Βρείτε λεωφορείο από Σαντάνσκι προς Θεσσαλονίκη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 10 €
Διάρκεια ταξιδιού 3 ω
συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση 20:30
Τελευταία αναχώρηση 20:30
απόσταση 107 km

Με το virail βρείτε το λεωφορείο σας από Σαντάνσκι προς Θεσσαλονίκη

Αν ψάχνετε για εισιτήρια λεωφορείων χαμηλού κόστους από Σαντάνσκι προς Θεσσαλονίκη, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Συγκρίνοντας προσφορές από διάφορους παρόχους, μπορείτε να βρείτε την τέλεια λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας.

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο χαμηλού κόστους για λεωφορεία από Σαντάνσκι προς Θεσσαλονίκη

Μην περιμένετε πάρα πολύ για να κλείσετε το εισιτήριό σας: με κράτηση εκ των προτέρων μπορείτε να πάρετε εισιτήρια λεωφορείου από Σαντάνσκι προς Θεσσαλονίκη μόνο για 10 €. Ωστόσο, εάν δεν γνωρίζετε ακόμα τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε εισιτήρια για 10 € κατά μέσο όρο.

Λεωφορεία από Σαντάνσκι προς Θεσσαλονίκη

Τι ώρα είναι τα λεωφορεία προς Θεσσαλονίκη

Το πρώτο λεωφορείο φεύγει από Σαντάνσκι στις 20:30, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 20:30. Το ταξίδι διαρκεί 3 ω.

Για σχετικά σύντομα ταξίδια όπως αυτό από Σαντάνσκι προς Θεσσαλονίκη, θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε να ταξιδέψετε με συνεπιβατισμό, φθηνότερη εναλλακτική λύση ή με τρένο, μια οικολογική επιλογή.

Πόσες καθημερινές γραμμές υπάρχουν προς Θεσσαλονίκη από Σαντάνσκι με λεωφορείο

Αν θέλετε να ταξιδεύετε από Σαντάνσκι προς Θεσσαλονίκη με λεωφορείο, υπάρχουν διαθέσιμες γραμμές 1 ανά ημέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των γραμμών υπάρχουν απευθείας γραμμές 1 κατά διαδρομών0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Ως αποτέλεσμα, παρακαλώ πάρτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή, αν δεν θέλετε καμία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική εάν θέλετε να φτάσετε σε Θεσσαλονίκη την τελευταία στιγμή, ειδικά εάν υπάρχουν πολύ λίγες γραμμές ακόμα κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδεύετε από Σαντάνσκι προς Θεσσαλονίκη με λεωφορείο, υπάρχουν διαθέσιμες γραμμές 1 ανά ημέρα. Παρακαλώ παρατηρήστε ότι όλες αυτές οι γραμμές, δηλαδή οι διαδρομές 1, είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, θα μείνετε στο ίδιο λεωφορείο για όλο το ταξίδι.