Βρείτε τρένο από Θήβα προς Ηράκλειο, Αττική

Ξεκίνα από
Ανακαλύπτω

Θήβα σε Ηράκλειο, Αττική από τρένου

Το ταξίδι από Θήβα έως Ηράκλειο, Αττική με τρένου είναι 49,4 km και διαρκεί 1 ω 20 λεπτά. Υπάρχουν 4 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 09:52 και την τελευταία στο 19:23. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Θήβα σε Ηράκλειο, Αττική με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Διάρκεια Ταξιδίου 1 ω 20 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 4
Πρώτη Αναχώρηση 09:52
Τελευταία Αναχώρηση 19:23
Απόσταση 49,4 km
Αναχώρηση Θήβα
Άφιξη Ηράκλειο, Αττική
Transportistas Hellenic

Τρένου Εισιτήρια από Θήβα έως Ηράκλειο, Αττική

  Sep 30
  Περισσότερα
  23°
  Oct 01
  Περισσότερα
  23°
  Oct 02
  Περισσότερα
  23°
  Oct 03
  Περισσότερα
  21°
  Oct 04
  Περισσότερα
  22°
  Oct 05
  Περισσότερα
  23°
  Oct 06
  Περισσότερα
  21°
  Oct 07
  Περισσότερα
  19°
  Oct 08
  Περισσότερα
  22°
  Oct 09
  Περισσότερα
  19°
  Oct 10
  Περισσότερα
  18°
  Oct 11
  Περισσότερα
  18°
  Oct 12
  Περισσότερα
  20°
  Oct 13
  Περισσότερα
  22°
  Oct 14
  Περισσότερα
  23°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
23°

Το ταξίδι σας από Θήβα προς Ηράκλειο, Αττική με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Θήβα προς Ηράκλειο, Αττική; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Θήβα έως Ηράκλειο, Αττική
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Θήβα έως Ηράκλειο, Αττική.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Θήβα έως Ηράκλειο, Αττική, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Θήβα στο Ηράκλειο, Αττική.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Θήβα έως Ηράκλειο, Αττική

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Θήβα - Ηράκλειο, Αττική μπορούν να βρεθούν με 15€ αν είστε τυχεροί ή 24€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 37€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Ηράκλειο, Αττική με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Ηράκλειο, Αττική με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Ελληνική Εταιρεία Σιδηροδρόμων, γνωστή και ως TrainOSE, είναι η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία της Ελλάδας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 ως θυγατρική του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), και είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία επιβατικών αμαξοστοιχιών σε όλη τη χώρα. Η TrainOSE λειτουργεί ένα δίκτυο σιδηροδρομικών γραμμών άνω των 2.500 km, που συνδέουν μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις της Ελλάδας. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των τρένων υψηλής ταχύτητας, των υπεραστικών τρένων, των περιφερειακών τρένων και των προαστιακών τρένων.

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Θήβα έως Ηράκλειο, Αττική
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Θήβα έως Ηράκλειο, Αττική κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις Hellenic
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Θήβα έως Ηράκλειο, Αττική Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
0.6kg
Λεωφορείο
3.7kg
Πτήση
149.7kg
Αυτοκίνητο
14.4kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Θήβα έως Ηράκλειο, Αττική με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Θήβα και Ηράκλειο, Αττική είναι 0.6kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Θήβα και Ηράκλειο, Αττική; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Θήβα και Ηράκλειο, Αττική θα εξοικονομήσετε 149.1kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 3.2kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 13.9kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Θήβα και Ηράκλειο, Αττική από τρένου;
Θήβα έως Ηράκλειο, Αττική είναι 49,4 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Θήβα και Ηράκλειο, Αττική;
Το Θήβα έως το Ηράκλειο, Αττική είναι κατά μέσο όρο 1 ω 39 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ω 20 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Θήβα έως Ηράκλειο, Αττική;
Το Θήβα έως το Ηράκλειο, Αττική καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Hellenic που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Θήβα σε Ηράκλειο, Αττική;
Θήβα έως Ηράκλειο, Αττική έχει 4 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Θήβα έως Ηράκλειο, Αττική;
Το παλαιότερο τρένου από Θήβα έως Ηράκλειο, Αττική αναχωρεί στο 09:52. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Θήβα έως Ηράκλειο, Αττική;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Θήβα έως Ηράκλειο, Αττική αναχωρεί στο 19:23. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Θήβα στο Ηράκλειο, Αττική;
Υπάρχουν σταθμοί 1 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Θήβα για να μεταβείτε στο Ηράκλειο, Αττική. Μπορείτε να πάτε από Θήβα και μπορείτε να φτάσετε στο Ηράκλειο.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Θήβα έως Ηράκλειο, Αττική από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Θήβα και Ηράκλειο, Αττική είναι 1 ω 20 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Θήβα έως Ηράκλειο, Αττική;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Θήβα και Ηράκλειο, Αττική.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Θήβα έως Ηράκλειο, Αττική από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Θήβα στο Ηράκλειο, Αττική δημιουργεί εκπομπές CO2 0.6kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Θήβα

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Θήβα

Άλλοι προορισμοί από Θήβα

Κύριες διαδρομές προς Ηράκλειο, Αττική

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές