Train Illustration
  • Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής
Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε λεωφορείο από Πάτρα προς Σόφια

Starting from
39,20 €
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Λεωφορείο

Σήμερα

Ανακαλύπτω
Μέσω Λεωφορείο

Αύριο

Από 63,81 €
Μέσω Λεωφορείο

2 Μέρες

Ανακαλύπτω

Μεταβείτε από Πάτρα προς Σόφια με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Πάτρα προς Σόφια; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Πάτρα προς Σόφια και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του λεωφορείου από Πάτρα προς Σόφια;

Τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Πάτρα για Σόφια κοστίζουν 39,20 €. Κατά μέσο όρο αναμένεται να πληρώσετε περίπου 66,92 € για το εισιτήριο λεωφορείου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως έχετε τη δυνατότητα να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία ημέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Πάτρα για Σόφια.Πάτρα προς το Σόφια μέσω λεωφορείο

Καλύτερη τιμή 63,81 €
Διάρκεια ταξιδιού 16 ω 28 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 8
Πρώτη αναχώρηση 15:10
Τελευταία αναχώρηση 15:10
απόσταση 513 km
Αναχώρηση Πάτρα
Άφιξη Σόφια
Transportistas Union Ivkoni (International), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Union ivkoni unibus

Τιμή εισιτηρίου Πάτρα - Σόφια κάθε μέρα

 
Σήμερα
Περισσότερα
Αύριο
63,81 €
Σε 2 ημέρες
Περισσότερα
Σε 3 ημέρες
Περισσότερα
Σε 4 ημέρες
64,01 €
Σε 5 ημέρες
Περισσότερα
Σε 6 ημέρες
Περισσότερα

Σύνοψη Διαδρομής με Λεωφορείο

συνδέσεις
7
Transportistas
4
Ελάχιστη τιμή
39,20 €
Μέγιστη τιμή
92,46 €

Πάτρα - Σόφια

Μηνιαία
Φτηνότερες

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

Τα φθηνότερα εισιτήρια για

Μέσω Λεωφορείο

63,81 €

Ημερομηνία
Τρίτη, Αύγουστος, th, 2022
Union Ivkoni - Unibus-logo
Patras Othonos kai Amalias - София Централна автогара
15:10 - 07:00
Union Ivkoni - Unibus
15 ω 50 λεπτά
CO2: 18.06kg
Φτηνότερες

Πόση ώρα χρειάζεται για να παω με λεωφορείο από Πάτρα προς Σόφια;

Η απόσταση μεταξύ Πάτρα και Σόφια είναι περίπου 514 km. Ανάλογα με το ακριβές δρομολόγιο και με την εταιρεία που ταξιδεύετε η διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδρομή διαρκεί περίπου 16 ω 20 λεπτά. Ωστόσο, τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Πάτρα και Σόφια διαρκούν 15 ω 15 λεπτά. Αν για εσάς μια γρήγορη διαδρομή είναι προτεραιότητα, αναζητήστε δρομολόγια express που μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας πιο γρήγορα. Όταν κάνετε κράτηση ενδέχεται να είναι απαραίτητη λίγη ευελιξία. Συχνά αυτές οι υπηρεσίες αναχωρούν συγκεκριμένες ώρες ή ακόμα και σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως βρείτε μια πιο γρήγορη διαδρομή παίρνοντας ένα μη απευθείας δρομολόγιο και κάνοντας σύνδεση με έναν άλλο σταθμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πότε είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Πάτρα προς Σόφια;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Πάτρα είναι στις 15:15 και η τελευταία στις 15:10. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Πάτρα προς Σόφια μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Στο ταξίδι με λεωφορείο από Πάτρα προς Σόφια, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Ένα διεθνές ταξίδι από Ελλάδα προς Βουλγαρία μπορεί να ξεκινήσει από διάφορα σημεία αναχώρησης. Σε Ελλάδα θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στους ακόλουθους σταθμούς: Patras Othonos kai Amalias, Patras Bus stop, Othonos kai Amalias street 71 and Patra. Ανάλογα με τον σταθμό αναχώρησής σας, μπορείτε να φτάσετε Βουλγαρία σε σταθμούς όπως Sofia Avtobusna Spirka, Sofia Bus station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100, Serdika, Sofia Central Bus Station, Sofia, Sofia Airport Arrivals Terminal 2, Airport (SOF) T2, Sofia Airport (SOF) Departure terminal 1, boulevard Christopher Columbus 1, Sofia Airport Departure Terminal 1 and Airport (SOF) T1. Κάποιες εταιρείες ταξιδεύουν από και προς ορισμένους μόνο από αυτούς τους σταθμούς, οπότε ίσως να είναι απαραίτητο να κάνετε μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για να φτάσετε στον προορισμό της προτίμησής σας. Δείτε στη Virail τα απευθείας και με αλλαγή δρομολόγια για την ολοκλήρωση του διεθνούς αυτού ταξιδιού.

Σε Πάτρα, οι σταθμοί άφιξης περιλαμβάνουν Patras Othonos kai Amalias, Patras Bus stop, Othonos kai Amalias street 71 and Patra. Όταν φτάσετε Σόφια, ίσως έχετε τη δυνατότητα να αποβιβαστείτε σε σταθμούς όπως Sofia Avtobusna Spirka, Sofia Bus station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100, Serdika, Sofia Central Bus Station, Sofia, Sofia Airport Arrivals Terminal 2, Airport (SOF) T2, Sofia Airport (SOF) Departure terminal 1, boulevard Christopher Columbus 1, Sofia Airport Departure Terminal 1 and Airport (SOF) T1. Μην ξεχνάτε όμως ότι οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε κάθε διαδρομή ενδέχεται να ποικίλλουν. Διαφορετικές εταιρείες μπορεί να έχουν αναχώρηση και άφιξη σε διαφορετικούς σταθμούς. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε σε μια γραμμή express, ο αριθμός των σταθμών μπορεί να είναι περιορισμένος και οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την ώρα ή την ημέρα. Ελέγξτε από πριν για να βεβαιωθείτε ότι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξής σας είναι βολικοί για το ταξίδι σας.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Πάτρα προς Σόφια;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Πάτρα προς Σόφια, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως Union Ivkoni (International), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni and Union ivkoni unibus. Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό 12 αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 8 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 8 απευθείας διαδρομές μεταξύ Πάτρα και Σόφια. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 0 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Μέρες
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές