Τιμές λεωφορείου Σαντάνσκι - Λάρισα από 30,15 €

14/04/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com
Ξεκίνα από
30,15 €

Σαντάνσκι σε Λάρισα από λεωφορείο

Το ταξίδι από Σαντάνσκι έως Λάρισα με λεωφορείο είναι 226,94 χλμ. και διαρκεί 5 ώ. 3 λ.. Υπάρχουν 1 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 10:35 π.μ. και την τελευταία στο 8:30 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Σαντάνσκι σε Λάρισα με λεωφορείο για μόλις 30,15 € ή έως και 41,00 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 30,15 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ30,15 €
Διάρκεια Ταξιδίου5 ώ. 3 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα1
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ30,15 €
Υψηλότερη Τιμή41,00 €
Πρώτη Αναχώρηση10:35 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση8:30 μ.μ.
Απόσταση226,94 χλμ.
ΑναχώρησηΣαντάνσκι
ΆφιξηΛάρισα
TransportistasArda Tur, Union Ivkoni
Φτηνά εισιτήρια λεωφορείο από Σαντάνσκι έως Λάρισα
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Σαντάνσκι έως Λάρισα.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Σαντάνσκι έως Λάρισα, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Σαντάνσκι στο Λάρισα.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια λεωφορείου από Σαντάνσκι έως Λάρισα

Μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου Σαντάνσκι - Λάρισα με 14,84 € αν είστε τυχεροί ή 23,14 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 31,25 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Λάρισα με λεωφορείο

Όταν ταξιδεύετε στο Λάρισα με λεωφορείο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Arda Tur είναι μια τουρκική εταιρεία λεωφορείων που εκτελεί δρομολόγια υπεραστικών και διεθνών λεωφορείων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1998 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες λεωφορείων στην Τουρκία. Η Arda Tur διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο λεωφορείων που είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, άνετα καθίσματα και συστήματα ψυχαγωγίας επί του σκάφους. Τα δρομολόγια της εταιρείας καλύπτουν μεγάλες πόλεις της Τουρκίας, καθώς και διεθνείς προορισμούς στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Η Arda Tur είναι γνωστή για την αξιόπιστη εξυπηρέτηση, τους οικονομικούς ναύλους και τη δέσμευσή της για την ασφάλεια των επιβατών. Η εταιρεία προσφέρει επίσης υπηρεσίες ηλεκτρονικής κράτησης και έκδοσης εισιτηρίων, διευκολύνοντας τους επιβάτες να προγραμματίσουν τα ταξίδια τους.

Υπηρεσίες εν πλω Arda Tur and Union Ivkoni από Σαντάνσκι έως Λάρισα
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Σαντάνσκι έως Λάρισα κατά bus.
Εγκαταστάσεις Arda Tur Union Ivkoni
wifi WiFi check check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check cross
air_con Κλιματισμός check check
bicycle Ποδήλατο check cross
luggage Αποσκευές cross check

Σαντάνσκι έως Λάρισα Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Τρένου
15.89kg
Λεωφορείο
17.02kg
Πτήση
45.39kg
Αυτοκίνητο
36.31kg

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο λεωφορείο από Σαντάνσκι έως Λάρισα;
Ένα εισιτήριο λεωφορείο από Σαντάνσκι έως Λάρισα είναι 34,38 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 30,15 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Σαντάνσκι προς Λάρισα;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Σαντάνσκι έως Λάρισα είναι 30,15 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Σαντάνσκι και Λάρισα από λεωφορείο;
Σαντάνσκι έως Λάρισα είναι 226,94 χλμ..
Πόσο διαρκεί το λεωφορείο μεταξύ Σαντάνσκι και Λάρισα;
Το Σαντάνσκι έως το Λάρισα είναι κατά μέσο όρο 5 ώ. 3 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 4 ώ. 50 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Σαντάνσκι έως Λάρισα;
Το Σαντάνσκι έως το Λάρισα καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Arda Tur and Union Ivkoni που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα λεωφορείο ανά ημέρα πηγαίνουν από Σαντάνσκι σε Λάρισα;
Σαντάνσκι έως Λάρισα έχει 1 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο λεωφορείο από Σαντάνσκι έως Λάρισα;
Το παλαιότερο λεωφορείο από Σαντάνσκι έως Λάρισα αναχωρεί στο 10:35 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο λεωφορείο από Σαντάνσκι έως Λάρισα;
Το πιο πρόσφατο λεωφορείο από Σαντάνσκι έως Λάρισα αναχωρεί στο 8:30 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Σαντάνσκι έως Λάρισα;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείο που βρήκαμε είναι 30,15 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Σαντάνσκι σε Λάρισα;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 1 από Σαντάνσκι έως Λάρισα.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Σαντάνσκι έως Λάρισα από λεωφορείο;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά λεωφορείο μεταξύ Σαντάνσκι και Λάρισα είναι 4 ώ. 50 λ..
Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Σαντάνσκι έως Λάρισα;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο λεωφορείο μεταξύ Σαντάνσκι και Λάρισα.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Σαντάνσκι έως Λάρισα από λεωφορείο;
Το ταξίδι λεωφορείο από το Σαντάνσκι στο Λάρισα δημιουργεί εκπομπές CO2 17.02kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Σαντάνσκι

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Σαντάνσκι

Διεθνή δρομολόγια από Σαντάνσκι και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Σαντάνσκι

Κύριες διαδρομές προς Λάρισα

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές