 6,06 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Νίζνι Νόβγκοροντ και Τσεμποξάρι από λεωφορείο;
Νίζνι Νόβγκοροντ έως Τσεμποξάρι είναι 202,26 χλμ..
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Νίζνι Νόβγκοροντ και Τσεμποξάρι;
Το Νίζνι Νόβγκοροντ έως το Τσεμποξάρι είναι κατά μέσο όρο 3 ώ. 53 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 3 ώ. 40 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Νίζνι Νόβγκοροντ έως Τσεμποξάρι;
Το Νίζνι Νόβγκοροντ έως το Τσεμποξάρι καλύπτεται από τελεστές 2. Μπορείτε να βρείτε στο Virail "Sport Life Tour" LLC, Ecolines and Максимова Е. Н. που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Νίζνι Νόβγκοροντ σε Τσεμποξάρι;
Νίζνι Νόβγκοροντ έως Τσεμποξάρι έχει 3 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Νίζνι Νόβγκοροντ έως Τσεμποξάρι;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Νίζνι Νόβγκοροντ έως Τσεμποξάρι αναχωρεί στο 3:30 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Νίζνι Νόβγκοροντ έως Τσεμποξάρι;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Νίζνι Νόβγκοροντ έως Τσεμποξάρι αναχωρεί στο 10:00 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Νίζνι Νόβγκοροντ έως Τσεμποξάρι;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 6,06 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Νίζνι Νόβγκοροντ σε Τσεμποξάρι;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 3 από Νίζνι Νόβγκοροντ έως Τσεμποξάρι.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Νίζνι Νόβγκοροντ έως Τσεμποξάρι από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Νίζνι Νόβγκοροντ και Τσεμποξάρι είναι 3 ώ. 40 λ..
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Νίζνι Νόβγκοροντ έως Τσεμποξάρι;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Νίζνι Νόβγκοροντ και Τσεμποξάρι.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Νίζνι Νόβγκοροντ έως Τσεμποξάρι από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Νίζνι Νόβγκοροντ στο Τσεμποξάρι δημιουργεί εκπομπές CO2 15.17kg.

Τάσεις διαδρομές

Κύριες διαδρομές προς Τσεμποξάρι

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές